|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 06 24, 00:07. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Telefonija, tinklai, ryšio elektronika » Kokį routerį pasirinkti?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Kokį routerį pasirinkti? |
Parašytas: 2008 06 27, 18:21 |
|
|
|
Sveiki, reikia routerio, kuriam galiu skirti iki 200lt. Žodžiu internetas ateina LAN'o kabelio (erdvių inetas) ir reikia kad pora kompų eitų pajungti kabeliu ir nors vieną wireles'u (laptopas). Jei ką laptopas palaiko 802.11b standartą Tikiuosi pagalbos  |
|
_________________ Jei reikia privačiai - privatas. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 06 28, 17:54 |
|
|
|
Nieks jokių minčių neturit? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 06 28, 20:21 |
|
|
|
Beveik du metai naudoju SMC,modelis WBR14 G2
Turi viska ko tu nori.Geri tai ar ne routeriai-galiu tik pasakyt,kad man nekilo absoliuciai jokiu problemu.
Funkciju visokiu jis turi gana daug,as daugumos neisnaudoju-per menkas is manes specas.Trukumas-instrukcija PDF formatu savo apimtim lenkia biblija
Fortake mokejau tada kazkur 125Lt. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 06 28, 21:06 |
|
|
|
Tavo geras, su bevieliu ryšiu, o aš naudoju "Surecom EP-4904SX", viskas puiku, bet kartais praverstu ir bevielis. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 06 29, 12:48 |
|
|
|
Aš taip pat nedaug išmanau ryšiuose, bet esu girdėjęs, kad SMC firma gera. Man reikia būtinai su bevieliu ryšiu... Na reiks pasižiūrėt. Gal dar kas ką gali patart? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 06 29, 20:55 |
|
|
|
SMC routeris yra, o A-Link'o yra WL54AP2,o ne WL54AP3. Nu žiūrėsiu, ką ryt eis paimt  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 02, 23:47 |
|
|
|
Na papirkau SMC WBR14 G2, sukonfiginau, viskas dirba, tik vat vienas dalykas: kaip užmest ant wirleso passwordą, jei uždedu wep šifravimą tai laptopas rodo kad prisijungęs, bet ineto jame nėr, o kartais išvis nenori jungtis. Kaip galėtų užmest nesudėtingą passwordą, tik šiaip, kad kas netingi negalėtų prisijungt? Kaip jūs, gnt73, užsimetėt? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 07 04, 18:53 |
|
|
|
Nepastebejau iskart klausimo
Bet ir perskaites ne ka galiu pagelbet-ruoteri konfiguravau taip:vienam kompe pasileidau instrukcija,su kitu konfiguravau,buvo daug neaiskumu,klausinejau lietuvos ryto forume ir savo provaiderio admino (pazystamas) telefonu,reikejo kazka daryt su komandine eilute(man-siaubas),visas apsipyliau prakaitu,bet gavosi,dabar jau beveik nieko nepamenu...
Viska reikejo daryt tiksliai pagal instrukcija,bet as-su savo english ziniom-kazka buvau ar tai praleides,ar ne taip padares-tai paaiskejo po konsultaciju.Viska darant step by step pagal ta PDF instrukcija,turetu gautis. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 04, 20:43 |
|
|
|
Na bandysiu žvelgt manualą atidžiau, bet būtų gerai pagalbos... Reiks l ryto forume dar pažiūrėt...  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 06, 22:46 |
|
|
|
Nieks man nesigauna Tik uždedi wep arba wpa kodavimą ir niekas nebeveikia... Dar reiks pabandyt su kitu laptopu, gal nebe routery esmė...  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 07, 01:37 |
|
|
|
Pirmiausiai pasitikrink,ar tavo tinklo korta palaiko tuos wap/wep standartus,jei taip,tada i ja reik suvest raktus,tuos pacius kaip ir i routeri ir turi veikt(jei dar gerai pamenu ) |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 07, 12:43 |
|
|
|
Tame ir dalykas: nerašau routery jokių paswordų, o tik uždedu wap ar wep šifravimus (kad ir routerį konfigindamas per wirelesą) tai iškart atsijungia ir nebeprisijungia... Bandysiu pasiimt kitą laptopą, gal čia kartais kompe esmė... Šiaip tame wireless plokštės valdymo programoje yra tie šifravimai, reiks pabandyt ten dar pamalt Bandysiu tik dar su kitu kompu ir viskas paaiškės  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|