|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 23, 12:49. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » deginantis lazeris
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
deginantis lazeris |
Parašytas: 2009 03 23, 21:57 |
|
|
|
|
| Gal zinot ar tiktu tas po kelis litus lazeriukas?ir ar cdromas butinai irasantis turi but? |
|
|
|
|
|
 |
deginantis lazeris |
Parašytas: 2009 03 23, 22:00 |
|
|
|
|
1.) Buvau jau tukstancius kartu diskutuota.
2.) Yra aprasymai netgi lietuviskuose bloguose.
3.) Nedaryk to sudo, nes kai atsispindes nuo kur ir pasisviesi i aki, tai po to nei mamyte, nei tevelis, nei daktareliai negelbes! |
|
|
|
|
|
 |
deginantis lazeris |
Parašytas: 2009 03 24, 00:43 |
|
|
|
|
nusipirk 50mw zalia lazeri uz 20$
ismesk is jo KDP ir YAG kristalus, turesi kazkur 300mw IR lazeri tinkama isideginti akims arba sprogdinti balionams  |
|
|
|
|
|
 |
deginantis lazeris |
Parašytas: 2009 03 24, 08:59 |
|
|
|
|
| Pasiieškok čia: http://www.vabolis.lt/ . Rasi ir apie panašų lazerį ir dar daug ko įdomaus. Tik.. kolegos jau perspėjo, saugok akis, net nepajusi, kaip... |
|
|
|
|
|
 |
deginantis lazeris |
Parašytas: 2009 03 24, 15:16 |
|
|
|
|
| Kadangi si tema kaip ir isiseme turiu viena klausima ne i tema. Kodel telivizoriai turi garso ligio imtacija. Ta prasme kai spaudi volume+ ant ekrano atsiranda skaiciai arba eilute nusakanti garso stipruma? As manau, kad tai visiskai nereikalinga, nes ar taip ar taip kurtiems to nereikia, nes jie vistiek negirdi, o girdintys jaucia kada garso pakanka. |
|
|
|
|
|
 |
deginantis lazeris |
Parašytas: 2009 03 24, 15:32 |
|
|
|
|
Jei tau nereikia tai valio..., bent man tai reikia...
Isivaizduok pagauni koki kalana ir matai kaip per sniega be garso, nu tu pradedi garsint, kiek begarsini vistiek tyla... Ir kaip po to reikia jaustis kai ijungi normaliai rodanti kanala?
Isivaizduok tu kurcias, ziuri TV issidrebes ir netycia uzguli volume knopke, kaip manai aplinkiniams labai smagu butu? |
|
|
|
|
|
 |
deginantis lazeris |
Parašytas: 2009 03 24, 16:48 |
|
|
|
|
| super rašo: |
akiniai neapsaugotu nuo lazerio ?  |
Paprasti gal nelabia, riektų taikyt pagal lazerio bangos ilgį.. |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
deginantis lazeris |
Parašytas: 2009 03 24, 16:53 |
|
|
|
|
Pieniuksli man ne 15 metu.kaip kad matau tau is tokiu klausimu apie teliko volume Ir zinau kad akims tai tikrai butu ne i nauda.Noriu ji pasidaryti del idomumo,o ne zaidimu svitinejant i akis. |
|
|
|
|
|
 |
deginantis lazeris |
Parašytas: 2009 03 24, 17:03 |
|
|
|
|
| edvarys rašo: |
Pieniuksli man ne 15 metu.kaip kad matau tau is tokiu klausimu apie teliko volume Ir zinau kad akims tai tikrai butu ne i nauda.Noriu ji pasidaryti del idomumo,o ne zaidimu svitinejant i akis. |
pasidalink idejomis ka įdomaus galima padaryti is tokio pavojingo daikto?
jei tau reikia lazerinio ginklo, pasiziurek per ebay, ten parduoda lazerius keleta W galingumo |
|
|
|
|
|
 |
 |
deginantis lazeris |
Parašytas: 2009 03 24, 17:24 |
|
|
|
|
| Digix rašo: |
| edvarys rašo: |
pasidalink idejomis ka įdomaus galima padaryti is tokio pavojingo daikto?
jei tau reikia lazerinio ginklo, pasiziurek per ebay, ten parduoda lazerius keleta W galingumo |
As sakiau kad noriu ji pasidaryti del idomumo,nesakiau kad is jo noriu kanors idomaus pasidaryti ir nelaikau dvd lazerio ginklu  |
|
|
|
|
|
 |
 |
deginantis lazeris |
Parašytas: 2009 03 24, 20:02 |
|
|
|
|
| Citata: |
| Pieniuksli man ne 15 metu.kaip kad matau tau is tokiu klausimu apie teliko volume Ir zinau kad akims tai tikrai butu ne i nauda.Noriu ji pasidaryti del idomumo,o ne zaidimu svitinejant i akis. |
- is to kad nori pasidaryt kazkoki Sh, del kurio visa gyvenima po to gailesies, tai tau ir 12 neduociau.
P.s. Kitam pasviesi, tai dar blogiau baigsis negu paciam, o ji pasidariu "del idomumo" Kazin ar taip viskas ir baigisi.
Beje man ne 15, o 14. |
|
|
|
|
|
 |
deginantis lazeris |
Parašytas: 2009 03 25, 08:44 |
|
|
|