|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 20, 20:22. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Įvairūs » Apie ka svajojat ?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
|
Apie ka svajojat ? |
Parašytas: 2005 01 14, 14:30 |
|
|
|
Viskas prasidejo tada, kai isgirdau viena veikeja sakant: "...na, man reiketu ne bet kokio ten interneto, bet to, kuriame daug nuogu panu..."
Gerai jis cia. Tai as ir pagalvojau: man reiktu ne bet kokio televizoriaus, bet tokio, kuris reklamos nerodo.
Idomu butu suzinot apie ka, gerbemieji forumieciai, svajojat |
|
|
|
|
|
Apie ka svajojat ? |
Parašytas: 2005 01 14, 16:07 |
|
|
|
mintimis valdomas PC. Tik reikėtų gero CPU, atai nespėtų vykdyt užgaidų.. |
|
|
|
|
|
Apie ka svajojat ? |
Parašytas: 2005 01 14, 16:22 |
|
|
|
Kas link minimis valdomo PC as irgi uz, man bent jau uztektu, kad nereiktu typinti ilgu tekstu - laisku rankomi - galetu buti integruotas ir spelcheckeris |
|
|
|
|
|
Apie ka svajojat ? |
Parašytas: 2005 01 14, 16:36 |
|
|
|
as svajoju apie automatizuotus namus, su kompiutriniu valdymu, kur prie pagrindinio terminalo gali viska valdyt, svajoju apie diskotekos sale prigrusta savadarbiu lempu.... |
|
_________________ be elektros ir be laido jokia schema jums nedirbs....... |
|
|
|
|
Apie ka svajojat ? |
Parašytas: 2005 01 14, 17:06 |
|
|
|
Aš svajoju būt h4x0r'ium kuris tuos tavo namus nulauš per internetą
Joke |
|
|
|
|
|
Apie ka svajojat ? |
Parašytas: 2005 01 15, 00:28 |
|
|
|
Omas as irgi svajoju apie diskoteku sale prigrusta aparaturos(nebutinai savadarbes) |
|
|
|
|
|
Apie ka svajojat ? |
Parašytas: 2005 01 16, 23:28 |
|
|
|
as tai svajoju moketi skraidyti, kad vaiksciot nereiketu nu bent jau masina gera butu ir geriau nei nieko
siaip gera butu tureti irgi chata(nuosava )pajungta ant PC, o PC turetu buti kox nors nors AMD64 serverinis su keliais procais min ir bent jau koki 4GB ram, kad net kai dekoduoja video->DVD dar galeciau ir koki steet leagala zaist (nu jo ir dar ta street legala kuris eitu ant linuxos )
o kadangi butu linuxa jau l gero hakerio reiktu kad jis man nenorint bent sviesa kambary sugebetu ijungti
arba kad kasnors padovanotu TELE LOTO bilieta, tik aisq laiminga, ne siaip laiminga bet toki su kuriuo milijona laimeciau, tada viska ko noriu nusipirkciau(nu tik niekas skraidyti neismokintu ) ir dar gal saibu liktu
P.S. jei jau svajoti tai svajoti |
|
|
|
|
|
|
Apie ka svajojat ? |
Parašytas: 2005 02 21, 03:12 |
|
|
|
Nu apie ka gali svajoti dirbantis zmogus?
Tai tikriausiai kad nereiketu dirbti ir pinigeliai patis plauktu i rankeles. Ira visokiu apmastimu 1.pav.. Vietoi taves i darba eitu koks nors robotukas ir viska atlikinetu pagal programa ar pan ...2. tu sedetum namie ir visa jo darba stebetum kompu ir visa tai valdytun, senkan ekumuliatoriams tu galetum nurodyti krautis ir pan, ta prasme tavo darbas butu sedeti namie prie kompo ir tik priziureti ar viskas einas pagal plana
Ir uz visa toki darba tau pervestu i tavo saskaita LT ir tt...
deja mes dar tiek gal neistobuleja arda labai zali kad kazka suprastume tuokiose reikaluose
Svajokite |
|
|
|
|
|
|
Apie ka svajojat ? |
Parašytas: 2006 07 03, 16:55 |
|
|
|
šią temą užtikau visiškai atsitiktinai per paiešką, bet nusprendžiau ir aš pasireikšti, tuo pačiu ir atnaujinti temą. Na aš svajoju iš emsės apie daug ką, pagrinde, tai apie automatizuotą kambarį, bet tai manau gali būti įvykgdyta (tiesą sakant greičiausiai ir bus). visa automatika būtų mano rankų darbo, dar svajoju kada nors pasijungti mikroprocesorių, turiu omeny ne uC, bet mikroprocą, na iš esmės dar klausimas, ką pavadinti tuo uP. na čia svajonės iš elektronikos pusės buvo, jų yra ir daugiau. Dar svajoju kada nors turėti galimybę keliauti laiku, bet tai greičiausiai nerealu, nors ką gali žinoti, gal būt ateityje... . na ir t.t.
P.S. manau reikia atnaujinti šią temą, nes pasireiškė nedaug žmonių |
|
_________________ nepamirškit, klysti žmogiška
privatas - privatiems klausimams
arch linux |
|
|
|
|
Apie ka svajojat ? |
Parašytas: 2006 07 03, 17:13 |
|
|
|
ash tai noreciau tureti harema o seip tai noreciau jausti finansine nepriklausomybe |
|
|
|
|
|
Apie ka svajojat ? |
Parašytas: 2006 07 03, 17:15 |
|
|
|
svajoju apie galinga ir greita vandeniu varoma civika |
|