Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 20, 23:43. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Pirmą kartą teko susidurt su indikacijai skirta neonine lempute. Nusipirkau. Pajungiau. Pokštelėjo. Dingo elektra . WTF? Kaip jas reikia jungt? Aš jungiau paprastai - tiesiog į 220 tinklą...
Nu pavarai autorius, aš esu naudojęs aukštesnės įtampos indikacijai iš senų lempinių telikų neonines lempikes, tai jungdavau tik vieną koją(!) prie kontakto ir jos puikiausiai indikuoja aukštesnę įtampą , bet jei jungti prie 220 , tai tik per megaominę varžą, Pasižiūrėk belekokiam čiainike.
_________________ Kaunas Aleksotas, tel. 8681 65septyni 19
Nu pavarai autorius, aš esu naudojęs aukštesnės įtampos indikacijai iš senų lempinių telikų neonines lempikes, tai jungdavau tik vieną koją(!) prie kontakto ir jos puikiausiai indikuoja aukštesnę įtampą , bet jei jungti prie 220 , tai tik per megaominę varžą, Pasižiūrėk belekokiam čiainike.
Pirmą kart gyvenime prisireikė. Gaminu senovinio stiliaus elektroninį prietaisą tai reikia viską daryt tuo stilium neįdėsi gi LED į lempinį stiprintuvą .
Gamini lempini stiprintuva, bet nezinai kaip pajungti neonine lempa?
ar tik sekacioje temmoje neparasysi kad padavus 220v i lempu kaitinima stiprintuvas sprogo
cia buvo mineta megaomo varza, bet tai tikrai per daug, as siulyciau 100-200k nes kitaip lempute labai silpnai sviecia.
as beje siulycisu jungti ne nuo tinklo bet nuo lempu anodines itampos tada lempute signalizuos kad lempos gauna maitnima.
Ramiai... žinių elektronikos srity turiu daugiau negu reikia, kad sukonstruot lempinį stiprintuvą... vat tik tos lemputės!..
Bet kuriuo atveju į mano klausimą jau atsakyta.