|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 31, 01:25. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Indukciniai elementai » Sugedo magnetronas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
|
Sugedo magnetronas |
Parašytas: 2008 08 08, 17:38 |
|
|
|
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
|
tt |
Parašytas: 2008 08 08, 19:35 |
|
|
|
Apie magnetronus ir mikrobanges buvo kalba forume š.m.03.05.nesinori kartotis.Netikiu ,kad sutrūko magnetas.Magnetronas Turi An.su rezonatoriais ,katodą ir kait siūlą.Tai kaip radijo lempa SAD generuot. |
|
|
|
|
|
|
Re: tt |
Parašytas: 2008 08 08, 19:54 |
|
|
|
PetrasL rašo: |
Apie magnetronus ir mikrobanges buvo kalba forume š.m.03.05.nesinori kartotis.Netikiu ,kad sutrūko magnetas.Magnetronas Turi An.su rezonatoriais ,katodą ir kait siūlą.Tai kaip radijo lempa SAD generuot. |
Nieko ten apie mano atvejį neparašyta. Tik patrankas kaip padaryt...
Apie magnetą: žinoma, aš čia specialiai parašiau kad jis trūko...
http://www.ipix.lt/desc/84852567/
Ne aš išiminėjau tą daiktą, bet netikiu kad išimant galėjo lūžt.
Įdomu ar sandara ar dar kas nors tų magnetronų skiriasi jei paimčiau iš kitos mikrobangės ir idėčiau? Iš viso, ar galima taip paprastai kaip kitą kokią detalę pakeist. Prie jų aprašymo tik galingumas parašytas, daugiau nieko... |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
|
Sugedo magnetronas |
Parašytas: 2008 08 08, 20:17 |
|
|
|
Manau, kad gali pritaikyti ir kitokį, tik jei bus mažesnio galingumo, reikia ir kondensatorių dėti mažesnės talpos. |
|
|
|
|
|
Sugedo magnetronas |
Parašytas: 2008 08 08, 20:24 |
|
|
|
xina rašo: |
Manau, kad gali pritaikyti ir kitokį, tik jei bus mažesnio galingumo, reikia ir kondensatorių dėti mažesnės talpos. |
Na kai ne pats ardžiau, tai nežinau net kur jis ten stovi, bet dėkui, turėsiu omeny. |
|
|
|
|
|
tt |
Parašytas: 2008 08 08, 23:08 |
|
|
|
Dabar aišku.Krosnelė numesta ant kieto pagrindo iš aukštai.Magnetą galima buvo surinkt ir suspaust apkaba.Gal dar ne magnetronas? |
|
|
|
|
|
Re: tt |
Parašytas: 2008 08 08, 23:20 |
|
|
|
PetrasL rašo: |
Dabar aišku.Krosnelė numesta ant kieto pagrindo iš aukštai.Magnetą galima buvo surinkt ir suspaust apkaba.Gal dar ne magnetronas? |
Ir aš taip galvojau, nes iš pradžių buvo perdegęs saugiklis. Tada jį pakeitė, ir įjungus į rozetę namuose viena fazė dingo... Tada nunešė kažkokiam meistrui, ir tas rado sugedusį magnetroną. Tai iš pažiūros kaip ir jis suskilęs - vadinasi blogas. Sako: Nusipirk tokį, tada įdėsim ir matysim ar veiks, jei ne - ieškosim tolimesnio gedimo. Aš kai ne meistras, tai neįsivaizduoju kas ten gali būt blogai, ir net nesu matęs išardytos mikrobangės net.. |
|
|
|
|
|
|
Sugedo magnetronas |
Parašytas: 2008 08 11, 13:48 |
|
|
|
magnets cia nieko baisaus, gali tiesiog iklijuoti atgal kaip petras siulo.
arba is kokio garsiakalbio ikisktoki kuris telpa.
o siaip tai jei magnetronas netrumpina tada turetu veikti, bet jei magnetu nera arba jie per silpni tai magnetronas pavirs diodu ir uztrumpins auksta itampa. tai meistras ko gero sako daugmas teisybe.
man vienas toks buvo pakliuves, atrodo testeriu matuojant bieko, bet saugiklis sudega ijungus, magnetas visai nusilper turbut nuo perkaitimo.
Tavo atveju irgi gali buti kad skilo nuo karscio, tai pasitikrink ar tas magnetas vis dar pakankamai stiprus ir traukia.
Naujas magnetronas tiks betkoks svarbu kad tilptu ir pavyktu ji prisukti
ju galingumai visu vienodi. Pirkti is lemonos gana kvaila, nes naudota magnetrona kuris puikiai veikia galima uz keleta litu gauti turguj. |
|
|
|
|
|
|
Sugedo magnetronas |
Parašytas: 2008 08 11, 14:01 |
|
|
|
Tą magneto gabaliuką kuris iškritęs įdedu atgal, tai prilimpa gerai. Jis ten net atrodo kad netvirtintas. Įdėtas, tokia šaibą vos apspaudžia ir viskas. Turbūt pats prilimpa gerai... Reiks gal pabandyt turguj paieškot pabandymui jei taip pigiai kainuos. Dėkui. |
|
|
|
|
|
Sugedo magnetronas |
Parašytas: 2008 08 11, 14:52 |
|
|
|
megnetukas idetas atgal turi ne prilipti bet labai stipriai priesintis idedamas i savo buvusia vieta, jei prilimpa tai ko gero kazkuri puse to magneto jau issimagnetino. |
|
|
|
|
|
Sugedo magnetronas |
Parašytas: 2010 04 17, 17:02 |
|
|
|
gal kas passakytu jai kas buvo nesenai eleksoto turgui ar ten turi magnertonu?? |
|
|
|
|
|
Sugedo magnetronas |
Parašytas: 2010 04 17, 17:18 |
|
|
|
xeleron rašo: |
gal kas passakytu jai kas buvo nesenai eleksoto turgui ar ten turi magnertonu?? |
O jų ten _kada_nors_ buvo ? Mano žiniomis nei buvo nei yra. |
|
|
|
|
|
Sugedo magnetronas |
Parašytas: 2010 04 17, 18:02 |
|
|
|
xeleron rašo: |
Jei tikrai tau reikia, rytoj važiuoju į turgų, žmogus turi, gaunu jo tel. nr., duodu tau į PM ir susitarsit dėl kainos, bei persiuntimo. Mikrobangę išardė tik dėl to, kad nebuvo "lėkštės", o namie užima vietą. Atrodo, visas dalis tebeturi. |
|
|
|
|
|
|
Sugedo magnetronas |
Parašytas: 2010 04 17, 23:39 |
|
|
|
[quote="xeleron"]gal kas passakytu jai kas buvo nesenai eleksoto turgui ar ten turi magnertonu?? . Apeinu Aleksoto turgų dažnai,jau senai nepasitaiko tų magnetronų.Man teko pačiam sudeginti tą galvą, kai įdėjau į Sharp bangelę ne tos markės (matyt buvo per silpnas, bet veikė pora savtčių).tada radau dvi galvas turgui žiauria pigią . Tai viena labai tiko. Reikia ir man Scarlett bangelei..bo Lemonoj-ta patranka-pusė bangos kainos .Tos Sharp krosnelės kai atidavė man ,buvo magnetas skilęs. Tai buvo gal prieš 6 metus ir aš tada pirmą kartą atidariau tokios "bangelės vidurius" |
|
_________________ Kaunas Aleksotas, tel. 8681 65septyni 19 |
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|