|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 03, 12:57. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Telefonija, tinklai, ryšio elektronika » vireles tinklo kurimas kad veiktu 60m atstumu
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
vireles tinklo kurimas kad veiktu 60m atstumu |
Parašytas: 2008 09 12, 14:17 |
|
|
|
Sveiki visi si karta paprasysiu jusu patarimu.Reikalas toks turiu interneta ir noriu padaryt kad jis veiktu kitam zmogui esanciui 60m nuo mano namo,kiek suprantu reikia statyt vireleso modemus bet prie ju stovi mazos antenos tai manau normoi neveiks nes nera tokio lb tiesioginio matumumo auga kelios vysnios manau reiktu man statyt vireleso modema prie kurio jungtusi galinga elipses formos antena ir tada kitam gale viska tapati kad priimtu signala ,tai va patarkit kanors ar taip imanoma padaryt ,tuo paziu butu pas mane kieme bevielio tinklo zona . |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 09 13, 11:14 |
|
|
|
Pakabink pas save prie wireless router'io ishorine antena ir vsio. Jei ten tik medziai, tai uz 60 metru laisvai su laptopu trauksi, o jei ten tavo kaimyno gelzbetoninis namas ar bunkeris, tai tekul irgi ishorine ishkisha ir tvarka. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 09 13, 12:03 |
|
|
|
Turėtu veikti ir su paprastomis antenomis, atstumas nedidelis, o medžiai nedaug trukdo. Man užstoja du medžiai, atstumas virš 400 m, bet lauko antenos. Nors esu bandęs ir su laptopu, gerai pakraipius, signalą pagauna. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 09 13, 13:28 |
|
|
|
Visų pirma reiktų pabandyt vienam gale pastatyt AP, tada gaudyt su laptopu, jei netrauks - mes išorinę anteną, tada vėl bandyk, jei tada nieko, kitam gale dėk AP ir anteną, tada tikrai veiks bet atstumas nedidelis, tai kitam gale manau nereiktų nieko dėt, nu bet aišku viską reikia išbandyt. Tik žinok, čia paprastieji, pigieji routeriai netiks  |
|
_________________ Jei reikia privačiai - privatas. |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|