|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 06 30, 14:08. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » Zematonis prie evp-x15
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
 |
Zematonis prie evp-x15 |
Parašytas: 2009 02 01, 23:04 |
|
|
|
Sveiki Taigi isigyjau as wharfedale evp-x15 koloneles Esu jomis tikrai patenkintas, kolkas klausiausi tik namuose ir tik tyliai. Groja gan graziai, aukstas nezviegiantis ir malonus ausiai... Na o pagrindine ju paskirtis - vakareliai, per kuriuos manau jos taip pat puikiai dorosis su savo uzduotimi triuksmauti Tik manau truksta zemu joms....tad mastau kaip sia beda taisyti...
Sumanymas mano toks, pasidaryti viena rimta aktyu suba, ateityje galbut dar viena jei sio bus maza Taigi ka galetumete rekomenduoti, domina viskas, garsiakalbiai, dezes, filtrai, stiprintuvai Kas ka esate isbandes, kas kam patiko...padiskutuokime
Subas gros nedidelese patalpose 30-100kv Aisku kadangi tai aparatura veziojimuisi, tai gali tekti sugroti betkur, bet orentuojuosi i patalptas... |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
 |
Zematonis prie evp-x15 |
Parašytas: 2009 02 01, 23:40 |
|
|
|
Pabandyk i savasias paduoti atitinkamai vatu, gal pasirodys kad ir zemi dazniai atsirado? |
|
|
|
|
 |
Zematonis prie evp-x15 |
Parašytas: 2009 02 01, 23:47 |
|
|
|
Na nemanu kad ju bus daug, visgi cia tik satelitai
Siaip galvoju ju dezes patvarkyti dar...ten kur rankenos sonuose, manau butu geriau jas is vidaus kokia guma uzklijuoti jas, ar putplasciu uzdengti, labai jos barska Tada siaip koloneles deze biski turi kibiro efekta man atorodo...turbut pagelbetu sinteponas ir gal dar kokiu ruberoidu padengti bent galine sienele  |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Zematonis prie evp-x15 |
Parašytas: 2009 02 02, 21:42 |
|
|
|
patarciau paskaityt tema apie popierinuka zemadazni, buvau tema uzvedes, marus siule kazkoki popierini zemadazni, ir siaip popierini tesiulyciau , jie gal tai nestumdo oro bet jei jau dudna, tai kiaurai kuna eina |
|
|
|
|
 |
Zematonis prie evp-x15 |
Parašytas: 2009 02 03, 13:06 |
|
|
|
O tavo kolonelese ne po du 15" garsiaklbius stovi? Jei noresi kad vienas subas sugebetu baubti iskart su abiejomis sitomis kolonelemis, tau reikes tikrai didelio pikto ir galingo... Ir kazi ar jis kambari gros... |
|
|
|
|
 |
Zematonis prie evp-x15 |
Parašytas: 2009 02 03, 13:10 |
|
|
|
Taip, stovi du 15"  |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Zematonis prie evp-x15 |
Parašytas: 2009 02 03, 14:24 |
|
|
|
kadangi nemaciau parasytos sumos i kuria nori itilpti, ir is konteksto supratau kad pinigai neesme , tai va tau piktas DIDELIS ir galingas ... http://www.precision-devices.com/showdetails.asp?id=17 manau pora tokiu tikrai papildys tau tuos satelitus:D o siaip neseniai buvau baliuj tai pora satelitu buvo , vienas selestion, kitas dar kazkokios firmos, ir wooferis su 18" jbl , tai jis pilnai papilde du 15" satelitus, na o pas tave po du kolonkej tai pora 18" uztektu manau , a mano minetasis jbl'as http://www.finesound.nl/verkoop/images/JRX-118%20S%20Subwoofer.jpg
asmeniskai man , jis buvo valdomas nekokybisku stiprintuvu ,arba jo zemas buvo toks biski nesvarus, arba jau prievartaujamas , bet siaip kunu jausti salikej ejo neblogai ... |
|
|
|
|
 |
 |
Zematonis prie evp-x15 |
Parašytas: 2009 02 03, 14:30 |
|
|
|
Apie jbl galvojau Tamstai rasiau ar galima uzsisakyti tik garsiakalbius kaio dedami i jbl subus, nieko neatrase deja Deze tada pasimatuoti pardoje kaip gamintojas daro, ir manau super butu
Na pinigai visgi kazkiek ribojami, na garsiakalbiui iki 500lt  |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Zematonis prie evp-x15 |
Parašytas: 2009 02 03, 14:34 |
|
|
|
nesu bandes, bet uz tuos 500 lt iseina monacor subas, na tik garsiukas, paziurek mano temoj, as ju neaug tesu sukures, lengvai rasi ligtais 3 puslapy sioj skilty , ten marus siule monacora ir sita precision device , precisionas kainuoja virs 2300lt uz garsiuka o monakoras ligtais apie pusantro simto euru, o tu nenori siustis? as tuo paciu prisijungciau pasimokyti kaip ten reik siustis is uzsienio:) |
|
|
|
|
 |
 |
Zematonis prie evp-x15 |
Parašytas: 2009 02 05, 15:41 |
|
|
|
Jei megsti gilu, minksta zema siulyciau isigyti BEYMA 18G550.
Jei domina yra 2 laisvi subai galima sakyt su naujais garsekalbiais, buvo pakeisti taisymo komplektais
Jei nori kompaktisko ir normaliai ir garsiai skambancio subo galeciau parduoti naujus CIARE PW390, bet reiktu pirkti minimum 2 vnt.
http://www.ciare.com/pdf/catalogo/PW390.pdf
Aisku Ciare dezes tektu darytis paciam Jei susidomesi gali issinuomoti koloneles su siais garsekalbiais pabandymui arba tiesiog paklausyti kaip skamba. |
|
|
|
|
 |
Zematonis prie evp-x15 |
Parašytas: 2009 02 05, 19:34 |
|
|
|
sito pdf kur davei, kokia jo kaina? tu juos pardavineji? mastau kazka dar gereswnio uz kappapro 15" ieskot, nes ju mazas xmax , o sito duotojo irgi nedidelis, bet ar kazi jis galingiau grotu ? maniskai iki 4khz eina, o sitas iki 1khz , gal labiau atliktu savo funkcija nei tie kappa? |
|
|
|
|
 |
 |
Zematonis prie evp-x15 |
Parašytas: 2009 02 05, 23:52 |
|
|
|
Na nelygink Ciare su Eminence Ne tas lygis
Uz ciare PW390 noreciau ~800 uz vnt.
Turiu koloneles su siais garsiukais (du variantus:vienas blynas dezes su ad ir 2 blynai su ad). Taipogi subus pasidares su 2 siais garsiukais dezej. Visais variantais esu patenkintas Normaliai veikia ir subuose ir satelituose. Jungiu prie ju Crown MA 3600 ( 2*PW390, na ju eiga pasiziurejus labai maza, net ir ant didelio garso... Va Beymu jau kaskita, su tuo paciu stipreku atrodo, kad isplys blynas
Na aisku, jei pinigeliu per mazai yra, gerai bus ir eminence. Nors gali pasidometi ir pigiausia Beymos SM serija. Nebandziau Sm, bet kiek teko dirbt su beyma esu labai patenkintas  |
|
|
|
|
 |
Zematonis prie evp-x15 |
Parašytas: 2009 03 08, 23:07 |
|
|
|
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|