Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 23, 04:43. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Turiu toki paprasta klausima. Man reikia pajunti maitinima nuo kompiuterio matinimo bloko, kurio ytampa 12 v lempai, kurios duomenys tokie Galia 7W, ytampa 50V , srove 175 mA .
Va tai gal kokia shemute kas turit ir mesteltumet alkoholis@xxx.lt
arba parasykit ko reikia, kiek kainuoja ir kaip veikia, jei nesunku
Kaip turbut supratot pac dar nelabai gaudaus.
O koki tranformatoriu rinktis? Cia mazdaug reiktu tokio kurio pirmine apjiva 12v, ir galios nemazesni nai 7w ar kaip ? kokie dar parametrai reikalingi ?
Jeigu pas tave tikrai liuminescencine lempa, tai principas tas pats. Pagal mane trafo antrines apvijas reiketu sumazinti iki reikiamos ytampos arba sumazinti generatoriaus dazni.
Na trafo pac jauciu tikrai nevyniosiu, kadangi pac esu zalias tai gal galetum patarti koki pasirinkti ? Ta prame parametrus y kurios atsizvelgti perkant. Pvz www.lemona.lt yra toks trafas pavadinimu TM212-1 jo duomenys 12V 200mA, kaip daba zinoti jis aukstina ar zemina itampa ? Ar cia reikia imti ir persivinioti ?