|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 02, 11:22. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Garso aparatūra » Kur dingo zurnalas 'Gramofonas'???
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Kur dingo zurnalas 'Gramofonas'??? |
Parašytas: 2005 03 17, 21:38 |
|
|
|
biciuliai, gal ka nors girdejote? Nejaugi yra nutraukta sio saunaus zurnalo apie audio leidyba??? gal zinote priezastis? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 03 17, 23:45 |
|
|
|
Ir mane jau baigia daknisti jie... Zadejo puslapi inete iki kaledu paleisti, o jo dar vis nera... Ir zurnalas miega... |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
|
Parašytas: 2005 03 18, 00:34 |
|
|
|
priezastys labai issamiai aptartos omnitel.audio konfoj, galit paziureti
O jei trumpai tai per mazai publikos Lietuvoj tokiam zurnalui. Bet rodos dar turetu iseiti, tik nezinia kada. O jei iseis, pirkit po 5 egzempliorius, tada galesit tiketis kad ir dar kitas nr iseis |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 03 18, 01:08 |
|
|
|
Brangiai iseis po 5 egzempliorius... Siap tai dar vakar maciau Traku mini maxsimoje valkiojosi senas apilises gramofonas... Bet be virselio net... |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
|
Parašytas: 2005 03 18, 01:19 |
|
|
|
jo gaila visai neblogas zurnaliukas buvo
truputi pakoregavus tai isvis galima butu padaryt geriausia zurnala :]
reiktu ismesti visa pabaiga kur ten apie filmus ir muzika raso :]
vietoj to daugiau galetu info ideti apie DIY :] |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 03 18, 01:39 |
|
|
|
klaustukas, STFU!
Visai puikus muzikos skyrius buvo, ko nepasakysi apie dauguma kitu lietuvisku zurnalu ir laikrasciu, kurie tik siulo tik popsucha ir tokia "alternatyvine" muzika kaip limbizkit ar rhcp. Idomybiu galima atrasti taip.
Nu zodz man asmeniskai tai tobulas zurnalas buvo neskaitant keliu smulkmeneliu. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 03 18, 02:41 |
|
|
|
viskas ten jame buvo gerai,tik skiltis apie kina taj jau tikrai netinka, jei raso apie audio aparatura, taj kam tas kinas... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 03 18, 17:48 |
|
|
|
esu isitikines, kad siek tiek pakoregavus pacio zurnalo stiliu (labai nedaug) ir pridejus kelis puslapius apie kokia nors kita audio sriti (i.e PC audio) sis zurnalas tikrai be konkurencijos lyderiautu Lietuvoje. Ir asmuo pasisakes apie tai, jog siam zurnalui Letuvoje yra per mazai skaitytoju LABAI klysta.
Beje, audio/video kuriniu apzvalgos skyrius yra neatsiejama tokio pobudzio zurnalu dalis. Juolab, kad nuomone ir argumentai tame skyriuje buvo (tikiuosi ir bus) destoma tikrai profesionaliai.
Tokio pobudzio zurnalai neturetu isnykti musu rinkoje, nes visa likusi myzhaline/butaforine/saldi spauda baigia ishplauti smegenis (...ypach merginoms:). |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 03 19, 00:21 |
|
|
|
man zurnaliukas tai labai jau pusetinas reklama ir tiek ,aparaturos visai nemoka aprasyt, nebent dirbtuves skyrelis neblogas. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 03 19, 18:51 |
|
|
|
Kalbėjau su vienu iš Gramofono straipsnių rašytojų, tai sakė, kad jau pinigai už reklamą yra surinkti, medžiagos yra dar dviems žurnalams į priekį, taigi, jis pasirodys. Tik deja, tikslios datos nesakė... O kalbėjau su juo vasario mėnesį. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 03 19, 19:41 |
|
|
|
man ir ta pati sake, beja man jau vasara sake kad 2numeriai i prieki paruosti greitu metu turi iseit, bet dar ir daba nesirodo |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 03 19, 20:37 |
|
|
|
Sunku jiems ten... Tas zurnalas dydzio kaip knyga... |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 03 20, 20:34 |
|
|
|
na aisku zurnalas tikrai geras :]
man pvz idomiausia tai dirbtuves skiltis ir visokie straipsniai kur paaiskina kas ka reiksia na visa info kuri buna naudinda kazka paciam konstruojant :]
aisku del idomumo idomu paskaityti ir apie daiktus kuriu givenime turbut neteks isigyti :]
nes pvz man ten ir tu pigiausiu koloneliu kur buvo apzvalga yra per brangu jas isigyt... :]
beje megstu viska pats pasidaryt :]
o pacios pabaigos kur ten apziuri muzika ar kino filmus tai as net neskaitau...
na cia jau kiekvieno reikalas
ten daugiau raso apie muzika kurios as isvis neklausau :] nu bet nemaiso man :]
viena aisku kad sitam zurnalui konkurencijos isvis nera
kiek zinau vienintelis tai Audio/Video kazkoks yra zurnalas bet ji ten tiktais perverciau parduotuvej tai man ten pasirode reklaminis laikrastis tiktais zurnalo pavidalu
na tikesimes isleis ta gramofona kaipnors :] |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 03 20, 22:31 |
|
|
|
Mano nuomoneapie gramofona nera tokia gera, kaip daugumos jusu. Zurnalo straipsniai labai subjektyvus. Juk taip paprasta parasyti straipsni apie 5000lt kainuojancias koloneles. "UZ: sodrus, tamprus, greitas, elastingas, kristolo skaidrumo, sauletekio nuotaikos ir ciurlenancio upelio misrumo garsas. Pries: nenaturalus skambesys". Tokiu grozybiu ten net knibzda, tik klausimas: kas tas tamprus garsas? Kiekviename straipsnyje raso kad fizikiniai dydziai neturi prasmes. Manau, turejo sakyti, kad kaikurie fizikiniai dydziai nenusako skambesio. O yra tokiu kaip Q parametras, is kurio galima LABAI daug pasakyti apie garsiakalbiu skambesi.
Tai isties labai subjektyvuus zurnalas nezinantiems ko nori ir norintiems labai daug suprasti nekeliant kojos is namu. Tai nera fiziskai imanoma. Uztenka paklausyti 5 skirtingu koloneliu ir visas "Gramofonas" neteks prasmes.
Demesio verti tik straipsniai, kuriuose jie kalbina garsistus - profus. |
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|