|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 19, 12:25. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » noriu pirkt nesiojama kompa ;)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 4 Pereiti prie 1, 2, 3, 4 Toliau |
|
|
noriu pirkt nesiojama kompa ;) |
Parašytas: 2008 08 06, 14:25 |
|
|
|
noriu pirkt nesiojama kompa iki 3000 lt koki geriausia pirkt ir kodel (noreciau kad butu touchpad ir camera).. kazkur girdejau kad maziausia vargo su DELL firmos kompais.. ar tiesa
is anksto dekingas uz patarimus |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 08 06, 17:19 |
|
|
|
Dėl DELL gal ir taip, bet man keista, pilna naujų parduodamų internete (čia visų, tame tarpe ir DELL), už gerokai mažesnę kainą, su galiojančiom garantijom, o kodėl žmonės perka iš parduotuvių ir moka brangiau? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 08 06, 17:45 |
|
|
|
As siulyciau is ASUS, nes kainos ir kokybes santykis geras Siaip ASUS man isvaizda patiko, yra webcamas (pliusas tas kad vartosi 180 laipsniu ) Visuose nesiojamuose yra touchpadas Mano pc modelyje(F3ka) buvo ir rusiskos raides ir klaviatura patogi. O lendant i vidu, pirma svarbu ka tu su tuo kompu darysi ? grynai darbui ? ar video filmams, zaidimams ? Cia nuo sito priklauso baterijos "lifetime". Mano su win vista laiko baterija max 2 val
Jei nori kad ilgiau laikytu tai ziurek proca kurio mazesne galia, manojo 35W 2Ghz. Siuolaikiniai laptopai arba notebookai eina jau su X2 procais, ziurek is AMD turion arba Intel su kuo didesniu FSB ir keshu, o visi kiti ... Ramai DDR2 2 GB sociai (win wistai pankamai, bet daugiau nera blogiau ) Del vaizduskes patarciau kad nebutu labai jau skromna jei noresi video ziuret geresnes kokybes kaip pvz HD. Tai pasikartosiu, kur paryskinau atsakyk i siuos klausimus ir bus galima kazka konkreciau patart.
O del xinos pasiulymo irgi galima inete surast tik kad mazai kas perka nes gal nepasitiki |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 08 06, 18:28 |
|
|
|
Na as nusipirkau asus x51l tai jokiu problemu dar su juo neiskilo. Patogus yra atskiri naudojimo budai (muzika video ir panasiai) jie padeda taupyte baterija. O ir siaip gavau uz 1900lt tai man jo pilnai uztenka.
P.S. CPU duo t2370 1.8Ghz 2gb ram 250gb HDD 15.4 wxga ir VGA 256mb |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 08 06, 23:19 |
|
|
|
Kiek teko girdėti LENOVO kompai neblogi (pats nesu susidūręs), gal kas esat?... |
|
_________________ Jei reikia privačiai - privatas. |
|
|
|
|
Parašytas: 2008 08 07, 07:50 |
|
|
|
Donatassj rašo: |
Kiek teko girdėti LENOVO kompai neblogi (pats nesu susidūręs), gal kas esat?... |
Jie nėra brangūs, tik kažkodėl man labai primena "Beko" techniką, na, labai jau standartiniam vartotojui. Asmeniškai man, tai mielesni Asus. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 08 07, 08:13 |
|
|
|
xina rašo: |
Asmeniškai man, tai mielesni Asus. |
Na ir pats turiu ASUS'ą (A4D), pirktas jau prieš 4 metus. Dirba 100% kaip darbinis arklys Ir garaže ir dar kur, ir nėr net galvojęs sugest Dabar dar gan dažnokai su jais susiduriu, tai įspūdis apie juos suprastėjo, palyginus kokius seniau gamino, kokybė jau smarkiai skiriasi. Na bet ko šiais laikais nehaltūrina Bėda tik kad į naują asus'ą labai sunkiai įgrūst xp, net jau draiveriai visi ant vistos. Kažkaip man dell'ai neblogi atrodo |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 08 07, 08:20 |
|
|
|
Tikrai, jau. Būtent dėl to ir man patinka tie, kur stovi grynas Intel procas ir draiveriai nekelia problemų. Su Dell kažkaip negirdėjau, kad liaudis labai vargtu, o su Leninais , tai pilni forumai ir būtent dėl draiverių. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 08 07, 08:26 |
|
|
|
Tikrai, jau. Būtent dėl to ir man patinka tie, kur stovi grynas Intel procas ir draiveriai nekelia problemų. Su Dell kažkaip negirdėjau, kad liaudis labai vargtu, o su Leninais , tai pilni forumai ir būtent dėl draiverių. |
Na bus aišku, kad leninai gaidžiai Jei man šiandien asmeniškai reiktų pirkti kompą, tai asus'o nepirkčiau, imčiau dell'ą, dar galvojau apie lenovą, bet likau nuomonė prie dell kažkaip |
|
|
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 08 07, 21:22 |
|
|
|
Donatassj rašo: |
Na bus aišku, kad leninai gaidžiai Jei man šiandien asmeniškai reiktų pirkti kompą, tai asus'o nepirkčiau, imčiau dell'ą, dar galvojau apie lenovą, bet likau nuomonė prie dell kažkaip |
as irgi imciau dell, su jais kiek teko susidurti nera problemu su draiveriais, o del lenovo tai gal per astriai pasakei kad gaidziai, ar pastebejai kad formules1 komandos naudoja lenovo kompus? tai gal ju bent dalis gaminiu geri? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 08 07, 21:28 |
|
|
|
Matyt nesupratai mūsų pokalbio. Standartiniam naudojimui jie tinka gerai. Įdėta wišta ir sukasi, bet jei norėsi xp, tada... |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|