|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 22, 22:50. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » PC gedimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
PC gedimas |
Parašytas: 2008 04 02, 18:59 |
|
|
|
Sveiki, na ka uzturejau proga pataisyti draugo kompa, bet yra problema as nzn kas jam trsitiko. kai ijungi pc kartais neisijungia monitorius o kai isijungia tj vis kurnors pakimba pvz.: kai krauna windowsus, desktope ir t.t. as biski nustebau nes kai krauna windausus tai tie 3 melini bruksniukai praeina wos viena karta. kiek man isejo issiaiskinti tai gedimas yra arba procesoriuje arba motininej plokstej. tj wa klausimas butu toks kas sugedo procas ar motinine ?? gal kas buvo susidures su tokia problema ??
p.s. kompas amd atlon 1.8ghz 1gb ram o toliau pamirsau..  |
|
|
|
|
 |
PC gedimas |
Parašytas: 2008 04 02, 19:11 |
|
|
|
dar atradau viena dalyka kai kalbi skype staigiai monikas pasidaro stanby rezinu o kalbet toliau galima normalei |
|
|
|
|
 |
PC gedimas |
Parašytas: 2008 04 02, 19:58 |
|
|
|
O gal operacinės problema? |
|
|
|
|
 |
PC gedimas |
Parašytas: 2008 04 02, 20:24 |
|
|
|
deja ne nes kai bandziau window'sus perrasyti ( ijungi pc paspaudi f8 ir t.t.) wistiek pakibo kai kopijavo failus. cia kazkas rimciau  |
|
|
|
|
 |
 |
Re: PC gedimas |
Parašytas: 2008 04 02, 20:24 |
|
|
|
deiwx rašo: |
Sveiki, na ka uzturejau proga pataisyti draugo kompa, bet yra problema as nzn kas jam trsitiko. kai ijungi pc kartais neisijungia monitorius o kai isijungia tj vis kurnors pakimba pvz.: kai krauna windowsus, desktope ir t.t. as biski nustebau nes kai krauna windausus tai tie 3 melini bruksniukai praeina wos viena karta. kiek man isejo issiaiskinti tai gedimas yra arba procesoriuje arba motininej plokstej. tj wa klausimas butu toks kas sugedo procas ar motinine ?? gal kas buvo susidures su tokia problema ??
p.s. kompas amd atlon 1.8ghz 1gb ram o toliau pamirsau..  |
Daug kas panašu į programinį gedimą, bet jei įjungus kompą monikas neįsijungia... O tai jis išvis kartais neįsijungia, ar tik į stand by pereina? Parašyk kompo detalius duomenis, pabandyk pakeist windosą, jei kartosis, kompo komponentus... |
|
_________________ Jei reikia privačiai - privatas. |
|
|
|
 |
 |
PC gedimas |
Parašytas: 2008 04 02, 20:27 |
|
|
|
deja ne nes kai bandziau window'sus perrasyti ( ijungi pc paspaudi f8 ir t.t.) wistiek pakibo kai kopijavo failus. cia kazkas rimciau  |
Ramus tikrinai? |
|
|
|
|
 |
PC gedimas |
Parašytas: 2008 04 02, 20:36 |
|
|
|
O gal monitoriaus laidas nekontaktuoja. |
|
|
|
|
 |
PC gedimas |
Parašytas: 2008 04 02, 20:41 |
|
|
|
Aš tai GoldMemory naudoju  |
|
|
|
|
 |
PC gedimas |
Parašytas: 2008 04 02, 21:17 |
|
|
|
Windowsu perrasyt neiseina nes pakimba. koka detale cia galejo sugesti? imanoma kad motinine plokste nes kazkaip man ji labai itartina . rytoj suzinosiu detalius kompo parametsus nes kaip minejau jis yra ne mano o draugo (aciu dievui ) |
|
|
|
|
 |
PC gedimas |
Parašytas: 2008 04 02, 21:19 |
|
|
|
bandziau pajungti su 3 skirtingais laidais dvi vga ir s-video prie tv bet vistiek nepadeda |
|
|
|
|
 |
PC gedimas |
Parašytas: 2008 04 02, 21:22 |
|
|
|
Windowsu perrasyt neiseina nes pakimba. koka detale cia galejo sugesti? imanoma kad motinine plokste nes kazkaip man ji labai itartina . rytoj suzinosiu detalius kompo parametsus nes kaip minejau jis yra ne mano o draugo (aciu dievui ) |
Na galėjo daug kas sugest, nu bet mamkė rečiau pasitaiko. Tikrint ramus, žiūrėk temperatūras, ir kitus kompo komponentus. O kuo įtartina ta pagrindinė? |
|
|
|
|
 |
PC gedimas |
Parašytas: 2008 04 02, 21:29 |
|
|
|
Dar pamatuok bioso akumuliatoriaus (tabletes) itampa. Vienam kompe man buvo, kad del mazos itampos durniavo ramai. Perdejau Kingston ramus, su jais dirbo, paskui daejo pakeist akuma ir eme normaliai dirbt su senais. |
|
|
|
|
 |
PC gedimas |
Parašytas: 2008 04 02, 21:40 |
|
|
|
Pabandyk išimt apskritai visus komponentus (procą, ramus, vaizdūšę) ir palaikyt ~5min. kaip sakė patikrink batkę, gali biosą nunulint, (paskui nepamiršk nustatymus atstatys). Dažnai būna jei ką nors darai su geležim tai įjungus apskritai nerodo monitorius, kol ramų iš naujo neperdedi. Po to vėl veikia, bet čia kai kartais veikia, kartais ne, tai gali bet kas būt.
Bandyk kelias dalis savo nusinešęs patikrint, pirmiausia bandyk ramus. |
|
|
|
|
 |
PC gedimas |
Parašytas: 2008 04 02, 22:05 |
|
|
|
Jo bandyk clear cmos padaryt (čia su trumpikliu). Žodžiu bandyk daryt ką nors, mes jau įvairių variantų privardijome  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|