|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 23, 00:37. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Vaizdo plokštės, monitoriai, TV-tiuneriai » Ka manot apie TV tuneri???
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Ka manot apie TV tuneri??? |
Parašytas: 2004 04 25, 21:08 |
|
|
|
noriu nusipirkti Tv tiuneri..kad galeciau zet telika per kompa..tik va prisiklausiau kad blogai rodo ar netraukia ir t.t...ir kokio kompo reiktu kad normaliai galima ziuret??? kokiu kompo resursu reik? gal kas turejot toki dalikeli??? |
|
_________________ Noriu viska zinot!!! |
|
|
|
|
Parašytas: 2004 04 26, 17:46 |
|
|
|
jis gana brangus, jei geras tai nuo 200 iki kokiu 350Lt. draugas toki turi, pas ji stovi 1GHz Athlon'as ir 19" monitorius. niekas nestrigineja, viskas dirba labai graziai, spalvos sakyciau net ryskesnes nei ant teliko |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 04 26, 21:44 |
|
|
|
tai kad maciau uz 160Lt su distanciniu...beto toki kaskada rode per NK tai sake neblogas...o kaip traukia kanalus? |
|
_________________ Noriu viska zinot!!! |
|
|
|
|
Parašytas: 2004 04 26, 22:12 |
|
|
|
Turiu as Acorp, sawo laiku mokejau 220Lt ir gailiuosi, kad nepirkau brangesnio nes sis turejo trukumu su waldymu, konkreciau tai distancinis megsta paswaikti.
Kas del waizdo kokybes tai ji tikrai gerene nei paprasto tv, nes tasko dydis mazesnis pas monikus.
Pano Pc 366mhz celeronas su 8mb video ir wiska kuo puikiausia weza, nesu mates trukciojimo per wisa turejimo laika. Resursu pritruksta tik kai noriu kaska ysirasyti.
Pas mane kabeline tai wiska traukia puikiai. Wisi kanalai kuriuos tik duoda kabeline. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 04 27, 08:32 |
|
|
|
Girdejau kad isejo nauji (gnt lietuva pazystamu turiu) tv moduliukai, kurie jungiasi per USB. Yra ir FM imtuveliai, tai jie memory stick dydzio ir irgi jungiasi per usb.
TV tiuneriams reikia galingo tv signalo (pas mane kaime kompinis tv rodo labai prastai). |
|
_________________ Labai nepykit jei nusisnekejau..... |
|
|
|
|
Parašytas: 2004 04 27, 09:20 |
|
|
|
sveiki! turiu winfast tv tuneri ir labai neblogas patarciau kas norite isigyti sy tv tunery. apie ji galite paskaityti svetaineje leadtek.com.
aciu uz demesi!!! |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 04 27, 17:43 |
|
|
|
o ash irgi turiu leadtek'o ir labai dziaugiuosi. savo laiku mokejau 350 lt. ir su pulteliu ir su fm tiuneriu |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 04 28, 10:32 |
|
|
|
kaip gerai dirbs tiuneris priklauso ir nuo operacines sistemos ir dar ar kabelis ar antena... o brangesni tai aisq, kad geresni, nors nevisada. pasiziurek kaip tas tiuneris vizualiai atrodo, ko daugiau ten visko prikista tai manau kad tai svarus pliusas |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 04 30, 00:48 |
|
|
|
Na turiu PixelView Play TV pro. Na siaip vaizdas pakenciamas, FM irgi neblogai gaudo, bet softas tai GAIDYS totalus! O del resursu, tai vien del softo daug suryja. Todel ash pastoviai pasileidziu radija, o softa nukilinu (resursai atsilaisvina, o muzika groja toliau) Tai wat... pasiguodziau... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 04 30, 10:36 |
|
|
|
Na pas mane siuo metu sukasi PixelView Play TV Pro Ultra ir man idomu koks ten softas ryja resursus Pas mane nieko ner daugiau ka kilint kaip pati tiuneri:) Naudoju kabeline - rodo visus kanalus nuostabiai. Turiu P3 733 MHz (uzturbintas iki 803 MHz), tai naudoja nedaugiau 35% procesoriaus resursu Kad softas nekoks - pritariu, irasyneti isvis galiu tik nespaustai - 30s uzima 30mb arba 50mb, priklauso nuo kokybes Nusiskundimu daugiau kaip ir nera Esu bandes kitus softus - naujausias buvo CHris TV tai po jo nieks neberode ir teko perinstaliuoti Win Bandziau kitus softus - tai rasdavo kelis kanalus, aisku galedavau jau spaust ir normaliai irasyt, taciau kas man is keliu kanalu Bandziau nesenai ir DivX doctor ar koki ten velnia - rode irgi tik kelis kanalus Kiek supratau mazai dar softu palaiko naujasnius chipus, o visokius BT*** laisvai |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 04 30, 11:14 |
|
|
|
Na tai ash ir killinu pati tuneri (visus procesus), nes ir nukilinus, viskas lieka groti, tik nebeeina valdyti... Taciau procas tada atsilaisvina pilnai. O jei nenukilinu, tai procas eina apie 90%+-10% (Celeronas 633MHz turbintas iki 950MHz).
Jei reikia irasineti vaizda, tai naudoju VirtualDub'a. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 05 01, 16:15 |
|
|
|
Tai kaip ten tau uztenka resursu irasinet kazka kai tiuneris tiek suryja ? Ir tas virtual'as realiu laiku leidzia irasineti ? Tikrai noreciau kazka susirast kad galima nors kiek paspaust ir irasyti |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 05 01, 20:03 |
|
|
|
tai gali irasyt ir poto compresint tikriausiai? cia klausimas teiginys - pats TV tunerio neturiu;) |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 05 02, 11:14 |
|
|
|
tai netgi su VirtualDub'u irasinedamas nukilinu tiunerio softa (nelemta jam gyvent) O siaip tai jei ishkarto stipriai spaudi, tai mano procas nespeja (ishmeto daug kadru), taciau su geresniu procu viskas isiraso ir ishkart suspaudzia. Pvz taip isirasinejau ish videokasetes i kompa visa valanda ir failas gavos kazkur 400Mb (galima ir dar maziau, bet kokybe jau manes nebetenkino). O siaip su VirtualDub'u gali pagal daug kodeku kompresinti (priklausomai kokie pas tave kompe) ir dar jis yra nemokamas.
Taciau bet kokiu atveju, norint gerai kompresinti real-time'u reikia gero proco... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 05 03, 08:44 |
|
|
|
Tai mane domino tik ar jis leidzia realiu laiku irasineti ir spausti Siaip irasineti, o paskui spausti tikrai nelabai gaunas - 2val filmas uzima apie 40Gb, tai net man, su 240Gb kompu tai yra perdaug Dekui uz info - reiks isbandyt normaliai ta virtual'a |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|