|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 12, 22:09. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » Antzemine skaitmenine tv ant pc.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Antzemine skaitmenine tv ant pc. |
Parašytas: 2008 10 29, 17:02 |
|
|
|
Ar įmanoma pasijungti santžeminę skaitmeninę tv per pc, ir ar tam reikalingas tv tiuneris? |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko |
|
|
|
|
Parašytas: 2008 10 29, 20:44 |
|
|
|
Domėjausi aš tais tuneriais, ir riekalinga įranga, tai reikia mpeg4 formata atkuriančio tunerio, o parduotuvėse mačiau tik mpeg2 formatą atkuriančius tunerius. Ar aš klystu? |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko |
|
|
|
|
Parašytas: 2008 10 30, 17:02 |
|
|
|
Medkirtys rašo: |
Domėjausi aš tais tuneriais, ir riekalinga įranga, tai reikia mpeg4 formata atkuriančio tunerio, o parduotuvėse mačiau tik mpeg2 formatą atkuriančius tunerius. Ar aš klystu? |
siaip kadangi kompas atkoduoja sofwariskai tai turetu vissi dvb tiuneriai tikti tik su papildoma programine yranga o siaip veikia avermedia leadteck kworld tik nzn ar visi gerai siaip panarsyk forumus paziurek kurie tikrai veikia nes kiek girdejau su kai kuriais problemu kyla. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 10 30, 18:22 |
|
|
|
xina rašo: |
Lyg tai šitas tinka http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8309 pasižaidimui, aš pirkau rimtesnį, 490 Lt, jungiamą prie TV.
Dėl privalumų; puiki vaizdo kokybė, titrų kalbos pasirinkimas, lūpų sinchronizacija, mėgstamų programų sąrašas, surround garso išėjimas, HDTV išėjimas... |
šitą turiu įsigijęs iš dealextreme.com, nerodo vaizdo, tik garsas nežinau gal ką blogai darau, bet visą dieną žaidžiau ir nieko... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 10 30, 18:33 |
|
|
|
ir as turiu toki is DX, visa beda softe... radau tik viena padoria programa: blazehdtv 3.5, bet niekaip nerandu geru vaistu jai... kazkokius vaistukus radau, tik su jais vaizdas kazkoks laaabai tamsus, neimanoma ziuret gal kas zinot kokia kita panasia programulka? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 10 31, 18:42 |
|
|
|
aisq softe beda beda ta kad reik nusistatyti h264 dekoderi, ir veikia beveik visi softai jai normaliai su konfigini, populeriausia prodgrama altDVB, dar man visai patiko dvbdream, dvbviewer, bet juos siaip vistiek reiks nustatyti su kokiu dekoderiu nori ziureti. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 10 31, 20:55 |
|
|
|
Išbandtya Leadtek Winfast DTV 2000H(manau tiks ir (DTV 1800H) su PCI slotu.Visos konfiguravimo procedūros aprašyta forume "radiocool.lt".
"Erksa" turi parduoti vidinių TV plokščių ir išorinių USB atkoduojančių MPEG-4
formatą,bet kainos nerealios~300 Lt,o vidinės Winfast DTV plokštės taip pat brangsta:nuo 160 pakilo iki beveik 200 Lt.Matyt gaidžiai naudojasi paklausa ir kelia kainas.Užsienyje radau tai kainuoja brangiau nei Lietuvoje.Honkongo Ebay yra Pinnacle firmos,bet neaišku,kaip pasiduoda konfiguravimui.Sėkmės. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 06 12, 00:49 |
|
|
|
Parapijietis rašo: |
Išbandtya Leadtek Winfast DTV 2000H(manau tiks ir (DTV 1800H) su PCI slotu.Visos konfiguravimo procedūros aprašyta forume "radiocool.lt".
"Erksa" turi parduoti vidinių TV plokščių ir išorinių USB atkoduojančių MPEG-4
formatą,bet kainos nerealios~300 Lt,o vidinės Winfast DTV plokštės taip pat brangsta:nuo 160 pakilo iki beveik 200 Lt.Matyt gaidžiai naudojasi paklausa ir kelia kainas.Užsienyje radau tai kainuoja brangiau nei Lietuvoje.Honkongo Ebay yra Pinnacle firmos,bet neaišku,kaip pasiduoda konfiguravimui.Sėkmės. |
Kur galima įsigyti šį TV tunerį? |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|
FS25 Tractors