|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 02 12, 03:15. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Maitinimo šaltiniai » man reikia impulsinio maitinimo saltinio schemos
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
man reikia impulsinio maitinimo saltinio schemos |
Parašytas: 2008 08 14, 19:55 |
|
|
|
Rainiux rašo: |
Ka konkreciai norima sutaupyti nelabai supratau, svori, ismatavimus, ar pinigelius? |
paprastai susitaupo viskas tas kartu.
kad tau svarbu rezultatas tai gerai, bet daugeliui rezultatas paskutineje vietoje, svarbu kad butu idetos butaforines lempos ir deze butu kaip saldytuvas.
siais laikais jau stiprintuvu kokybe pasieke tobulybe, tai nebera kur jos gerinti. dabar reikia bandyti ta kokybe sukisti i kuo mazesne dezute, sunaudojant kuo maziau elektros.
vien tik padaryti gera stiprintuva nieko idomas, reikia padaryti maza, lengva, pigu ir geros kokybes. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 08 15, 00:44 |
|
|
|
Butent! as noreciau kazko naujo, pigesnio, ir siaip idomesnio, tik vis viena, dar ne vienas nepasake, kuo gi tas impulsinis blogiau ne paprastas, tik tie vis tie patys banalus paaiskinimai, buk tai muzikos "expertams" netinka, neiprasta cia paprastiem stpriakam. o kuo?? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 08 15, 01:10 |
|
|
|
visa audiofilu tecnika paremta kazkokia ezoterika. atseit groja geriau tik neaisku kodel nors objetyvus parametrai 10x skiriasi tik atbula kryptimi nei ta garso kokybe.
pvz kai kurism lempinis su didziusliais ikraipymais groja geriau uz beveik idealu tranzistorini.
nors jei jau gamini impulsini maitinimo bloka pamastyk ir apie impulsini stiprintuva, beveik be radiatoriu gausi tokius galingumus apie kuriuos niekas net neisivaizduoja kad tas kiseninis stiprintuvas gali duoti.
nereikes rupintis nei kokias ten egzotiniais geros kokybes tranzistoriais, nes ju ausinimu. |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2008 08 18, 01:10 |
|
|
|
nu zinai as tai paklauses namuose 1kw bent minute jau liksciau glusas
vienoje diskotekoje deja teko pasiklausyti tai ta diena nieko daugiau negirdejau.
bjauriai grojancio stiprintuvo as zinoma nesiulau naudoti, bet zinai tuos audiofilinius dalykus, kai skaiciuoja miliardines iskraipymu dalis tikedamiesi kad bus geriau.
kilovatiniam stiprintuvui to nereikia, nes jis bus skirtas groti ne namuose o kur nors lauke, ar gigantiskoje saleje kur pasalinis triuksmas vistiek bus daug didesnis nei jo patiek generuojamas.
ustai tokiu atveju labai malonu kai stiprintuva gali panesti vienas pats ir dar kartu viena kolonele paimti. o ne prasyti draugo kad nestumete dviese.
be to dydis susijes su kaina, mazesnis bus pigesnis |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 10 15, 14:22 |
|
|
|
isardyti ji bus gana sunku.
siulau bandyti kaitinti statybiniu fenu.
kaitinti reikia letai kad visas isiltu tolygiai, kitaip gali sukilti.
kai jau matori kad pradeda siek tiek degti plastmase tada jau bus pakankamai uzkaitinta tam kad geletum bandyti transformatoriu isardyti, nes klijai bus suminsketeje. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 10 15, 16:03 |
|
|
|
Galima dar kitaip ant dujines bet su maza ugnim kaitinti, aisku ne plastmase bet pati ferita tai isvienos puses tai is kitos nors galima kaitint is vienos puses kadangi feritas gan normaliai pasklaido siluma, arba dar kitas budas tiesiog padeti lituokli, geriausiai rusiskas tiks ir kaitaiskas koki 60W, per ta vieta kuria suklijuota ir padeti lituokli ant to ferito palauki kokias 5 min, ar uzuosi lako kvapa tada su replem graziai issiskiria  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 04 23, 18:29 |
|
|
|
http://danyk.wz.cz/iz_2_35.html schema sulituota, bet va trafas visiskai neaisku, gaila tranzus padet uzu 6 litus
tai sakot esat pasidare, paaiskinkit tada man trafo darymo niunasus, gerai, tarkim imu ta, kur ankstesniuose postuose prie cigareciu pokelio padets, tokis kokis buna kiekviename kompo maitinime 300w, tai ant tokio irgi pirimine 2x20 0.6mm vieleles? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 04 23, 20:36 |
|
|
|
Araja rašo: |
http://danyk.wz.cz/iz_2_35.html schema sulituota, bet va trafas visiskai neaisku, gaila tranzus padet uzu 6 litus
tai sakot esat pasidare, paaiskinkit tada man trafo darymo niunasus, gerai, tarkim imu ta, kur ankstesniuose postuose prie cigareciu pokelio padets, tokis kokis buna kiekviename kompo maitinime 300w, tai ant tokio irgi pirimine 2x20 0.6mm vieleles? |
Heh , tau dar pasisekė , pas tave jis (etd) gan nemažas lyginant su mano. Matyt kitaiska versija pasitaikė , 300w maitblokis o dydis pusė karto mažesnis ;] |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 04 23, 22:14 |
|
|
|
Kiek ardes, tiek visi kinietiski, ir trafai tokie patys visur esi pasidares? tai kaip ten viskas vyniot, bo stovi viskas vien tik todel, kad sito trafo nesusisuku... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 04 24, 12:36 |
|
|
|
Araja rašo: |
Kiek ardes, tiek visi kinietiski, ir trafai tokie patys visur esi pasidares? tai kaip ten viskas vyniot, bo stovi viskas vien tik todel, kad sito trafo nesusisuku... |
Dar nevyniojau kolkas , nes atpuolė tas variantas. Spėju kad bus per mažas monoblokui. Spėju darysiu ant ferito žiedo formos , bet kiek ieškojau informacijos apie vijas neradau. Štai tokį išsilupau , bet jis tikrai mažas :
 |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|