Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 06, 04:49. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Esu dares ir nelabai gavos. Priejau isvados, kad jam permaza itampa is mikroschemos. Yra panasi schema tik tarp mikroschemos ir draiveriu yra dvieju pakopu schema, kur yra tranzistoriai ir transformatoriukai. Toji schema tikrai veike. Ja esu dar mates lietuviskuose masininiuose stiprintuvuose "Garsas".
Esu dares ir nelabai gavos. Priejau isvados, kad jam permaza itampa is mikroschemos...
Itampos turi uztekti, viskas priklauso nuo impulsu daznio, tranzu atsidarymo frontu ir trafo kokybes. Pajungus osilografa isejime pasimatytu, kuris petys kvailioja. Nors kas per susvilpta schema, kad is kart neveikia, o dar knaisiotis joje reikia
Vladui - internete nesu rades tos schemos, o ir mano kopijuota schema kazkur uzsivoliojo .. Del "garso" stiprintuvu, tai teko nesenai sneketis su ju inzinerium, tai jie jau nieko savo nebegamina, ir jei ka rasi tai tik is senesniu laiku.