|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 04, 04:07. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Mokslai » 12klasė ir jos bėdos
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
 |
12klasė ir jos bėdos |
Parašytas: 2007 09 17, 19:47 |
|
|
|
|
Sveiki, šiais metais prasidėjo paskutinieji metai mokykloje tai gi jie visai kitokie negu įprastai, taiig noriu kai ko paklausti.
Ar eidavot ką nors papildomai mokintis pvz matke, lietuvių ir pan. Beje kaip kas ruošitės egzmas? Nes dabar nebežinau kaip mokintis, nes va ankščiau ateini į pamoką sužinai, kad kontrą rašai atsisėdi parašai ir viskas ok būna nieko nesimokinus, okaip dvyliktoj klasėj reik mokintis? |
|
|
|
|
|
 |
 |
12klasė ir jos bėdos |
Parašytas: 2007 09 17, 19:56 |
|
|
|
|
būna tokios knygos (žinynai, gal dar kitaip vadinasi), į kurias sudėta viskas, ką moksleivis pabaigdamas 12klasių turi žinoti. pvz tikrai yra istorijos, yra 'mokinio žinynas', kur sukišta anglų, rusų, chemija, fizika, biologija. žinoma, geriausia yra pasikonsultuot su mokytoju/a, kokia tokia knyga yra geriausia ir labiausiai atitinka poreikius.
o šiaip žinių niekada nebus per daug. jei žinai, kiek turi mokėt egzams, tai vistiek visą 12klasę š... malsi. nebent užmatysi, jog nieko nemoki. |
|
|
|
|
|
 |
12klasė ir jos bėdos |
Parašytas: 2007 09 18, 19:17 |
|
|
|
|
| Toks pastebėjęs, kad visi kaip pamišę pradėjo eiti papildomai matkę, literą ir panašius dalykus ar ta nesamnė būtina ar ir pačiam įmanoma kažką susikapstyti? Beje vistiek dauguma laikėte matkės egzą tai kaip ruošitės jam? |
|
|
|
|
|
 |
12klasė ir jos bėdos |
Parašytas: 2007 10 01, 19:19 |
|
|
|
|
| Matiekai išsisprendžiau visus ankstesnius egzaminus, kas buvo neaišku, išsiaiškinau. Dar paspręsdavau iš kažkokio uždavinyno, kai neturėjau ką veikt. |
|
_________________ telekomunikatorius |
|
|
|
 |
12klasė ir jos bėdos |
Parašytas: 2007 10 01, 20:41 |
|
|
|
|
| dlx rašo: |
| Matiekai išsisprendžiau visus ankstesnius egzaminus, kas buvo neaišku, išsiaiškinau. Dar paspręsdavau iš kažkokio uždavinyno, kai neturėjau ką veikt. |
Ir kiek įrovei?  |
|
|
|
|
|
 |
12klasė ir jos bėdos |
Parašytas: 2007 10 03, 10:50 |
|
|
|
|
| Heksogenas rašo: |
| dlx rašo: |
Ir kiek įrovei?  |
matiekos 84 |
|
_________________ telekomunikatorius |
|
|
|
 |
12klasė ir jos bėdos |
Parašytas: 2007 10 03, 15:25 |
|
|
|
|
matiekos taip pat nesimokinau papildomai tik ,zinoma, sprendziau daugiau namu darbu negu uzduodavo tiesiog reikia noro...paroviau 83  |
|
|
|
|
|
 |
12klasė ir jos bėdos |
Parašytas: 2007 10 03, 16:06 |
|
|
|
|
| iš valstybiniu po 83, 84? |
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
 |
12klasė ir jos bėdos |
Parašytas: 2007 10 04, 21:01 |
|
|
|
|
| didshirshis rašo: |
Nu  |
o kaip tu ruošeisi egzui? Va aš irgi turiu visokių uždavinynų, bet ma nsu jais nesiseka. |
|
|
|
|
|
 |
12klasė ir jos bėdos |
Parašytas: 2007 10 05, 05:23 |
|
|
|
|
buvo ten kazkoks Mockaus 'uzduciu rinkinys pasiruosti VBE'- rozines spalvos knygute su gal 800 trumpu uzdaviniu,paskui yra nete egzaminu uzduotys,kazinau tiesiog kas is to kad atmintinai visa teorija mokesi ,reikia bandyt sprest ,sprest ,sprest  |
|
|
|
|
|
 |
12klasė ir jos bėdos |
Parašytas: 2007 10 05, 18:17 |
|
|
|
|
matematikos ismoksti neimanoma reikia gimti ja mokanciam.
todel as patarcau maziau skirti laiko dalykams kurie nesiseka. rinktis tuos kurie sekasi.
nieko mintinai mokytis nereikia, geraiu suprasti maziau nei iskalti viska ir nieko nesuprasti.
zinoma jei nesiseka niekas tada jau bogai, trubut reikia specialios programos zmonesm su sutrikusiu intelektu  |
|
|
|
|
|
 |
12klasė ir jos bėdos |
Parašytas: 2007 10 05, 20:52 |
|
|
|
|
Dėl sėkmes tai velniai žino aš manau man viskas normaliai arba blogiau nei normaliai, kiti sako proto guzas matkėj knisą protą teorija ypač funkcijos ja reikia žinoti arba nieko neišspręsi, kad ir koks galvotas būsi.
Beje tai tiesa reikia gimti matematiku, arba bent gyslelę jo turėti.
Gal kas chemiją esat inkirtę? Nes aš galvoju ką nors su chemija stoti.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
12klasė ir jos bėdos |
Parašytas: 2007 10 05, 22:10 |
|
|
|
|
Dėl sėkmes tai velniai žino aš manau man viskas normaliai arba blogiau nei normaliai, kiti sako proto guzas matkėj knisą protą teorija ypač funkcijos ja reikia žinoti arba nieko neišspręsi, kad ir koks galvotas būsi. |
jei esi galvotas isspresi ir nezinodamas, matematikoje nieko zinoti nereikia, nebent trigonometrines formules.
| Citata: |
jei galvoji stoti i chemija tai manau jau turetum buti toli pazenges chemikas megejas ar cia tik siapsau kad nera kur stoti? |
|
|
|
|
|
 |
 |
12klasė ir jos bėdos |
Parašytas: 2007 10 06, 08:39 |
|
|
|
|
| Digix rašo: |
Dėl sėkmes tai velniai žino aš manau man viskas normaliai arba blogiau nei normaliai, kiti sako proto guzas matkėj knisą protą teorija ypač funkcijos ja reikia žinoti arba nieko neišspręsi, kad ir koks galvotas būsi. |
jei esi galvotas isspresi ir nezinodamas, matematikoje nieko zinoti nereikia, nebent trigonometrines formules.
| Citata: |
jei galvoji stoti i chemija tai manau jau turetum buti toli pazenges chemikas megejas ar cia tik siapsau kad nera kur stoti? |
Gal ir esu pažengęs rajone pernasi 1 vieta nieko nesiruošus su mokytoja ir namuose papildomai(seniau kol turėjau gerą mokytoją ruodavo užduočių paspręsti, o dabar nieko kiek per pamoka išmoki ir pats išgalvoji), dabar nori kažkoki projektą man pripaišyti daryti berots spektrometro gamyba pernais tai išsisukau iš panašių nesąmonių, o šiais metais galiu ir įklimti.  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |