|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 20, 00:16. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Is kokios parduotuves perkat detales
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Is kokios parduotuves perkat detales |
Parašytas: 2009 02 17, 20:47 |
|
|
|
Sveiki,
Is kokios jus parduotuves perkate detales ir kodel ?
Gal zinote parduotuviu is kuriu galima parsisiusti pastu detales ? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 02 17, 21:28 |
|
|
|
Nzn kiek perku tai Evitoj, tai daugumos komponentu kainos mazesnes. O siaip lemona, tai brangininkai, ten retai perku detales, kai niekur nerandu, arba ten kiek paciurejau tai MC kai kurie pigesni.
p.s. Kiek ant DPD palieki? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 02 17, 21:36 |
|
|
|
Perku evitoj arba RCL. RCL siuncia pastu, ne syki pirkau. Siaip maloniausias aptarnavimas, geriausios kainos ir detaliu gausa tai manyciau evitoj. Ten man smagiausia pirkt. Turi daug rusisku detaliu, pigus stiklotekstolitas. Pvz: 10x100 cm vienpusio stiklotekstolito 6lt tekainuoja. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 02 17, 21:43 |
|
|
|
Pauka rašo: |
p.s. Kiek ant DPD palieki? |
Nežinau ar tai turi reikšmės, bet kai pirkau dalių už 200lt, tuomet palikau 12lt DPD (iš evitos), o kai pirkau už apie 80lt (iš lemonos) palikau 10lt. Evita nelabai gražiai supakavo bluetooth moduli. Tiesiog į ,,burbulinį,, maišelį suviniojo ir viskas. Galvojau, kad sulušti gali taip apviniotas... O lemona viską padarė maloniau. Sudėjo prekes į atskirus maišelius, ir dar ant tų maišelių priklijavo etiketes su kaina, prekes pavadinimu ir aprašimu.. Priešingai nei evita. Jie tiesiog viską supylė į vieną maišelį.. Na, gal dėl to lemona, kaip sakai, ir yra brangininkė. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 02 17, 21:46 |
|
|
|
Laimiz rašo: |
Perku evitoj arba RCL. RCL siuncia pastu, ne syki pirkau. Siaip maloniausias aptarnavimas, geriausios kainos ir detaliu gausa tai manyciau evitoj. Ten man smagiausia pirkt. Turi daug rusisku detaliu, pigus stiklotekstolitas. Pvz: 10x100 cm vienpusio stiklotekstolito 6lt tekainuoja. |
Neseniai iš sirenito dvipusio tekstolito 50x50cm nusipirkau uz 7lt kiek pamenu.... Taip pat mėtėsi ir lakštas (speju) 2x2m bet kainos nežinau... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 02 17, 22:17 |
|
|
|
blemba evita jau ne karta likau nepatenkintas, daug kas cia skundziasi kad lemona prastai aptarnauja bet evita... Cia kaune veiksmas vyksta: sedi ten keletas vyru ir suda mala, kalbasi, prikolina, aptarnauti nesiruosia :/... viena karta nuejau: tranzu ( mosfetu neturi), kita karta nuejau, vel neturi ir verkslena: mes negaunam siuntos, bet tuoj bus...
viena karta kazkoks urodas ( dabar ten nedirba maciau), taip mane sunervino. blemba norejau stereo kistuku pirkti in ir out, tas man bl*t tulpes bande ikist...
bande gal kas pirkti netu is kitu valstybiu? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 02 18, 17:47 |
|
|
|
lemonoj gal ir brangiau kaikas tarkim kondencatoriai bet aptarnavimas normalus viska i maisiukus sudeda tvarkingai.o ewitoj tai ziau..... aptarnavimas bent jau man jo kaip kazkuris cia minejo sedi beleka mala du diedai nervas ima  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 02 18, 19:12 |
|
|
|
PetrasL rašo: |
A detalesss?- Perku iš MAX gėrimų skyriaus.Geriausia-Bobelinė ir Trejos devynerios.. |
cia kalbam ne apie ta gamybos proceso stadija...bet sito irgi nereiktu pamirsti...
P.S. " bobeline ir trejos devynerios"??? WTF? tokie dalykai skirti uzsigerimui tiktai... silpnas elektronikas man atrodo esi . Joke aisq  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 02 25, 13:50 |
|
|
|
Neišmanau aš dabartinių užsienietiškų sutrumpinimų,rusiškai tai jau buvau įpratęs..Kas tas DPD ,apie ką rašo Cleaner ?Rusiškai yr keiksmažodis(до пи... дврце). |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 02 25, 16:16 |
|
|
|
Čia yra siuntų tarnyba (gana brangi:iš Honkongo ar Amerikos lupa už vokelį apie 20 USD)-kažkokių angliškų žodžių trumpinys.
Truputį siuntęsis iš Dealextreme(akumai Ni-Mn,LCD žaisliukai)),viskas buvo gerai |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 03 22, 19:15 |
|
|
|
kaip ten jie skaiciuoja tuos muitus kas zino is to dealextreme, nervas ima viena karta reik moketi kita karta ne, nors ir siuntimas nemokamas prideda prie kainos ~40lt uz siuntima... turi taip buti ar cia mane viena durina? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 03 22, 19:34 |
|
|
|
perku iš kalvarijos pas "Diedukus" |
|