|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 06, 13:39. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Medžio naikinimas jo nenukirtus...
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
 |
Medžio naikinimas jo nenukirtus... |
Parašytas: 2008 03 18, 23:43 |
|
|
|
Auga prie mano namo medis....Jo nukirsti negaliu...Nes daug buirokratijos ir tt.Tai kaip man jį sunaikinti nekertant?Laistyt su druskos rugštim?Laukiami protingi paratimai.Kvailų tokiu kaip "susprogdink" nesiūlyti.... |
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 19, 00:22 |
|
|
|
kadangi esu sioks tos gerbejas tai pasiulysiu gerisu tu pats nusizudyk
dziaugtis reikia kai medziai auga po langais, ir ta slykscia saules sviesa uzstoja ir vasara oras geresnis.
jei nepatinka kad per didelis ar kazkas tokio tai nugeneti gali. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 03 19, 00:31 |
|
|
|
Na matai jei ten ne seip koks edis, pvz kokia egli milziniska, kaip pas mane tai nelabai nugenesi reikia kirst arba, kad seip nudziutu ir isvirstu...
O jei saknys nera ilgos, ir kaimynai nieko nesakys tiem kam nereikia tai pabandykit isverst ar panasiai, su kokia masina, ar gerve pasistate... Jei tai neskuba gali pabandyti (ziurnt koks medis) jei yra kur vietos prie kokios stambesnes sakos isgresk skyle ir joje sarmo kokio pabarstyk ,ar rugsties ipilk... Skyle grezk kad eitu i kamieno centra ir kuo gilesne tuo greiciau nudizus... |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 03 19, 00:44 |
|
|
|
Citata: |
isgresk skyle ir joje sarmo kokio pabarstyk ,ar rugsties ipilk... Skyle grezk kad eitu i kamieno centra ir kuo gilesne tuo greiciau nudizus... |
Dėkui Matosi kad specas kalba
Saulė ten vos kada užšviečia.... O šviesą užstoja....Jie ten pastoviai šviestų saulė tada medžio nenaikinčiau nes dar ir nuo saulės radijacijos apsaugotų...O dėl nusižudymo...Digix palauk dviejus metus ir sulauksi... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 19, 00:46 |
|
|
|
Hmmm... Idomu kodel dviejus metus? |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 19, 00:53 |
|
|
|
Citata: |
isgresk skyle ir joje sarmo kokio pabarstyk ,ar rugsties ipilk... Skyle grezk kad eitu i kamieno centra ir kuo gilesne tuo greiciau nudizus... |
Pagraužtas medis grius visiems netikėtai....
Ašaros, tyrimas, teismai... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 19, 01:01 |
|
|
|
Juokauji? Vetra nulauze ir viskas... Tada labai graziai paciam sutvarkyti ir viskas, jei ka kaimynai paliudys kas pats nuluzo, svarbu kad nieko nezinoti apie ta grauzima... Jei prie medzio nera nuosavybes kuria galima sunaikinti tada drasiai galima taip daryti... Geriausia koksai sarmas, nes rugsti labai greitai ises vidurius, o sarmas ji grauz letai ir negailestingai... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 19, 01:11 |
|
|
|
na reiks pagalvoti kas svarbiau: ar sveikas plastikinis langas ar šiek tiek šviesesnė vasaros diena... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 19, 01:16 |
|
|
|
Jei jis ant lango svyra, is kitos puses su virve ar trosu kuoliuku parisk... Jei kas tai sakysi akd svyra ant namo ir reikia paremti kad nenuvirstu... Ir sakysi kad reikia pakviesti biurokratus... O kol pakviesi pats nuvirs... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 19, 01:22 |
|
|
|
Bus matyt.... Ryt eisiu HCl pirkt... Jau geriau sudaužytas langas negu bauda už medžio genėjimą...  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 19, 01:25 |
|
|
|
Kad negėti galima be popierizmų berods. Svarbu nenugenėti iki kelmo O šiaip gerai palaistyk druska ir nudžius. Tik tiek, kad ten daugiau niekas nebeaugs. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 19, 01:29 |
|
|
|
Buvau seniunijoj dėl medžio genėjimo...pasirodo reikia išsiimti dokumentus kas ji genes, ir dar reikia auditą surengti kuris nuspręs ar medi būtina geneti Apie kirtimą tyliu ...Biurokratija.... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 19, 01:39 |
|
|
|
Dj.Mc.Matrane rašo: |
Buvau seniunijoj dėl medžio genėjimo...pasirodo reikia išsiimti dokumentus kas ji genes, ir dar reikia auditą surengti kuris nuspręs ar medi būtina geneti Apie kirtimą tyliu ...Biurokratija.... |
O tai kaip tu galvojai Juk medžiai sparčiai naikinami, todėl paprastam žmogeliui negalima nieko daryti O kuriam nors, iš to biurokratinio aparato, net klausti nieko nereikia...  |
|
_________________ Mažiau karksėsi - daugiau sūrio liks!!! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 19, 02:11 |
|
|
|
Yra ivairiu isimciu: Jei medis kelia gresme gyv. pastatui ir t.t. tuomet nesunku gauti leidima ji nuleisti. O siaip tai pries tai patarciau papurkst lapus roundup'u (kai prades juos leist). Medis susirgs, prades dziuti, po pusmecio galesi issikviesti biurokratus ir ramiai ji nuleist  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |