Elektronika.lt
 2025 m. spalio 9 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 10 09, 22:50. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Automobilinė garso aparatūra » TDA7294 stiprintuvas sudegino automobilinį grotuvą
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 11
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 TDA7294 stiprintuvas sudegino automobilinį grotuvą
PranešimasParašytas: 2009 05 24, 14:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
s.vytas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Tiesa sakant ir ne vieną Sad , esmė tame, kad turiu pasidaręs stiprintuvą su SMPS ir TDA 7294, tai grojo jis man gal pusę metų, tiesa aš jį jungiu tiesiai iš automagnetolos galinio stiprintuvo į TDA įėjimą, tai grodavo normaliai, kaip subas tarnaudavo, bet vieną dieną sudegė automagnetolos galinis stiprintuvas Crying or Very sad , na pasikeičiau aš jį, veikė viskas ok, bet prijungus stiprintuvą ir vėl sudegė, nesuprantu bl, kas negerai? kodėl pusę metų veikė, o po to nebeveikia, o pats mano darytas stiprintuvas, veikia normaliai.
gal čia kas persiduoda, gal per kokius radiatorius ar minusą kokį, niekaip nedaina man, tiesa prijungus testerį tarp mašinos korpuso ir stiprintuvo įėjimo rodė kintamą 30V įtampą ir neįsivaizduoju kodėl Confused
PranešimasParašytas: 2009 05 24, 17:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Socrates
Senbuvis
Senbuvis
Tai tu isivaizduok kad paimi 45W (arba 19W RMS) isejimo signala ir pajungi i stiprintuvo iejima, kur ten galia turi eit mW eiles? Apkrovos negauna ir dega grotuvo galinis stiprintuvas, tam ir yra skirti grotuvo LINIJINIAI isejimai, kurie yra PRIES galini stiprintuva. Keista kad dar sugalvoja zmones taip pajungt, o kai sudega net nesusimasto KODEL sudege...
PranešimasParašytas: 2009 05 26, 18:46 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
s.vytas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Kažkodėl per linijinius man negroja, per silpnas signalas, o dėl negavimo apkrovos, ten stovi TDA mikroschema 4 kanalų, kuri turi apsaugas visokias, bet to kiek jau anksčiau esu važinėjęs pajungęs tik porą garsiakalbių ir niekas ten nesvyla nesovietiniai laikai gi, šiuolaikiniai stiprintuvai žymiai patikimesni. Gi buvo išbandyta atlaikė pusę metų.

Iš tikrųjų neįsivaizduoju dėl ko to stiprintuvo įėjimas toks nejautrus.
PranešimasParašytas: 2009 06 16, 19:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vincentas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
nu tu pz atsiprasant debilas. nesuprantu kaip tu tda sutveriai jei neparisi datasheeto parametru. juk kaip minejo kolega ten mW pasiduoda o tu 45w paduodi
PranešimasParašytas: 2009 06 16, 19:53 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Gediminas
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
vincentas rašo:
nu tu pz atsiprasant debilas. nesuprantu kaip tu tda sutveriai jei neparisi datasheeto parametru. juk kaip minejo kolega ten mW pasiduoda o tu 45w paduodi

Jei tokius patarimus duodi, kitu debilais geriau nevadink...
PranešimasParašytas: 2009 06 18, 08:58 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Petrusa:)
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
s.vytas rašo:
Kažkodėl per linijinius man negroja, per silpnas signalas, o dėl negavimo apkrovos, ten stovi TDA mikroschema 4 kanalų, kuri turi apsaugas visokias, bet to kiek jau anksčiau esu važinėjęs pajungęs tik porą garsiakalbių ir niekas ten nesvyla nesovietiniai laikai gi, šiuolaikiniai stiprintuvai žymiai patikimesni. Gi buvo išbandyta atlaikė pusę metų.

Iš tikrųjų neįsivaizduoju dėl ko to stiprintuvo įėjimas toks nejautrus.

Originalus tda buves magely buvo kokybiskas, pakeitei i taip vadinama rusio gamybos tda, tai jos ir patvarumas ivairiems neleistiniems 'netiketumams' daug mazesnis, nes pagamintos jos is pigiausiu detaliu.. Tad tokio paties patvarumo nebesitikek.. pasidaryk pradini stiprintuva prie savo 7294 su reikiamu stiprinimo koef. ir viskas.. Nenori diskretinio, paimk operacinuka koki geresni ir keleta detaliku.. bus keleta litu, bet turesi viska ok veikianti ir nuo linijiniu isejimo.
PranešimasParašytas: 2009 06 18, 09:26 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Audris
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Kaip didelės varžos įėjimas gali trumpinti magnetolos išėjimą? Kažkas ne taip su pasigamintu stiprintuvu.
Beje, yra gamykliniai stiprai, kurie jungiasi prie magnetolos išėjimo ir niekas ten nedega. Aš tokį turiu. Vakare atsidarysiu pažiūrėsiu kas jo įėjime stovi - gal koks įtampos daliklis?
PranešimasParašytas: 2009 06 18, 13:56 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
taskas
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
S.Vytas, mestelk schema, siaip sma;su patapo

PranešimasParašytas: 2009 06 18, 15:12 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
dusiata
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Audris rašo:
Kaip didelės varžos įėjimas gali trumpinti magnetolos išėjimą? Kažkas ne taip su pasigamintu stiprintuvu.
Beje, yra gamykliniai stiprai, kurie jungiasi prie magnetolos išėjimo ir niekas ten nedega. Aš tokį turiu. Vakare atsidarysiu pažiūrėsiu kas jo įėjime stovi - gal koks įtampos daliklis?

Taip, ten stovi paprasciausias itampos daliklis is 2 varzu, kuris sumazina signala ir toliau jau lygiai taip pat paduodamas i "tulpes" linijinius iejimus.

O autoriaus paklausiu:
O TDA vienas signalo laidas nera kabinamas prie mases?? nes pvz magu koloneliu laidai ne vienas negali liestis su mase Wink
PranešimasParašytas: 2009 06 18, 15:28 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Audris
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Taip taip, visas schemas ant scenos!
PranešimasParašytas: 2009 07 03, 00:08 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
s.vytas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Hm va tas su mase, galėjo būti, bet kai pagalvojus, tai masė TDA7294 yra hm -35V , o tas nulinis vidurinis laidas lyg ir nesijungia, nu neįsivaizduoju
schema, tai TDA ta maža, čia kažkur lyg ir buvo forume.
Bet aš vieno nesuprantu, kaip man nesudegė tiek laiko.
Dabar susiradau, signalą kur įeinantis į tą sudegusią TDA, tai nuo ten pajungiau ir veikia jau gan ilgai. Gal dėžė netobula mano, kas nors pramuša Very Happy , bet buvau lyg ir apsaugojęs viską nuo korpuso, nes jis metalinis.
smps http://www.ipix.lt/images/29000030.jpg

čia stiprintuvo foto http://www.ipix.lt/images/35282447.jpg
nes neberandu schemos, bet ji viena iš primityviausių.
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu