|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 03, 05:01. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Elektronika žaliems » kaip pajungt pagal sia schema?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
kaip pajungt pagal sia schema? |
Parašytas: 2012 03 21, 16:43 |
|
|
|
noriu pajungt nuo akumuliatoriaus varikliuka, kurio greitis butu reguliuojamas. Man patare jungt pagal tokia schema, viska jau turiu, tik nesuprantu kur + kur - R2 potensiometras gauna 2 minusus. kaip isties reikia jungt?
[img]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=364322226942008&set=a.354082441299320.85008.100000927028384&type=1&theater[/img] |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 21, 18:12 |
|
|
|
cia paprasciausias itampos reguliatorius, susirask datasheet'a LM317 mikroschemos, ir jame bus viskas aiskiai nubraizyta, bent jau man buvo viskas aisku. o del potenciometro, tai junk kaip parodyta, viena koja i mikroschema(krastine bet kuria), vidurine koja sujunk su kita krastine koja ir i minusa. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 21, 19:04 |
|
|
|
jungti i mikroschema? ka man tai duos, juk reikia pliuso. kaip man viska jungt i mikroschema, reik specialiai kazkokia pikt? nes as zadejau viska jung be jokios mikroschemos, tiesiog ore viska laidais sujungt |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 21, 19:16 |
|
|
|
Vin tai įeinantis pliusas, Vout išeinantis pliusas, minusas bendras jungiamas toi vietoi, kurioje nupieštas ground (įžeminimas).
Atkreipk dėmesį į mano pateiktas kojelių reikšmes dešinėje |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 21, 19:52 |
|
|
|
Tadoos rašo: |
jungti i mikroschema? ka man tai duos, juk reikia pliuso. kaip man viska jungt i mikroschema, reik specialiai kazkokia pikt? nes as zadejau viska jung be jokios mikroschemos, tiesiog ore viska laidais sujungt |
matai Arnai kas gaunasi, norėjai padėt, bet šiandieninis jaunimas toks bukas, kad net pirštu parodžius nesupranta. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 21, 20:11 |
|
|
|
zinau kad bukas fizikos nevelnio nesimokiau... tai R2 nereikalingas pliusas? na tai izeminimas jungiasi su vidurine kojale kartu, o kita krastine kojale su ADJ |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 21, 20:28 |
|
|
|
Tadoos rašo: |
zinau kad bukas fizikos nevelnio nesimokiau... tai R2 nereikalingas pliusas? na tai izeminimas jungiasi su vidurine kojale kartu, o kita krastine kojale su ADJ |
Pats kaltas. Dabar užtat nieko nesupranti. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|