|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 22, 23:10. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Schemų montažas, skaičiavimai, derinimas » Pakomentuokit mano PCB (70W stiprintuvas su TDA1562Q)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Pakomentuokit mano PCB (70W stiprintuvas su TDA1562Q) |
Parašytas: 2008 05 31, 12:52 |
|
|
|
Parašykite nuomone apie sita pcb. Kas cia negerai? As norejau padaryti sita chemute maza, nes jei negalingas tai bent mazas bus stiprintuvelis. Ar man reikejo elementus ismetyti placiau? Ar tai duos skirtuma garso kokybei?
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 05 31, 13:30 |
|
|
|
Kiti dar i mazesnes sukisa.. nu o tu atsargai didesne padariai, nieko blogo jei kiek didesne Na kaip tau isejo tuos elementus isdestyti taip, na zinoma prie pat mikres neprikisi. Tik man atrodo buvo galima su vienpuse apsieti ir tie keletas trumpikliu nepamaisis platoje |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 05 31, 13:48 |
|
|
|
kai darysi susidursi su problemom.
dvipuseje platoje nesugebesi prieiti prie kai kuriu kontaktu , pvz kaip lituokli po kondensatrorium pakisi pagalvoji?
ir siap dvipuse bus zymiai sunkiau pagamninama nmei vienpuse, todel viskas pedaryk ivienpuse.
ir siulau nenaudok autoriuterio.
o tai plata bus lengvai nupaisyti bet sunku padaryti |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 05 31, 15:45 |
|
|
|
Kisti lituokli po kendensatorium neketinu. Jei daryt dvipuse, tai kur yra perejimas i kita sluoksni po kondensatorium, pirma sujugti sluoksnius paskui deti kondensatoriu, bet sitas variantas gali ir nepasitvirtinti. pabandysiu Suregzti vieno sluoksnio, tik bijau klaidu ivelti ranka darydamas. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 05 31, 17:52 |
|
|
|
Patikek ir kompai klysta bet jiems istaisyti klaida zymiai lengviau ir greiciau. Siaip darysi kokia sudetingesne pcb tai kompas tau taip padaris kad tu apaksi. O tu zinai pvz kaip dvipuses plokstes pagrindai sujungiami ?
Sociai ir vienpuses jei kirsis takeliai dazniausiai taip buna, darant viensluoksne pcb, tai idesi trumpikli ir vsio. Ir kokiu klaidu tokioj lengvoj schemoj galima privelt ? Is tikruju tu pats galetum geriau sugalvot uz pc nubraizyta pcb tik reikia galvele pasukt
P.S As isvis ant popieriaus is rankos paisausi tai pat platas spalvinu |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 05 31, 18:03 |
|
|
|
jokiu klaidu nepridarysi.
tiesiok nenaudok auroriuterio o takeliuus vedsiopk rankomis, programa parodys kur ka jungti kad nebutu klaidu.
sitai platai tikrai nereikia dvipuses plokstes vedziodamas rankomis lengvai viska vienoje puseje sutaplinsi |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 06 05, 06:03 |
|
|
|
beveik gerai, bet laidas negali tureti atsisakojimu arba tuo labiau lituotis tiesiai prie detaliu.
dar pataisyk taip kad laidas jungtusi prie jam skirtu kontaktu.
kitas dalykas kad tu korpusa pajungei ne pagal taisykles, ji priklauso jungti atskirais laidais i maitinimo kondensatoriu.
turbus visdkas veiks ir taip kai dabar, bet tuo budu padaryta atrodytu profesionaliau. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 06 05, 14:02 |
|
|
|
jei tau atrodo gerai tai tiks, viskas jau pakankamai normaliai atrodo.
tik ta raudona laida teks apacioje prilituoti. nes virsuje neimanoma.
nors jei pagalvotum kaip geraisu detales isdelioti, tai galima butu ir geriaus padaryti |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 06 05, 18:45 |
|
|
|
Žlugęs mano projektas Iš nevilties darytas stiprekas kai tda8560 neveikė Jeigu schemoj išimsi tuos tranzus , ledus tai sakyčiau padori pcb. Gaila kad saviškio tda1562 in koja nulaužiau netyčia :/ |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 06 06, 00:24 |
|
|
|
Tiesa pasakius as nesu surinkes taip vadinamojo "prototipo", bet man atrodo lengviau pasidaryti plata nei lituoti laidukus prie mikroschemos. Todel naiviai tikiuosi kad viskas veiks is karto. Ka manot? |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|