|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 06 18, 19:15. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » portable sound system
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
portable sound system |
Parašytas: 2008 12 27, 00:13 |
|
|
|
Taigi visu pirma visus su sventem,
Man vel gi kilo ideja prisijungti kolonles prie akumuliatoriaus ir tureti "portable sound system", as buvau "sumeistraves" man tinkancia garso sistema, bet koloneles sugedo.
Koloneles buvo stai tokios :
Jos pilnai tenkino mano poreikius.
Jas pirkau BMS'e gan pigiai, bet nuejus issiaiskinau, kad nieko nebus nes ju jau neatsiuncia is "Xinos".
Jas jungiau prie akumuliatoriaus kurio galingumas sieke 12 V.
Akumuliatorius va :
http://rcl.lt/index.php?id=2&lang=lt&begin=0&acc=show&fid=806&pcode=BA121&pmode=&frame=3
Sugalvojau prijungti nuo USB maitinamas koloneles, bet pirma pasidomejau ir suzinojau, kad jos maitinamos 5 V srove. Tuom labai nusivyliau
Koloneles, kad tarkime ir 2.1 sistemos dazniausiai randu maitinamas nuo 220 V ir nebuna parasyta apie jokius konvertavimus. Norejau paklaust gal jus patarsite man kokias koloneles galeciau isigyti, nes akumuliatoriu noreciau naudoti sita, jis kompaktiskas ir nebutu veltui isleisti 25 Lt, juk tai irgi pinigai. Aciu. |
|
|
|
|
 |
 |
portable sound system |
Parašytas: 2008 12 27, 01:48 |
|
|
|
:DDD "tda" tai visa serija mikroschemu stiprintuvams. sukonstruojamas ganetinai pigus, labai paprastas, ir pakankama kokybe skleidziantis aparatas
dziaugsmingu svenciu  |
|
|
|
|
 |
portable sound system |
Parašytas: 2008 12 27, 02:05 |
|
|
|
zinai turiu is magiu isimtu galiniu stiprintuvu pradedant nuo tda2005 galiu dovanoti. |
|
|
|
|
 |
Re: Klausimas del garso aparaturos :) |
Parašytas: 2008 12 27, 02:29 |
|
|
|
remark rašo: |
...............Sugalvojau prijungti nuo USB maitinamas koloneles, bet pirma pasidomejau ir suzinojau, kad jos maitinamos 5 V srove. Tuom labai nusivyliau
....................... |
Nusipirk 6V akumuliatoriu ir maitink tas usb kolonkes i sveikata |
|
|
|
|
 |
portable sound system |
Parašytas: 2008 12 27, 23:34 |
|
|
|
Na, nezinau ar akumuliatorius kompaktiskas... 1/2Kg. Buvau pasidares TDA2822 tokiam tikslui, bet stengiaus padaryt kuo mazesni. Tai naudojau krona maitinimui. Kolonkes bei stiprintuveli sudejau i viena dezute. Klaseje buvo linksma klausytis O krona pakankamai ilgai tarnavo. |
|
|
|
|
 |
portable sound system |
Parašytas: 2008 12 28, 19:13 |
|
|
|
jei manes klausi tai plotis 9cm ilgis 11cm aukstis 7cm |
|
|
|
|
 |
portable sound system |
Parašytas: 2008 12 28, 21:18 |
|
|
|
Siaip ir gana galinga stipra gali pasigaminti nediduka. Bet beda del maitinimo ir ausinimo. |
|
|
|
|
 |
portable sound system |
Parašytas: 2008 12 29, 21:36 |
|
|
|
radiotechnika s90 -> Gal galėtum man savo "skaipą" numesti ? Norėčiau pasikonsultuoti  |
|
|
|
|
 |
portable sound system |
Parašytas: 2008 12 29, 23:24 |
|
|
|
Tie akumuliatoriai gerai laiko. Turėjau ir tokį 12V, ir 6V, kaip jau siūlė. Gal reikia mažų garsiakalbių? Nebrangiai aišku.  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |
FS25 Tractors