|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 15, 05:51. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Programinė įranga » kas zino kaip istrinti faila?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
kas zino kaip istrinti faila? |
Parašytas: 2008 02 24, 14:53 |
|
|
|
Sveiki visi kas skaitis, negaliu failo istrinti, kuris isirase is oficialaus Microsofto portalo, failas tas tokia programele, nustatanti ar programine iranga yra tikra,Microsofto, ar poddelka, faila ta suradau, istrinti negaliu, raso niepreinamas,failas wgatray.exe , atrasikit kas zino. Petras. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 02 24, 15:29 |
|
|
|
Nu pas mane irgi yra sitas sh ir netrugdo man kazkai, ir jei istrinsi pe rkitus atnaujinimus jis tau vistiek isirasys. |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko |
|
|
|
|
Parašytas: 2008 02 24, 18:42 |
|
|
|
Medkirtys rašo: |
Nu pas mane irgi yra sitas sh ir netrugdo man kazkai, ir jei istrinsi pe rkitus atnaujinimus jis tau vistiek isirasys. |
Na aciu medkirti uz atsakima, matai, ta programele ir neduoda,neleidzia atsisiusti atnaujinimu, neva nustato kad tavo OS netikra, ir turi pirkti is Microsofto prieigos rakta, o jis nemazai kainuoja,taip is zmoniu ir pumpuoja pinigus,is kur gi Bilas Geitsas su draugais milijardu zaliu prisikrove, turi buti koks tai budas istrinti ta s-da. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 02 24, 18:56 |
|
|
|
Parasyk gugliuj -Genuine-,ir rasi savo problemos spremdima |
|
_________________ geriau pilvas nuo alaus,nei kupra nuo darbo.
PANEVEZYS |
|
|
|
|
Parašytas: 2008 02 24, 22:58 |
|
|
|
bunbastik rašo: |
Parasyk gugliuj -Genuine-,ir rasi savo problemos spremdima |
Tikrai taip |
|
|
|
|
|
nera |
Parašytas: 2008 02 25, 21:44 |
|
|
|
na aciu bachuriukai uz patarimus, pabandisiu paieskoti su goole pagalba. bet tas failas kaip tai apsaugotas,ir pasleptas, ne taip paprasta preiti pre jo,ir istrinti, Microsoftas pasistenge. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 02 26, 09:46 |
|
|
|
Palik ta rakta ramybeje, jo ir nereikia trinti, gi parase zmones: ieskok internete kazko panasaus i sia programele Windows Genuine Advantage Validation, jei naudoji kokius torrentus arba apex, strong dc na zodziu p2p programas be vargo surasi ko ieskai... |
|
|
|
|
|
failo trinimas |
Parašytas: 2008 02 26, 15:50 |
|
|
|
sveikas vilk, aciu, gerai pabandisiu. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 02 26, 15:55 |
|
|
|
Slotas rašo: |
Palik ta rakta ramybeje, jo ir nereikia trinti, gi parase zmones: ieskok internete kazko panasaus i sia programele Windows Genuine Advantage Validation, jei naudoji kokius torrentus arba apex, strong dc na zodziu p2p programas be vargo surasi ko ieskai... |
Na jau suradau, google, bet tu patarimu ten dauk, as istriniau kelis failus to Genuin Advantage, o pacia programele irgi triniau, liktai is siuksliu dezes dingo, bet vistiek neissitrine, tiek to, siaip jinai ne maiso dirbti. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 04 05, 19:49 |
|
|
|
aras78:
Citata: |
13. Forume negalima skelbti reklaminio pobūdžio medžiagos. Jeigu norite kažką reklamuoti, susisiekite su forumo administracija. Vartotojas, nepaisantis šios taisyklės, gali būti pašalintas iš forumo be įspėjimo. |
|
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|