|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 22, 21:48. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » Kiek Jums automobilyje uztenka subo watu?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 4 Pereiti prie 1, 2, 3, 4 Toliau |
|
 |
Kiek Jums automobilyje uztenka subo watu? |
Parašytas: 2008 08 13, 14:51 |
|
|
|
Tai vat.Kaip manote koks jusu yra maximumas, kiek jums watu gana per akis? O gal jus galine tureti masinoje ir 10kw ir jums bus dar negana?
Asmeniskai man automobilyje klausantis uztenktu 500rms, bet bunant gamtoje kokioje ir atsidarius gabazine klausantis lauke muzikos noretusi laisvai 1kw rms.
Tai kiek jums uztenka?  |
|
|
|
|
 |
Re: Kiek Jums automobilyje uztenka subo watu? |
Parašytas: 2008 08 13, 15:12 |
|
|
|
Ramzas rašo: |
Tai vat.Kaip manote koks jusu yra maximumas, kiek jums watu gana per akis? O gal jus galine tureti masinoje ir 10kw ir jums bus dar negana?
Asmeniskai man automobilyje klausantis uztenktu 500rms, bet bunant gamtoje kokioje ir atsidarius gabazine klausantis lauke muzikos noretusi laisvai 1kw rms.
Tai kiek jums uztenka?  |
Problema visai ne subo watuose. Problema automobilisto smegenyse. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 08 13, 15:46 |
|
|
|
Na man tai keistai atrodo, kai važiuoju į gamtą vadinasi noriu pabūt ramiai, pažvejot ar kokį mėsgalį pasikept. Pagert pas ką nors ir kieme galima - gamtos tada nereikia. O mašinoj tiek vatų dėčiau kiek galėčiau. Jei klausau garsiai - vadinasi garsiai, jei tyliai, tai tik dėl fono ir tyliai. Užtenka kai jau bet kokia daina gerklę ir krūtinę spaudžia Ir tai tikrai ne 1kW. Nors būna ir su 300-500W ant tokio dažnio pataikai, kad gerklytė pajaučia Mašina ir namai visai skirtingas dalykas. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 13, 20:36 |
|
|
|
Kas su ausim klauso tam kilovatu nereikia, bet kai kurie muzika isgirsta tik tada kai pradeda subine kratytis. Tokiu atveju reiktu pasiskaityti biologijos vadoveli ir issiaiskinti, kuris organas skirtas garso bangoms priimti. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 13, 21:38 |
|
|
|
pas mane bendras sistemos galingumas 120W. 2x20W durims ir 80W bosiukas. gal nesitikės, bet man dažniausiai to užtenka. suba pavyko susirinkti neblogai, tad jis ir baubia visai neblogai. o taip pat ir į miška išvažiavus žverelių pagasdint, mašina gali drąsiai visą naktį groti non-stop ir po to būti užvesta be jokių sunkumų. akumas 45Ah |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 13, 21:40 |
|
|
|
Gediminas rašo: |
Kas su ausim klauso tam kilovatu nereikia, bet kai kurie muzika isgirsta tik tada kai pradeda subine kratytis. Tokiu atveju reiktu pasiskaityti biologijos vadoveli ir issiaiskinti, kuris organas skirtas garso bangoms priimti. |
Įtariu, kad čia netgi ne muzikos klausyme esmė. Esmė dideliame nore atkreipti aplinkinių dėmesį, ach koks aš džigitas. Čia kaip toj dainuškoj: "Aš važiuoju sau gatve, mergos žiūri į mane". |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 13, 22:13 |
|
|
|
man ant subo 100w per akis... kalusimui 70w jau galingai... o tiems kam 1kw ir t.t. neuztenka, tai arba pas juos ausys nebefunkcionuoja, arba ju sistema nieko verta ar padaryta bellekaip viskas..
Kas del pasirodymo, tas faktorius yra visiems.. bet as kai susidejau tiek garso izoliacijos, tai salone garsas p...dec, o lauke nu isvis taip silpnai, aisku dureles atidarius jau kitaip, bet lango atidaryti neuztenka  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 14, 08:18 |
|
|
|
na subukas mano gauna speju apie koki 100w, gal kiek daugiau, priekis net nezinau, po kokia 30gal ir gauna. nu iki 200w turbut bus visa sistema |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 14, 10:02 |
|
|
|
Pas mane apie 50w viso. Subas rusiskas 30w, bandpass tipo dezej. Per akis viduj garso. Niekas nepatiki, kad tik 30w subas, groja kaip reikiant. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 14, 11:12 |
|
|
|
Pykas rašo: |
Pas mane apie 50w viso. Subas rusiskas 30w, bandpass tipo dezej. Per akis viduj garso. Niekas nepatiki, kad tik 30w subas, groja kaip reikiant. |
jeigu is S30 (ar S90) subas tai tas 30w yra nominalus galingumas, RMS matuojant butu kazkas apie 120w,
gaila, kad nominalaus galingumo deklaravimas is mados isejo  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 14, 12:59 |
|
|
|
Keturios gamyklines koloneles, be jokio subo.
Man per akis.... Turbut isaugau is kilovatmanijos  |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 14, 13:26 |
|
|
|
Black Scorpio rašo: |
jeigu is S30 (ar S90) subas tai tas 30w yra nominalus galingumas, RMS matuojant butu kazkas apie 120w,
gaila, kad nominalaus galingumo deklaravimas is mados isejo  |
Is S-90, gaila jo kad isejo is mados, nes dabar tai kilovatais kaip per koncertus susideda, taip nebuna...
Paziureciau kaip butu bent 300w nominalo sudejus (tikru 'rusisku' watu) tokiem. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |