|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 01, 10:11. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Autoelektronika » Neveikia BMW 530i 2003m spidometras. Gal kas galit pagelbet?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
|
|
Neveikia BMW 530i 2003m spidometras. Gal kas galit pagelbet? |
Parašytas: 2009 02 06, 13:38 |
|
|
|
Sveiki,
Manojo E39 BMW 530i 2003m spidometras iskeliavo i amzinuosius medziokles plotus. Tai ieskau, kas Kaune galetu paremontuot. Gal tiksliau butu is dvieju surinkt viena. Beda ta, kad manojo spidometro nebeveikia greicio parodymas ir stringa temperaturos rodykle. Issiemus spidometra paaiskejo, kad kazkas ten jau buvo prikises nagus pries mane. Kaip itariu problema yra su spiruoklemis kurios atmeta rodykle atgal. Tikliau prie greicio parodymu varikliuko (ar kaip ta dali pavadint ) jos isvis nera. Manau, kad reiketu is kito spidometro perlituot tuos varikliukus. Taip pat mires ekranelis kompo (negyvi pikseliai) tai reiktu ir tai paremontuot. Pacio spidometro keist nenoriu, nes man aktuali dabartine mano automobilio rida, bei norisi isvengt visokiu perprogramavimu naujo spidometro. Gal, mieli kolegos, zinote kas Kaune tai galetu profesionaliai atlikti? Zinoma galeciau tai pasidaryt ir pats, bet nera nei laiko, nei didelio noro. Tai manau, kad geriau duot uzsidirbt tiem kas is to duona valgo. |
|
|
|
|
|
|
Re: Neveikia BMW 530i 2003m spidometras. Gal kas galit pagel |
Parašytas: 2009 02 06, 20:29 |
|
|
|
awrimux rašo: |
Sveiki,
Manojo E39 BMW 530i 2003m spidometras iskeliavo i amzinuosius medziokles plotus. Tai ieskau, kas Kaune galetu paremontuot. Gal tiksliau butu is dvieju surinkt viena. Beda ta, kad manojo spidometro nebeveikia greicio parodymas ir stringa temperaturos rodykle. Issiemus spidometra paaiskejo, kad kazkas ten jau buvo prikises nagus pries mane. Kaip itariu problema yra su spiruoklemis kurios atmeta rodykle atgal. Tikliau prie greicio parodymu varikliuko (ar kaip ta dali pavadint ) jos isvis nera. Manau, kad reiketu is kito spidometro perlituot tuos varikliukus. Taip pat mires ekranelis kompo (negyvi pikseliai) tai reiktu ir tai paremontuot. Pacio spidometro keist nenoriu, nes man aktuali dabartine mano automobilio rida, bei norisi isvengt visokiu perprogramavimu naujo spidometro. Gal, mieli kolegos, zinote kas Kaune tai galetu profesionaliai atlikti? Zinoma galeciau tai pasidaryt ir pats, bet nera nei laiko, nei didelio noro. Tai manau, kad geriau duot uzsidirbt tiem kas is to duona valgo. |
Nusiperki angla su mazesne rida nei tavo ( tikroji rida sugrys pati ) . Pakeiti ciferblatus is savo . perkoduoji is myliu i km. Stai ir viskas. |
|
|
|
|
|
|
Re: Neveikia BMW 530i 2003m spidometras. Gal kas galit pagel |
Parašytas: 2009 02 06, 21:10 |
|
|
|
liuxx rašo: |
Nusiperki angla su mazesne rida nei tavo ( tikroji rida sugrys pati ) . Pakeiti ciferblatus is savo . perkoduoji is myliu i km. Stai ir viskas. |
Ne ciferblatuose esme, pas mane amerikonas, taip kad nelabai skiriasi. Man aktuali rida ne del saves, nes pagal ja bus ateityje skaiciuojama likutine verte, bet ciajau daug aiskint. Be to tu metu BMW rida saugojama ne tik skydelyje. Norisi tiesiog isvengt visu sukinejimu, pririsinejimu ir visu kitu marazmu. Ir kaip siandien isitikinau tie skydeliai yra tikras deficitas, nes sugaisus visa diena, susukus vos ne 200 km, nepavyko rast neivieno tinkamo. Uz nauja moket 1400 lt irgi nekyla rankos. Tai ir ieskau variantu. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 02 07, 00:45 |
|
|
|
joks cia ne marazmas tas skydelio atsukimas. man labiau marazmas atrodytu tuos varikliukus tvarkyti, jeigu ten jau ta beda juose ir yra. Siaip tai , jeigu nori, prilek iki manes - galesime paziureti vietoje, kas ten yra. gal as gausiu tau reikiama skydeli, paziuresime, kiek senasis sugedes. silainiai. 861137868 |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 02 07, 01:03 |
|
|
|
mafia666 rašo: |
joks cia ne marazmas tas skydelio atsukimas. man labiau marazmas atrodytu tuos varikliukus tvarkyti, jeigu ten jau ta beda juose ir yra. Siaip tai , jeigu nori, prilek iki manes - galesime paziureti vietoje, kas ten yra. gal as gausiu tau reikiama skydeli, paziuresime, kiek senasis sugedes. silainiai. 861137868 |
Jokiu problemu, savaitgali galima trukdyt? Nes darbo dienom tai sunku prognozuot, darbo diena pas mane valandomis nelabai apibrezta |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2015 07 12, 23:43 |
|
|
|
varztelis rašo: |
turiu klausima del to ridos sugryzimo. ant skydelio rodo 245k. o ews 371k. cia skaitau ,kad sugryzta rida,kodel tada pas mane jos skiriasi? |
rodo del to,kad skydelis atsuktas,o ews- ne kaip minejo kolega,ridos grizta tik modeliuose su CAS |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|