Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 23, 07:01. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
o tai mikrobangeje ar ne magnetronas buva? cia gal ir nelabai i tema, bet pagalvojau ,o jeigu toki magnetrona is MbKr pamoduliuoti truputi ? ar tik siustuvas nesigautu? ar kokis nors UTB baltas triukshmelis? gal net kas ir yra bandes? idomu butu zinoti rezultata:)
ps. laukiame dyydelioo ir protingoo teoretiku komentaru lavinos...
[quote="geleziux"]o tai mikrobangeje ar ne magnetronas buva? cia gal ir nelabai i tema, bet pagalvojau ,o jeigu toki magnetrona is MbKr pamoduliuoti truputi ? ar tik siustuvas nesigautu? ar kokis nors UTB baltas triukshmelis? gal net kas ir yra bandes? idomu butu zinoti rezultata:)
ps . laukiame dyydelioo ir protingoo teoretiku komentaru lavinos...[/quot e] mikrobanges magnetrona palik ramybejgeriau nemoduliouk,kiausiniai nusvils ir susprogs
Triuksmas nesigaus, nes is generajuoja fiksuota dazni ~2.45 GHz, Jeigu nenaudosi kryptines antenos tai mazdaug 10 metru atstumu nuo magnetrono jau pakankamai saugu. Moduliuoti galima, tik nera paprasta. Pagooglink turetum rasti. As kazkada buvau rades projekta su magnetronu. Siaip tai galingas siustuvas gautusi.
Nė kiek neabejoju, kad imsiesi pakankamų priemonių savo saugumui užtikrinti. Visiems nežinantiems: mikrobangos kaitina vandenį, riebalus, angliavandenius (atrodo). Ir nesvarbu ar tos medžiakos yra jūsų kotletas ar jūsų veidas (kiaušiai). Būkite atsargūs
O,ka as sakiau yra dar protingu zmoniu,paklausyk-magnetrona palik mikrobangei.Su tais daznumais teko susitikti,taisant radarus,tai policininkai man skusdavosi-kodel man taip galva skauda po budejimo,mat jie matuodavo greiti pro masinos langa,tingedavo ranka iskisti