Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 13 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 13, 16:19. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » pc issijungia betkada. kodel?
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 11
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 pc issijungia betkada. kodel?
PranešimasParašytas: 2008 02 19, 13:42 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
mamandis
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
atsitiko tokia problema- kompas issijungia pats bet kada: tai tik pradejus krauti, tai windows'uose sedint.. istestavau visus irenginius (motina, proca, harda, vaizdeske- viskas gerai dirba.. perinstaliavau windowsus formatuojant harda visa (buvo perskeltas).. bandziau ivairius windowsus.. liko mano spejimas kad nusprogo maitinimo blokas (taip spejau nuo pat pradziu).. kas dar gali buti? ar ash manau trisingai?

p.s. biose neissijungia (manau todel kad maziau energijos reikia), o tik pradejus krautis windosams ar jau uzsikrovus (kartais tik po kokiu 5min) issijungia

aciu uz nuomones.. Smile
PranešimasParašytas: 2008 02 19, 14:27 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
romeishka
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Man rods proco properelis nusprogo... Laughing
Visų pirmą pažiūrėk, ar tebesukasi jis... Cool

PranešimasParašytas: 2008 02 19, 16:27 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
JAULER
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką MSN Messenger
teisingai sako romeishka, pasižiūrėk kaip su temperatūrom, gal užkaista kompas ir tiesiog temp apsauga išjungia tą kompą?

PranešimasParašytas: 2008 02 19, 16:39 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Aidas4
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
buvo kazkada panasi situacija pas mane, kaltas mait. blokas. Bet gali buti ir ausinimo problema, pasiekus kritine temperatura, kompas issijungia. Patikrink temperaturas su Everest.
 Re: pc issijungia betkada. kodel?
PranešimasParašytas: 2008 02 19, 18:56 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Donatassj
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
mamandis rašo:
atsitiko tokia problema- kompas issijungia pats bet kada: tai tik pradejus krauti, tai windows'uose sedint.. istestavau visus irenginius (motina, proca, harda, vaizdeske- viskas gerai dirba.. perinstaliavau windowsus formatuojant harda visa (buvo perskeltas).. bandziau ivairius windowsus.. liko mano spejimas kad nusprogo maitinimo blokas (taip spejau nuo pat pradziu).. kas dar gali buti? ar ash manau trisingai?

p.s. biose neissijungia (manau todel kad maziau energijos reikia), o tik pradejus krautis windosams ar jau uzsikrovus (kartais tik po kokiu 5min) issijungia

aciu uz nuomones.. Smile

Buvo grynai toks variantas, garantuoti negaliu, bet ten buvo kaltas, kaip kad sako romeshka, proco vintikas, tik man jis sukosi, bet keistai birbė. Pakeitus viskas pasitaisė Wink

PranešimasParašytas: 2008 02 19, 21:23 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
mamandis
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
ta dalyka apie proco perkaitima as irgi buvau pagalvojes- tai viska isvaliau- db dulkeles nerasi.. bet tas pats..

p.s. o kokia siaip normali proco temperatura? (idomumo delei)
PranešimasParašytas: 2008 02 19, 22:28 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Jurua
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
nebutinai protsas pas mane buvo sudeges sata valdiklis tai problema ta pati budavo jokio erro net nemesdavo pasirestartina ir fsio, taippat gali problema ramu perkaitime ir tam paciam proce ir tam paciam maiteke netgi, netgi yra panasiai buve mano geram draugui kai vaizduske atsikrate situacija ta pati taigi tau reikia nuosekliai dar patikrinti visas detalias, proco temperatura gerai nepamenu bet normaliomis salygomis apie 50 berots pas mane nuo 70 kompas persikrauna o kritine temperatura 90-100.
PranešimasParašytas: 2008 02 20, 19:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Donatassj
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Pabandyk prasitestint ramus su "Gold memory" (iš hirens'o), o šiaip bandyk tikrint visas detales. 40-50 normali temperatūra. Man asmeniškai pačiam visą laiką nuo 30 ik 40 stovi (jei neduodi didelės apkrovos) Wink

PranešimasParašytas: 2008 02 20, 21:56 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
romeishka
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Nežinau kaip Pentium'am, bet mano AMD'ui rašo (pagal firmą), kad kritinė ~80*-100* Rolling Eyes Dar skaičiau, kad AMD neturi apsaugos, ir neišsijungia, o sudega... Laughing Ir 1-a ir 2-a nesamonė Rolling Eyes Kai netyčia buvau ištraukęs propelerio fiškę, MAX ką rodė Everestas - 67*, ir fsio, kompas restartinasi, niekas nedega... Laughing

PranešimasParašytas: 2008 02 21, 16:57 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Jurua
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
romeishka rašo:
Nežinau kaip Pentium'am, bet mano AMD'ui rašo (pagal firmą), kad kritinė ~80*-100* Rolling Eyes Dar skaičiau, kad AMD neturi apsaugos, ir neišsijungia, o sudega... Laughing Ir 1-a ir 2-a nesamonė Rolling Eyes Kai netyčia buvau ištraukęs propelerio fiškę, MAX ką rodė Everestas - 67*, ir fsio, kompas restartinasi, niekas nedega... Laughing

Nepamirsk kad ir motinine turi termo davikli, o siaip jau nuo alhlonXP laiku atlonai apsaugas turi
PranešimasParašytas: 2008 02 21, 17:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
romeishka
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Jurua rašo:

Nepamirsk kad ir motinine turi termo davikli, o siaip jau nuo alhlonXP laiku atlonai apsaugas turi

Tai mano ir yra iš tų (dinozaurų Laughing ) laikų - Athlon XP 2500+ (3200+) Laughing Twisted Evil Laughing

PranešimasParašytas: 2008 02 21, 19:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
sweg
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
mamandis rašo:

aciu uz nuomones.. Smile

8 elektrolitinius kondensatorius motkoj pakeisk
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu