Elektronika.lt
 2025 m. spalio 14 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 10 14, 23:52. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Elektronika žaliems » Reikia pagalvos: Multivibratorius 9v (jeigu neklystu)
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 11
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Reikia pagalvos: Multivibratorius 9v (jeigu neklystu)
PranešimasParašytas: 2008 03 27, 11:53 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
slaughter
Naujokas
Naujokas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Sveiki, Noreciau jeigu galima kad kaskas man pasakytu kur gliu rasti arba parodytu schema kaip pasidaryti multivibratoriu. Dydis irgi yra svrbu jis turi buti kiek galima mazesnis. jis reguluos 9V magneta ir turi buti pajunktas kondencatorius 16~25voltu 6800mF(cia kaip tiklei trumpinasi nzn) Esu zalis bet sulituoti schema kuria pamatyciau vizualei ir jos komponentus sugebesiu.

Pabandysiu paaiskinti placiau. Dabar jeigu be mikroschemos sujungiu paspaudus knopke man magnetas prilimpa ir fsio kol knopkes neatleidziu. o magnetas turi virpeti kai paspaudziu knopke. Ir geriau kd tas virpejims utu reguluojamas tarkim 10 kartu i sekunde jis turi suvirpeti ar 3 kartus.

Arba jeigu iseina kaip pasidaryti toki daikta kaip vadinasi ne nzn.

Kad man praleistu 1 impulsa kai tik isijungia mikroschema ir fsio. Jame irgi turetu buti kondikas.

Cia pritaikyuti bandysiu paintbalo ginklui. Nes mikroschema mirusi Sad O naujos gauti neimanoma nebegamina.

Jeigu galima paasikinkite palaciau kaip kas jungesi kokiu detaliu reikes. As dar parduotuveje pkalbeciau kad pasikintu. Bet jie sake kad reik microschemos brezinio ar kasko panasasu tada jis man paiskins.

Labai labai aciu tiems kurie nepatinges parasyti ar paaiskinti!
Buciau labai dekingas jeigu atsirastu galinciu padeti.
PranešimasParašytas: 2008 03 27, 12:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
super
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Su mikre paprasciausia ,su kokiu timer555 ar dar kokia, led flascher circuit ic - pabandyk kazko panasaus paieskot,O kad Ijungus vienas inpulsas praeitu tai tik kondensatoriaus reikia.
PranešimasParašytas: 2008 03 27, 17:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
slaughter
Naujokas
Naujokas
Nusipirkau timeri NE555N. Radau PDF faila NE555N

Ka toliau? Kokiu detaliu man dar reikes tokiam darbui? + ir minusas kur aisku. Kaip tokiau tai padaryti?

Kaip man pasidaryt kokia testne schema kad paziureti kaip jis veikia? Gal kas koki brezinuka galit? Kaip reguluoti inpulso ilgi ju dazni ir t.t. As visai zalias Sad Moku tik lituoti ir patikrinti su testeriu kaka :/ Jeigu padesit visiems po bonka alaus pastatysiu jeigu bus galimybe Smile
PranešimasParašytas: 2008 03 27, 17:25 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
slaughter
Naujokas
Naujokas
Cia radau pora schemu reikia kad pasakytumet kuri man tinka? pagal aprasyma
PranešimasParašytas: 2008 03 27, 18:31 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xina
Senbuvis
Senbuvis
Cia nemazai yra http://home.cogeco.ca/~rpaisley4/LM555.html
Ir cia labai geras. http://www.williamson-labs.com/480_555.htm
PranešimasParašytas: 2008 03 27, 19:37 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
slaughter
Naujokas
Naujokas
dekuij. Radau kuri man tinka.
sitam puslapyje http://home.cogeco.ca/~rpaisley4/LM555.html

man tnika sitas
LM555 - MONOSTABLE OSCILLATOR CALCULATOR
kur penktas paveiksliukas. Kaip tuos pussus pasikaicuoti man reik kad butu 3 pulsai per sekunde. Kokius omus ir mikrofaradus reikia sudeti. Gal kas pasakysite. Nes as neisivaizduoju koki kieki ten irasyti. Aisku surasyti galiu bet ar bus realus mtie mano sugalvoti. irasiau 30 omu ir 100000 mikrofaradu. ar galeiu rasti parduotuveje tokiu? Gunasi 3,3 pulsai per sekunde. Gal ten kaskaip reik paderinti. Seip paminesiu man labai svarbu dydi tu detaliu kuo jos mazesnes tuo man geriau. Ir jeigu netingetumete paaiskinti kip toje schemoje veiki tos detales R1 ir C1 buciau tikrai dekingas. Dziauguosi kaip mazas vikas su nauju zaisliuku t microschema. Razz Laukiu atsakymo.
PranešimasParašytas: 2008 03 27, 19:49 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Citata:
irasiau 30 omu ir 100000 mikrofaradu.

butu gerai prie darant shema suzinoti kas tai per daiktas ta varza ir kondensatoriisu, pasiziurek kitu shemu kokios ten sudetos.

ir dar geraiu butu kad prisimintum fizikas ir primityvu omo desni. pagalvok koki srove tekes tavo 30 omu varza prie 9v. kaip manai ar nebus per daug?
paziruek mikroshemos aprasyma ir pamatysi ar ji sugeba tiek atlaikyti
PranešimasParašytas: 2008 03 27, 19:56 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xina
Senbuvis
Senbuvis
Kondensatoriaus gabaritai gausis didesni uz sautuva Laughing . Gal didink rezistoriaus nominala. Rezistoriaus gabaritai nuo nominalo nepriklauso, na, konda imk 10..-.., ar 100 mf,...
PranešimasParašytas: 2008 03 27, 21:10 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
slaughter
Naujokas
Naujokas
Sori kad biski juokinu jus cia Razz~~ Nu ten magnetas bus kuriam reikia 9 voltu kad jis suveiktu. Ir kondikas turetu buti kad momentine iskrova buutu gera. Tik kip ten ka sujunkti :/ neisivaizduoju.... Todel ir prasau kd kasnors man paskaicuotu reliai... :/ Nes net neisivaizduoju kaip 30 omu detale atrodys. Fizika butu gerai prisiminti. Bet jau senokai neturejau praktikos su sitais daiktciukais ti todel ciaa ir sunku :/

O jeigu 0.0028 Ohms ir 10 Microfarads tada gaunu butent tiek pulsu kiek man reik. Tikuosi labai nejuokinu jusu Rolling Eyes
PranešimasParašytas: 2008 03 27, 22:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xina
Senbuvis
Senbuvis
Gal moki rusiskai...
http://pro-radio.ru/start/4916/
PranešimasParašytas: 2008 03 30, 17:14 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
slaughter
Naujokas
Naujokas
Dekui uz info visiems dabar turiu schemas reikia poros detaliu ir bus ciki Smile
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu