|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 22, 02:16. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Moderatoraus pašalinimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Ar palikti matranių moderatoriaus pareigose |
Ar palikti matranių moderatoriaus pareigose |
Ne |
|
30% |
[ 22 ] |
Taip |
|
69% |
[ 51 ] |
|
Iš viso balsų : 73 |
|
|
 |
Moderatoraus pašalinimas |
Parašytas: 2008 06 08, 17:39 |
|
|
|
Sveiki Visi
Po tapimo moderatoriumi, ponas Matranius labai pasipūtė, ir pradėjo ne padėti, o spaminti, norėčiau sužinoti jūsų nuomonę, ar verta tokį "moderatorių"laikyti forume, ar vėl paversti eiliniu mirtinguoju ??
Čia tik apklausa, na o spręs viską ERROR'as ar kiti aukštesnieji moderatoriai, pagal apklausos rezultatus |
|
_________________ Experience is the simply the name we give our mistakes |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 06 08, 22:46 |
|
|
|
Kadangi mūsų forumas yra labai demokratiškas, tai ir tokios temos nėra automatiškai šalinamos. Nors balsavusių daug, tačiau nėra jokių pasisakymų, minčių ir skundų dėstymo. Pats nematau didelių problemų dėl moderatoriaus, tačiau galiu iškarto pasakyti, kad tik balsavimu Jūs visi nieko nepasieksite. Anonimiškai galima nubalsuoti gyvą velnią, tačiau išdėstyti priežastis, kaip matau, sugeba procentai. Taigi mieli kolegos, rašykite, kas Jums nepatinka moderatoriuje, ir, jeigu moderatorius nepadarys išvadų, galėsim imtis veiksmų. O kol kas nesivarginkite tik balsuoti - tai nei rimta, nei kažką lems. Surimtėkim! |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 06 08, 23:56 |
|
|
|
Dj.Mc.Matrane rašo: |
O kaas ten per nesamones su 6 koja? |
nors ir puikiai suvokė, kad nenutryniau vieno brūkšniuko, bet vistiek spamina
na jei pažiūrėtumėt įdėmiau, vos ne kiekviena mano atsakymą lydi matraniaus kritika  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 06 09, 01:08 |
|
|
|
seip tai - nematau rysio tarp Dj.Mc.Matrane pasisakymu ir jo kaip moderatoriaus nusalinimo , jei jis nebus moderu - tai gales ir toliau kalbeti ka kalbejo (ka ir mes visi siame forume turim teise) , o kaip moderas tai nepastebejau jog jis labai naudojasi savo "galiomis" - nu tipo trintu postus , krautu banus ir t.t. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 06 09, 01:46 |
|
|
|
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 06 09, 06:21 |
|
|
|
Vienas bendradarbis sakydavo: ,, Kiekvienas turi mažų trūkumų, su kuriais būtina skaitytis" .
Mane žymiai labiau jaudina tokie pranešimai:
Citata: |
...Na o nuo to stabdo tik trys dalykai: siuntimo nutraukimas, to nedarymas, nes tai daryti blogai ir nežinojimas, kad semplai išvis egzistuoja. Būtent dėl paskutinio momento aš ir tryniau. |
Citata: |
...Skelbime atsirado žinutė ne į temą ir dar apie semplus (kurių viešinti nereikėtų) - tai kodėl gi jos neištrynus? Ir visai nesvarbu kieno tai skelbimas. |
http://forum.elektronika.lt/viewtopic.php?t=26115&postdays=0&postorder=asc&start=75
P.S. Dėkingas, kad liko neištrintas Dmitrij 1 atsakymas apie CPLD, jis man labai pravertė. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 06 09, 07:23 |
|
|
|
Kažkada prašiau Matranes atsiusti PC skopų programų tai idėjo i "talpink" ar kur tai su pavadinimu "skopai asilui.rar" ...negalejo normalei pavadint?. Ir apskritai nepagarba lankytojams iš jo pusės. |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau paraše. ...Bet uz reklama tai susimokejau  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 06 09, 10:49 |
|
|
|
Man atrodo kad jeigu ir pasalintumet matrane is moderatorio pareigu niekas is to nepasikeistu.Seip galetu truputi prikasti liezuvi.Bet nieko pasitaisys zmogus.  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 06 09, 16:41 |
|
|
|
Ir moderatorius nebuvo, ta pati rase kiek pamenu.... Asmeniskai as uz jo pasalinima is moderatoriaus pareigu. Visada jisai prisikabins prie nick, ir paklaus nu kaip sekasi medzius kirst  |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 06 09, 17:06 |
|
|
|
Na žmogus turi humoro jausmą, tik turi žinoti kada jį reikia reikšti. Aš nebalsuoju nei už nei prieš. Gal susipras ir pasitaisys. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 06 09, 17:22 |
|
|
|
man nei juoda nei balta kad jis modernarius . Kiek matau , temoje yra keli pasipiktine zmones , kad matrane kisa savo trigrasi ten kur nereikia - bet kaip daugelis sakete , bus tas pats , jai jis ir nebus modernatorius . Siap jis yra toks zmogus ( tai supratau per skype ) , nuolat pavaro ant visu (reikia ilgai varyti ant jo kad jis baigtu varyti ( tai jau gautusi floodinimas ) ) , bet ismokite nekreipti demesi i toki , ir tiesiog ignoruokite - juk kieviename furume yra tokiu  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 06 09, 17:26 |
|
|
|
jo, su savo skype bajeriais užkniso, pastoviai į metinėja mane į chat'us, skambiu pavadinimu, "Gėjų chat" ir panašiai... |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|