|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 12, 23:31. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Garso stiprintuvai » reikia mikres
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
reikia mikres |
Parašytas: 2009 06 07, 11:29 |
|
|
|
swx, sugalvojau savo s90 kolonkem pasidaryti stiprintuva. kokia mikre rekomenduotumete kad galia butu 90-100W prie 8omu apkrovos? galvojau darytis av160 bet nepavyksta susidraugauti su tranzais, tai galvoju apie mikre. reik 2 kanalu, apie 100lt uz mikre ar mikres galiu moketi.
jei parsysit mikre tai pasakykit + ir - jos. |
|
|
|
|
|
reikia mikres |
Parašytas: 2009 06 07, 11:52 |
|
|
|
Dvi TDA7294 tiltu(bridge).Galima bandyt ir su viena pakelus maitinimo itampa iki didziausios leistinos,bet bus mazas patikimumas.
Jungiant dvi tiltu maitinimo itampa-apie +/-23V(prie +/-25v ant 8 omu jei maitblokis pakankamai galingas,duoda 150W) |
|
|
|
|
|
reikia mikres |
Parašytas: 2009 06 07, 12:06 |
|
|
|
As irgi galvojau apie TDA7294 , bet taip itartinai artode, galvojau kad tikrai nebus 100W, gal apie 60W, o kaip yra is tikruju? Mikre gan pigi, maitinimas paprastas, daug galios, noretusi ir man tokius du pasidaryt tom paciom s90 |
|
|
|
|
|
reikia mikres |
Parašytas: 2009 06 07, 12:14 |
|
|
|
STK man gali buti er sunku, na bent jau lyginant su TDA mikrem tai STK labai jau sudetingos, bet manau patikimesnes Be to at TDA7294 nera tokios kad be priezasties gali nukept, nu zinot kaip buna ijungi veikia kokia valanda, isjungi, vel ijungi ir nebeveikia, nera tokiu fintu? Nes kai dariau su TDA2052 tai man kazkas panasaus buvo, tai nelabai bepasitikiu tom TDA. |
|
|
|
|
|
|
reikia mikres |
Parašytas: 2009 06 07, 12:27 |
|
|
|
tos tda 7294 kraupios yra, ne duok dieve gala patrumpinsi, sprogsta su dumais, ne duok dieve idesi saugiklius ant maitinimo peciu, dar baisiau sprogsta, virsijai itampa, irgi sprogsta, as ju 6 nusprogdinau , bet siaip tiltas istvere beveik metus, kaip ten gavos kad korpuse sedejo maitinimo minusas, tai jungdamas kolonke prilieciau laida prie korpuso kai jau vienas buvo i isejima pajungtas, vel gi dumu uzdanga pasileido.. pasidaryk ta AV160 ir nesuk galvos, daryk atidziai ir viskas, is savo patirties sakau , nekiskit nagu prie tu mikriu is tda serijos, nebent turit daug litu ir norit fejerverku paziet.. kas del tda7294 tiltu prie s90 , ejo ir galais ejo tas tiltas su s90f |
|
|
|
|
|
|
reikia mikres |
Parašytas: 2009 06 07, 12:36 |
|
|
|
Nezinau del AV160, kai tik atsiras pinigu visas naujas detales nusipirksiu ir turbut darysiu pagal orginalia PCB, kad jokiu nesamioniu nebutu, o tai jau jis mane uzkniso, vis kas nors netaip. Man vienas kanalas be maiteko (trafo, tilto, kondu) isejo apie 25Lt, tai dvigubai nei tos TDA, bet uztat galios dar daugiau nei tos dvi TDA tiik tiek kad AV160 ir pasigamint sunkiau. |
|
|
|
|
|
reikia mikres |
Parašytas: 2009 06 07, 12:45 |
|
|
|
esu su tda7294 pasidares 2 kanalus, po 1 mikre ant kanalo, siaip neblogai groja s90 nepajudina normaliai bet garso yra, nezinau pora apsaugu idejau tai kazkaip dar nenuleke tos mikres buvo ir isejimas patrumpintas, ir ant paciu saugikliai sudeti, pakolkas laikosi dar.
gal ta av160 ir reiketu gamintis, bet kazin ar pavyks, ka bedaryciau su tranzais neweikia man tos schemos |
|
|
|
|
|
reikia mikres |
Parašytas: 2009 06 07, 12:47 |
|
|
|
Man ta pati beda - negaliu susidraugaut su tranzais. |
|
|
|
|
|
reikia mikres |
Parašytas: 2009 06 07, 12:48 |
|
|
|
Pas mane masinoj suba kocioja samadielnas stipriakas su viena TDA7294 jau virs 4 metu,100W nesiekia,bus kokia 60...70,bet ten tik viena mikre,su nedideliu radiatorium,vasara ant jo gali kiausiniene kept ir niekas negenda,tik kartais apsauga ima isjunginet,tai reikia garsa pamazint
Jei sprogsta-kalta ne mikre,o ziopliai,kurie tai uztrumpina ka nors,tai maitinima ne ten arba atvirksciai paduoda,niekas gi nekaltintu mobilaus telefono,jei ji prie 220V tiesiai be pakrovejo pajungtum,o jis sprogtu |
|
|
|
|
|
|
reikia mikres |
Parašytas: 2009 06 07, 12:52 |
|
|
|
dmb-220 rašo: |
esu su tda7294 pasidares 2 kanalus, po 1 mikre ant kanalo, siaip neblogai groja s90 nepajudina normaliai ............ |
Dasipirk dar dvi ir nebrangiai iseis stiprintuvas
Bet atmink-pirmiausiai reikia galingo maitinimo bloko,pvz jei daryt su paplitusiais trafais TC-180.tai dviem kanalams reiks dvieju trafu,su vienu nepavez normaliai
Ir radiatoriu reikia arba dideliu,arba statyt kuleri nuo kompo,tada gaunasi nedidelis ir neperkaista
Geresniu mikriu pagal kokybe/kaina/galingumas uz TDA7294 nera |
|
|
|
|
|
reikia mikres |
Parašytas: 2009 06 07, 12:55 |
|
|
|
gnt:D ten pries daug metu dariau ir jos nelaike:D o tu pamegink padaryt su av160 tai ka padarydavau su tda, tai tas tranzinis stiprius viska atlaikys;D neijo tas tranzinis stiprius nieko:D |
|
|
|
|
|
reikia mikres |
Parašytas: 2009 06 07, 13:04 |
|
|
|
Kam daryt kazkoki triperi su kruva detaliu,kai ta pati galima padaryt su viena mikre ir keliom varzom ?
Visos avarijos su mikrem buna del klaidu-as ju nedarau,krapstausi neskubedamas ir man nekyla jokiu problemu
Su tranzais daryt reikia dviem atvejais-kai reikia labai dideliu galingumu,arba auksciausios kokybes |
|
|
|
|
|
reikia mikres |
Parašytas: 2009 06 07, 13:06 |
|
|
|
nesigincyju, dabar man tik dvi mikres tenaudojaumos arba tl071 arba ne5534 cia panasiai kaip uzkietejusio gurmano , nepriversi valgyt vienkartiniu sriubu ... |
|
|
|
|
|
reikia mikres |
Parašytas: 2009 06 07, 13:13 |
|
|
|
kontaktas rašo: |
nesigincyju, dabar man tik dvi mikres tenaudojaumos arba tl071 arba ne5534 ............. |
Pabandyk LM4562 - ir i visokius tl neziuresi,kaip i vienkartines sriubas |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|