|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 29, 07:55. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Mobiliojo ryšio stiprintuvas.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Mobiliojo ryšio stiprintuvas. |
Parašytas: 2008 07 03, 13:34 |
|
|
|
Sveiki. Iškilo tokia problema, mano dėdė pasistatė namą, ir tame name visiškai nėra mobiliojo ryšio. Taigi jis manęs paprašė gal ką nors būtų galima su meistrauti. Taigi aš dabar klausiu jūsų ar būtų galima ką nors su meistrauti? Gal jau kam nors yra tekia susidurti su tokia problema? Iš anksto dėkui už visus Jūsų patarimus.  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 03, 14:23 |
|
|
|
tai kuo ypatingas tas namas kad nepraeina bangos?
pagal mane tai nelabai įmanoma, ar bent jau labai sunku ka nors būtų padaryti. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 03, 14:43 |
|
|
|
pas manę darbe ryšio dažnai nėra, nes sienos metalinės ir dar neblogai įžemintos, nieko ten sudėtingo paprasčiausias angaras
dažniausiai telefonas rodo vieną dvi padalas |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 03, 14:48 |
|
|
|
Namas ten iš kažkokių blokelių na, kad ten labai daug betono tai todėl ir nepraleidžia turbūt. Na ar tai jokių minčių nešauna ką būtų galima padaryti? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 03, 16:09 |
|
|
|
gitux13 rašo: |
Namas ten iš kažkokių blokelių na, kad ten labai daug betono tai todėl ir nepraleidžia turbūt. Na ar tai jokių minčių nešauna ką būtų galima padaryti? |
gal ir butų įmanoma prie telefono primontuot schemą, kad sustiprintų išeinantį signalą, bet būtų nesąmonė tegu džiaugiasi, namas saugus nuo kenksmingų elektromagnetinių bangų  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 03, 16:50 |
|
|
|
Aš tai taip įsivaizdavau viska: Tarkim surenki schemą, ją padedi kur nors palėpėje, ir ji sustiprina ir įeinančius ryšius ir išeinančius. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 03, 17:22 |
|
|
|
jei nori sitokiu budu stiprinti tai pastatyk palepeje atsvaita(skartosarba metalinio tinklo lapas, arba medinis padengtas folga) kad nuo stoties bangas atspindetu zemyn kaipveidrodis jei lubos tavo ne metalimes tai naus pades. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 03, 20:22 |
|
|
|
Tegu tavo dedis nusiperka antena ir uzsideda ant stogo ir tegu jungias prie telefo kai buna namie,dar plius ziurint koks telefono modelis kad tiktu antenos galas. Nes mano tevas ir atsimenu turejo NOKIA penkta plyta tokia tai visad sandely budavo,virindavo visokias detales tai jam ir netrauke isvis rysys,tai kai nusipirko antena tai rysys buvo ko nepilnos padalos,cia kaime jis dejos nuo Vilniaus 24Km. |
|
_________________ Skype: Ignacas14 |
|
|
|
 |
 |
Re: Mobiliojo ryšio stiprintuvas. |
Parašytas: 2008 07 03, 20:45 |
|
|
|
gitux13 rašo: |
Sveiki. Iškilo tokia problema, mano dėdė pasistatė namą, ir tame name visiškai nėra mobiliojo ryšio. Taigi jis manęs paprašė gal ką nors būtų galima su meistrauti. Taigi aš dabar klausiu jūsų ar būtų galima ką nors su meistrauti? Gal jau kam nors yra tekia susidurti su tokia problema? Iš anksto dėkui už visus Jūsų patarimus.  |
Esu girdejes apie toki finta, kaip ar tai laidas, ar tai vamzdelis eina i tokio namo ishore (kazkiek ten centimetru ishlenda lauke), kitas galas eina i to paties namo vidu. Pasyvus bangolaidis ar koks ten biesas vadinasi. O sheip ishorine telefo antena turbut realistishkiausias variantas. Nes manau mikroceles arba femtoceles turbut joks operatorius LT del vieno kliento nestato (nebent jis koks nors Lubys, ar panashaus kalibro persona).
Sau |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 07 03, 21:13 |
|
|
|
toks slamstas neveiks gali ir nebandyti, nebent atsitiktinai 1/1000000 tikimybe kad kazkaip pataikysi jo parametus.
bet toks variantas imanomas, ir jis vadinasi pasyvus retransliatorius.
tai dvi antenos sujungtos kabeliu, tik ilgas kabelis ines nemaza slopinima todel naudos bus mazai. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 03, 21:21 |
|
|
|
Pigiausia, kaip Digix rašo, tik gali skardą tvirtinti nors ir ant tvoros, kad signalą atspindėtu pro langą. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 04, 00:52 |
|
|
|
O risys gal kasrais TELE2? NEs pas mus mokyklos cokoliniam aukste panasiai, nueini i skaitykla ar valgykla ir TELE2 neturi rysio, o kadangi Bite nesiojoju viskas laibai puikiai... |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 07, 14:20 |
|
|
|
KONKOLAS rašo: |
tai jei name nera tai kiek rysio rodo namo kieme ? |
Ryšio nėra tik namo viduje, lauke viskas normalu.[/url] |