|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 27, 13:37. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programinė įranga » Su opera negaliu prisijunkt prie e.lt
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Su opera negaliu prisijunkt prie e.lt |
Parašytas: 2008 12 30, 23:03 |
|
|
|
Keistai kazkaip dabar cia gavosi man su opera ir tuo "prisimink mane".
Tiesiog paprasciausiai vedant nicka ir pass perkauna puslapi ir nieko, tas pats kai pirma karta uzkrauni pasirodo, o kai beleka surasau, tada jau raso kad blogas name ir t.t. Istryniau e.lt cookies, bet nepadejo. Kas idomiausia eina prisijungt su IE, o su opera niekaip. Kame saknys ? Siokie tokie duomenys: opera 9.63, sedziu uz routerio, win vista 32 bit. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 12 31, 02:57 |
|
|
|
Perrasiau opera is naujo - neveike. Istryniau net tik cookies bet ir private data operoje ir kaipmat prisiloginau Velnias zino kazka buvau priminkes  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 12 31, 12:09 |
|
|
|
Man irgi yra tokia pati bėda. Negaliu su opera prisijungti. Kukius ištryniau ir nieko. Tenka naudoti mozilą. Šioks toks nepatogumas. Labiau mėgau operą. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 12 31, 14:56 |
|
|
|
leopard rašo: |
Man irgi yra tokia pati bėda. Negaliu su opera prisijungti. Kukius ištryniau ir nieko. Tenka naudoti mozilą. Šioks toks nepatogumas. Labiau mėgau operą. |
O man kaip issigelbejimas IE tebuvo kompe - tragedija su juo nors ir plugina instaliavau bet IE jau nurasytas
Zinai ka padaryk, eik i Tools delete private data
O del ko man taip atsitiko sunku paaiskint  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 12 31, 16:00 |
|
|
|
Aš Firefox'ą naudoju, tai pripratau lb prie jos ir dabar nesivaizduoju kaip su exploreriu naršyt reiktų  |
|
_________________ Jei reikia privačiai - privatas. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 12 31, 21:27 |
|
|
|
Donatassj rašo: |
Aš Firefox'ą naudoju, tai pripratau lb prie jos ir dabar nesivaizduoju kaip su exploreriu naršyt reiktų  |
as naudojau visalaik opera, bet iskilo tokia problema, kad prie siauliu banko internetines sistemos prisijungus, puslapio meniu nebudavo aktyvus (negaledavau nieko atsidaryt), tai perejau prie firefox plius speed dial atsirado tai jokiu kitu narsykliu nebenaudoju |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 01 01, 22:09 |
|
|
|
Aš jau nežinau kiek laiko naudoju tik dvi naršykles - Firefox ir Firefox Portable. Kitų nepripažįstu ir matyt nenoriu nei instaluose, nei ant desktop  |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 01 01, 22:12 |
|
|
|
xumot rašo: |
Aš jau nežinau kiek laiko naudoju tik dvi naršykles - Firefox ir Firefox Portable. Kitų nepripažįstu ir matyt nenoriu nei instaluose, nei ant desktop  |
Kiekvienas pagal save  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|