Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 29, 15:09. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Ka tu skaitai spidometro parodymus?I spidometra daug ateina parametru:kilometrazas,greitis,indikacija.Tai kai kuriuos nustatymus galima reguliuot su VAG-COM.O jei kalba apie kilometrazo atsukima tai nepadarysi.O laida panaudosi kitam softui.Jungimosi principas vienodas.
Koks skydelis? Jei VDO turėtų eit per fyškę, jei TRW reiks dėt ant stalo (gyvai nesu bandęs, bet mano info taip rodo). Nežinau kaip su tuo opelkm kas darosi, bet sakau kas sukasi per fyškę. Kažkokį užtikau tą opelkm, bet ten yra tik vectra ir astra. Gal yra ir kokių kitų, kurie ir zafira koreguoja. Su k-l adapteriu rizikinga bandyt, greit dampą gali sugadint
_________________ Jei reikia privačiai - privatas.
Labai "idomi" tema! Pats asmeniskai perkant auto netikiu odometru parodymams! Ir kiek dazniau viesai bus svarstomi tokie klausymai tiek greiciau taps nereikalinga sita procedura! Ar taip neatrodo? Del idomumo pabandykit google ivesti "spidometru koreagavimas" ar panasiai.
pamastykim logiskai:
jeigu randi automobily vien su pliusais ir jis tau labai patinka, o spidometre 0 km, tikrai matai kad atsukta, turbut dauguma jy pirktu
bet jei randi toky paty "lediny", o ten 500000km- turbut dauguma pabegtu
is praktikos: buvo citroenas xm. galinis dangtis nesidarinejo, vienos galines durys buvo truputy praviros ir priklijuotos poliretano (langu) klijais, vaziuokles pakelimo rankena prirudijus, variklis be vandens, ir dar is belgijos. pirkejui viskas tiko, bet jis pabego pamates netoli puses milijono rida
................. Ir kiek dazniau viesai bus svarstomi tokie klausymai tiek greiciau taps nereikalinga sita procedura! Ar taip neatrodo? ............................
Man atrodo,kad i spido parodymus perkant masina ziuri tiktai visiski mulkiai.Abejoju,ar tokie lankosi elektronikos forume
Taip kad tokie svarstymai pardavimams ytakos netures.
Kaip neturi ytakos nesuskaiciuojami perspejimai saugotis telefoniniu sukciu-o tu sukciu auku vistiek nemazeja-kuoktelejusiu individu procentas tikriausiai nulemtas evoliucijos ir jokia svietejiska veikla jo sumazint negali......
Koks skydelis? Jei VDO turėtų eit per fyškę, jei TRW reiks dėt ant stalo (gyvai nesu bandęs, bet mano info taip rodo). Nežinau kaip su tuo opelkm kas darosi, bet sakau kas sukasi per fyškę. Kažkokį užtikau tą opelkm, bet ten yra tik vectra ir astra. Gal yra ir kokių kitų, kurie ir zafira koreguoja. Su k-l adapteriu rizikinga bandyt, greit dampą gali sugadint
zefyrai esu dares kilometraza, tik nepamenu ar su opel tech ar litavaus lauk eeproma. Greiciausiai, kad litavau eeproma lauk.
zefyrai esu dares kilometraza, tik nepamenu ar su opel tech ar litavaus lauk eeproma. Greiciausiai, kad litavau eeproma lauk.
su OPELTECH eina tolka pesnia.
nezinau ka mato zmones tame spidometre, tai kaip kokia magija
nu vienam cia reikejo del garantijos, kad dujininkam tiktu irgi aisu ???
Siaip as uz tai kad tuos sukinetuojus sodintu i cype, gyvenime pirksiu masinas tik is amerikos , matau ka perku ir viskas aisku.........
Taigi keliu plakata "MUSKIT SPIDOMETRU ATSUKEJUS"...................
Siaip as uz tai kad tuos sukinetuojus sodintu i cype, gyvenime pirksiu masinas tik is amerikos , matau ka perku ir viskas aisku.........
Taigi keliu plakata "MUSKIT SPIDOMETRU ATSUKEJUS"...................
Matai ka perki. Nematei kokia Audi Q7 nusipirko. Nuotraukose viskas grazu, tik priekis dauztas. Atplukde pasirodo visa masina virtus. Pries fotkindami aptvarke visa. Ties galiniais sparnais apie 1cm spakliaus ir t.t.