Elektronika.lt
 2024 m. lapkričio 11 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2024 11 11, 10:21. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Programinė įranga » pc resursai ir Mozilla Firefox
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 11
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 pc resursai ir Mozilla Firefox
PranešimasParašytas: 2009 05 25, 15:37 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Jurua
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
tai va turiu tokia problema kuri vis islenda, firefoxas naudoja 100% kai krauna kad ir pati paprasciausia puslapi priedo ir narsymo greitis gerokai nukrites. Siaip man si problema ne nauja kaskart kai perinctaliuoju windowsus po kokio pusmecio si problema islenda ir nei registo valymai nei c disko defragmentai ir tt nepadeda. gal kas turi minciu Confused
PranešimasParašytas: 2009 05 25, 19:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gnt
Veteranas
Veteranas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Reklamu ir viso kito slamsto blokavima isidieges?
PranešimasParašytas: 2009 05 25, 22:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Jurua
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Taip ir paveiksleliu ir flashu ir tt ir addonu nera pas mane, nors siaip kaip sakiau kai firefox veikia normaliai tai visa tai problemu jokiu nekelia (viska isirasiau pries kokia savaite nes anksciau visa tai visiskai nekliude), beja opera veikia normaliai ie taippat cia yra firefox problema kiek as suprantu ( antivirusine ir firewall taippat yra)
PranešimasParašytas: 2009 05 25, 22:52 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
marozas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
O kaip visi kiti procesai reaguoja? Tik firefoxas 100proc. usage? Buvo man su svchost.exe problemos , biški su pc boosteriu persistengiau tai pradėjo sistema pjautis Very Happy Gal ir tavo variante kažkas panašaus? Draugui buvo explorer.exe su firefoxu susipjovę , tai vos ne vos sutvarkė Very Happy
PranešimasParašytas: 2009 05 26, 00:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Jurua
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
na jokiu pc booster nenaudoju vieninteli ka naudoju tai registry mechanic bet ji naudoju reguliariai kai firefox ir gerai veikai , tiesa pas amne servisu daug isjungtu bet velgi as juos isjungiu kai tik windowsus suinctalinu, kiti procesai nereaguoja niekaip tiesiog jis vos ne tikraja to zodzio prasme uzlauzia kompa jis kai tik kas jame kraunasi veikia vezlio greiciu o procesu lentele rodo kad firefox.exe naudoja 90% ar daugiau procesoriaus, su svshost lyg ir viskas ok, exploreri naudoju tik kaip failu tvarkykle tai jis buna ijungtas nedaznai, shellas pas mane black box (bblyn 1.16) beja pastebejau kad ir jis ne super veikai pastaruoju metu tiksliau windousai uzsikrauna o tada tik po kokiu 5 min uzsikrauna black boxas nebent rankiniu budu nukilini jau bepradejusi krautis o tada paleidi per komandine eilute, kai pagalvojau tai ir anksciau problemos su abiem siomis programomis vienu metu prasidedavo anksciau bb nuluzdavo bedirbdamas bet dabar nauja versija parsisiunciau sita neluzineja. zodziu kazkokia mistika pas mane pc reiks musiet perinctaliot viska kad vel normaliu greiciu veikt pradetu Crying or Very sad

Edit:na va buvau bb nukilines situacija nesikeicia bet pastebejau kad ne vien firefox bet ir systenm naudoti daug resursu pradeda dabar isvis nieks man neaisku pasidare Shocked
PranešimasParašytas: 2009 05 26, 10:28 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
marozas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Kiek supratau tu windowsus užmesdavai ant viršaus , reinstalas. O nebandei format? Jau po jo jokių problemų nelieka , nebent tai geležies problema tada kitas reikalas. Aišku jeigu hardas neturi particijų , teks saugotis duomenis nes jų visai nebeliks po formato
PranešimasParašytas: 2009 05 26, 10:38 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Jurua
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
ne ne ant virsaus jau seniai supratau kad tai bereikalingas dalykas ant virsaus inctalinti. su normaliu formatu pas mane viskas daroma ir particijos yra. tiesa po formato pasilieku firefox bookmarkus ir tt kaip ir daugelio kitu programu. o beda tai tikrai softo o ne gelezies gelezis arba veiktu arba ne tikrai tai nepriklausytu kiek laiko os pas mane sedi.
PranešimasParašytas: 2009 05 26, 11:14 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xina
Senbuvis
Senbuvis
Pabandyk prasisukti su šiuo daiktu: http://www.bleepingcomputer.com/combofix/how-to-use-combofix
Negarantuoju, bet daugeliu atveju padeda. Mini trojanos pralenda pro AV nepastebėtos ir dažnai sukelia tavo aprašytus požymius.
PranešimasParašytas: 2009 05 26, 19:01 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gnt
Veteranas
Veteranas
Jo,panasu,kad kazkokios zarazos kompe yra,beje,perinstaliuojant windows sakei,kad suformatuoji C diska,o kitus?Palieki?Aisku,ten viskas reikalinga,bet jei ten yra kokia zaraza,tai ji po biski vel sulenda ir i C diska,ir ima viska stabdyt,man taip buvo pirma kompa nusipirkus,kai dar zalias buvau Smile
Reikia daryt totalu hardo skenavima su keletu antivirusiniu,pradziai bandyk xinos duota,man kazkada ji padejo,rado keleta kazkokiu kenkeju
PranešimasParašytas: 2009 05 27, 09:42 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Jurua
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Tai aisq kitu neformatuoju per daug svarbios info tenais Smile
As periodiskai skanuoju visus hardus kai tik laiko turiu naudoju dabar outpost security sutle jis man pasirode geriausias visi avg avast ir nodai nuvyle sitas turi registro apsauga normalia ir neleidzia kelioms programoms vienu metu pasileisti, reiks pasibandyti rekomenduota antivirusa bet savaitgali nes dabar sesija Very Happy negaliu pusdieniui visiskai atjungti kompo nes kiek ten paskaiciau reikia atjungti beveik viska pries skanuojant Rolling Eyes
PranešimasParašytas: 2009 05 27, 12:07 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Maxxas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Parsisiusk firefoxui prieda :"NoScript" .Apsaugo nuokenkejisku kodu . As naudoju.

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
GTA 6 Weapons
GTA 6 Characters, GTA 6 Map, GTA 6 Vehicles
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
FS25 Mods, FS25 Tractors, FS25 Maps
fs25mods.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,