|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 30, 08:08. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Garso aparatūra » Problema su 75gnd
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Problema su 75gnd |
Parašytas: 2008 05 10, 15:54 |
|
|
|
Nu vyrai man ir nesiseka. Pasidariau Bandpass deze pagal reikalavimus. Su silokonu viska uzsandarinau viska sulipdziau. Liko tik Fazikus ir koloneles lizda ideti ir pradeti Faneruoti.Bet siandien isijungiau paklausyti kaip skamba ir nesupratau kas vyksta. Zodziu kai ant garso paleidi(su protu ) jis baubia ,uze , kai sumazini tada jau atpazisti kokia daina groja.Po to buna kad nebegroja ikisi ranka pro fazikui padaryta skyle pajudini ji vel pradeda groti . Kodel taip gali buti? Garsiakalbis parejes ? Del dezes negali buti?
Prasau padekit. Gal kam taip buvo ?
Aciu uz pagalba. |
|
|
|
|
|
Problema su 75gnd |
Parašytas: 2008 05 10, 16:12 |
|
|
|
garsekalbio vibraciniam laidam ragas keisk naujais ir problema dings dažniausiai jie būna nusilankste prie pat difuzoriaus galima tas vietas palituot bet geriau pakeist naujais |
|
|
|
|
|
Re: Problema su 75gnd |
Parašytas: 2008 05 10, 16:49 |
|
|
|
radiotechnika s90 rašo: |
Nu vyrai man ir nesiseka. Pasidariau Bandpass deze pagal reikalavimus. Su silokonu viska uzsandarinau viska sulipdziau. Liko tik Fazikus ir koloneles lizda ideti ir pradeti Faneruoti.Bet siandien isijungiau paklausyti kaip skamba ir nesupratau kas vyksta. Zodziu kai ant garso paleidi(su protu ) jis baubia ,uze , kai sumazini tada jau atpazisti kokia daina groja.Po to buna kad nebegroja ikisi ranka pro fazikui padaryta skyle pajudini ji vel pradeda groti . Kodel taip gali buti? Garsiakalbis parejes ? Del dezes negali buti?
Prasau padekit. Gal kam taip buvo ?
Aciu uz pagalba. |
Gal gali parametrus garsiuko numesti ? |
|
|
|
|
|
Problema su 75gnd |
Parašytas: 2008 05 11, 18:47 |
|
|
|
http://artmech.com/pavel/sub/sub3.htm
paieskok cia turi buti. |
Dekui
O beja ce pas tave dar ne senasis 30gd ? ar nera skirtumu nuo naujo ir seno ? |
|
|
|
|
|
Problema su 75gnd |
Parašytas: 2008 05 11, 19:59 |
|
|
|
Pas mane is 35ac koloneles. Man atrodo kad tik biski magnetai skiriasi. Senesniu biski sunkesni ir deidesni. |
|
|
|
|
|
Problema su 75gnd |
Parašytas: 2008 05 12, 05:58 |
|
|
|
Pas mane is 35ac koloneles. Man atrodo kad tik biski magnetai skiriasi. Senesniu biski sunkesni ir deidesni. |
jeigu tu i ta suba dedi ta garsiuka kur nuotraukoi tai isai tikrai skiresi nuo to kur turėtu buti pas tave labai senas vienas iš pirmūju ir isai tikrai neturi to galingumo ir tū charakteristuku kaip 75gdn ir todėl tau tas subas tikrai gerai negros |
|
|
|
|
|
Problema su 75gnd |
Parašytas: 2008 05 12, 10:46 |
|
|
|
Del ko ? As vakar sulitavau ta laideli ir pameginau idedi i deze ir lentom tik pridengiau, neprisukau ir be silikono. Groja panasiai kaip s90 . |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|