|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 06, 07:03. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » 10 metų HDD
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
10 metų HDD |
Parašytas: 2008 12 29, 16:23 |
|
|
|
Ar tiks i mano pc maždaug 10 metų senumo HDD? Nemokamai gaunu, todėl prasiplėsti vieta neblogai būtų. Ar įtampos atitiks? Pas mane SATA jungtis. |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
10 metų HDD |
Parašytas: 2008 12 29, 17:02 |
|
|
|
Antmotininės gi yra taip pat ir ide jungtis, cd romui, tai sakau gal tada tiks? TIk ar atitiks įtampa ir ar nepareis mano pc? |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
10 metų HDD |
Parašytas: 2008 12 29, 17:09 |
|
|
|
Jei tik yra IDE jungtis, gali jungti drasiai, viskas atitiks ir niekas nesudegs. 10m senumo, tai cia kiek talpos? 4GB? |
|
|
|
|
 |
10 metų HDD |
Parašytas: 2008 12 29, 17:18 |
|
|
|
Elektronikos fanas rašo: |
Jei tik yra IDE jungtis, gali jungti drasiai, viskas atitiks ir niekas nesudegs. 10m senumo, tai cia kiek talpos? 4GB? |
Kažkas panašaus. Visgi dar 4 filmai tilps ... |
|
|
|
|
 |
10 metų HDD |
Parašytas: 2008 12 29, 17:45 |
|
|
|
Geros kokybės Blu-ray filmas užima 40 GB. |
|
|
|
|
 |
10 metų HDD |
Parašytas: 2008 12 29, 17:50 |
|
|
|
circuit rašo: |
na kam tie krastutinumai, kazi kiek lietuviu jau taip ir ziuri tokius filmus, bent jau kolkas? |
|
|
|
|
 |
10 metų HDD |
Parašytas: 2008 12 29, 18:41 |
|
|
|
Turiu viena HD kokybės filma kuris užima 4 gb ir nieko gero tne nėra. Gal kiek išraiškingiau ir t.t. Bet ir senas geras DVDrip niekuo nenusileidžia, + mažiau kompo resursu ryja. |
|
|
|
|
 |
10 metų HDD |
Parašytas: 2008 12 29, 20:51 |
|
|
|
Visai neblogi ir dvdripai
Beja, dauguma tuos visus blu-ray ir panasius filmus po n GB ziuri per max 19-22" ekranus, tai kur ta kokybe izvelgt nuo kokio dvdripo net nezinau.. Mano nuomone tokiom apimtim reikia kokio metrinio ekrano
Na bet kai traukia tinkle iki 100mbps tai argi gaila  |
|
|
|
|
 |
 |
10 metų HDD |
Parašytas: 2008 12 30, 02:18 |
|
|
|
Prieš 10 metų HDD buvo gal iki kokių 10GB, bet šitie tada jau buvo brangūs. Realiai amžius nelabai ką nusako - reikia žiūrėti kas per HDD. Jei maitinimas jungiasi su tokia pat jungtimi kaip yra ant tavo maitnimo bloko, tai dėl to nesuk galvos. Toliau, jei duomenų sąsaja yra IDE, tai vėl gi - veiks. Dar gali būsi SCSI (tarkim, serverinis) hardas, tai šito nepasijungsi.
Žvelgiant kiek plačiau, tai ar verti tie keli neaiškaus stovio GB ir abejotina sparta to triukšmo, kurį greičiausiai kels tokio amžiaus kietasis diskas? Už kokius 50lt galima nusipirkti kokio 100GB kietąjį diską, kuris dar ir tyliai gali veikti... |
|
|
|
|
 |
 |
10 metų HDD |
Parašytas: 2008 12 30, 02:26 |
|
|
|
Medkirtys rašo: |
Elektronikos fanas rašo: |
Kažkas panašaus. Visgi dar 4 filmai tilps ... |
tu zinai 2gb sd kortele kainuoja kazkur 15 lt
nelabai bus ka veikti su 4gb
siap tokie seni hardai barska siaubingai ir net daznai sukasi su triuksmu tai abejoju ar apsimoka ji jungti.
bet jei hardas tylus tai nepakenks, tik tiek kad komiuteris daugiau kais |
|
|
|
|
 |
10 metų HDD |
Parašytas: 2008 12 30, 15:08 |
|
|
|
Asiku...  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |
FS25 Tractors