|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 10, 08:02. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » Klausimas del negalingo bet kokybisko subo
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
 |
 |
Klausimas del negalingo bet kokybisko subo |
Parašytas: 2008 01 22, 19:14 |
|
|
|
|
Tai va kilo mintis pereiti siek tiek i aukstesni lygi ir pasidaryt normalia kiek tai yra ymanoma stereo sistema. Darysiuosi dvi lentynines koloneles su HDS-152EXCL arba HDS-134NOMEX aukstadaznis tai pat neissirinktas bet klausimas ne apie sia garso sistemos dali. Kadangi kartais megstu ir filmus paziureti tad reikes ir subo zinoma lengviausias budas butu imti kazka ir masininiu ir gamintis taciau man daug galios nereikia, kambarys neperdidziausias 12-13 kv. o be to ir kaimynu gasdinimui jis skirtas nebus. Jau nebe tas amzius kai svarbiausia watai ir kad kuo daugiau kaltu tad sumaniau dar ir suba pasigaminti. Va cia ir klausimas ar gali ar galima butu naudoti pavyzdiui kad ir HDS-205NOMEX kaip suba? Ar geriau naudot kazka is sls klases kad ir sls-213 ar bent jau sls-165. Cia jei ka Peerless garsiakalbiai. Ketinu jam leisti groti iki 200-250 hz. Nzn kodel bet akys kazkaip labiau krypsta i HDS-205 Nomex'a. Noreciau paklausti bandziusiu siuos garsiakalbius zmoniu kuri rinktis, arba tu kurie turi praktikos subu gamyboje. Ir seip svarbiausia butu kokybe. tai pat dar kartais megstu ir trance muzikos stiliaus muzikos paklausyti taigi noretusi minksto ir ganetinai "greito" zemo garso. Dekui is anksto uz atsakymus  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 01 22, 19:43 |
|
|
|
|
| jei jau galvoji apie gera ir kokybiska garsa tai geriau pasidaryk geras grindines koloneles, o filmam suba kad ir nelabai brangu. Grindines koloneles puikiai isduoda gera bosa, jei hamintum su hds164 2vnt dezeje tikrai nemanau kad nusiviltum |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 01 22, 19:48 |
|
|
|
|
| GSP rašo: |
| jei jau galvoji apie gera ir kokybiska garsa tai geriau pasidaryk geras grindines koloneles, o filmam suba kad ir nelabai brangu. Grindines koloneles puikiai isduoda gera bosa, jei hamintum su hds164 2vnt dezeje tikrai nemanau kad nusiviltum |
na matai as ir apie ant zemes pastatomas koloneles galvojau bet pas mane kambarys mazas ~12-13 kv. tad vietos joms tikrai nebutu jau dabar turimos koloneles su visatonais palyginti uzima nemazai vietos nors jos nera dideles (~35 berods litrus). Tad telieka tenkintis lentyninem. bet nenukrypstant nuo temos, kuris variantams jums butu priimtinesnis nes su akustika nemazia dirbes esate  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 01 22, 20:45 |
|
|
|
|
esu bandes subui sls garsiakalbi berods 25cm. HDS EX nesu bandes subui. Todel patarti kazka sunkoka.
Bet keista kad subui randi vietos o grindinem nelabai 50litru grindines nera labai jau dideles |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 01 22, 21:03 |
|
|
|
|
esu bandes subui sls garsiakalbi berods 25cm. HDS EX nesu bandes subui. Todel patarti kazka sunkoka.
Bet keista kad subui randi vietos o grindinem nelabai 50litru grindines nera labai jau dideles |
Ne taip supratai, HDS-205 subui ketinu deti o ex klase eis i lentynines =]]] su hds girdejau esi susidures. Nu matai grindininiu belekaip neisdeliosi kambari, o siuo atveju jei jas gaminciau tai taip ir butu. su subu lengviau, nes yra kambari tokia nedidele spintele tai ja iskraustau ir ten suba sodinu. Nu pas mane jau su ~35 ltr dviem bedos tai su 50 jau besansu butu juolab kad nemazai ir baldu yra (dar gerai kad minsktu). O be to manau jei daryti grindines koloneles tai vistiek didesnes patalpos potencialui atsiskleisti joms reiktu. Dbr pas mane stovi dvi kolonos su visaton ws 17 e (po viena gargaliuka) tai patalpa jau jiems mazoka nes nunesus i kita kambari jau visai kitaip skamba, siek tiek galingiau ir kazkaip maloniau =] |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 01 25, 00:07 |
|
|
|
|
na nelabai nes 205'o nebandes taipogi manau teks eksperimentuoti  |
nu ir man taip atrodo tad teks hds 205 jemt ir gaminti subuka=]] visus rezultatus imesiu cia, gal kam idomu ir naudinga bus =] |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 01 25, 00:17 |
|
|
|
|
Nezinau,kiek tiesos-rusu forumuose HDS serija kazkodel peike.O apie SLS-geri atsiliepimai.
Man irgi tas rupi-reikia poros zemadazniu,galvojau SLS 8 coliu,bet ju jau neber,negamina lygtais,10 jau didokas.HDS 205 neblogai ant popieriaus lyg tai,bet kaip realiai bus  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 01 25, 00:25 |
|
|
|
|
| gnt73 rašo: |
Nezinau,kiek tiesos-rusu forumuose HDS serija kazkodel peike.O apie SLS-geri atsiliepimai.
Man irgi tas rupi-reikia poros zemadazniu,galvojau SLS 8 coliu,bet ju jau neber,negamina lygtais,10 jau didokas.HDS 205 neblogai ant popieriaus lyg tai,bet kaip realiai bus  |
nu mane jis sudomino del to kad jautrumas neblogas, ganetinai grazus o ir fs 30 hz beweik. Teoriskai turetu buti neblogai dar reikes i kreive paveizet. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 01 25, 08:58 |
|
|
|
|
| Elnino rašo: |
na matai as ir apie ant zemes pastatomas koloneles galvojau bet pas mane kambarys mazas ~12-13 kv. tad vietos joms tikrai nebutu jau dabar turimos koloneles su visatonais palyginti uzima nemazai vietos nors jos nera dideles (~35 berods litrus) Tad telieka tenkintis lentyninem. bet nenukrypstant nuo temos, kuris variantams jums butu priimtinesnis nes su akustika nemazia dirbes esate  |
as tau galeciau parodyt ~15kv kabari, kuriame stovi subelis toks nedidukas, apie 400litru turio dar kitur irgi apie 15kv kambarys, pasiuliau sakau yra komplektukas nenaudojamas, jeigu nori namie pasistatyk, o ten kruvele iki pat lubu gaunasi kai sudedi viena ant kitos. tai tuojpat tos vietos atsirado, sako tik duok cia  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 01 25, 15:36 |
|
|
|
|
| Q rašo: |
| Elnino rašo: |
na matai as ir apie ant zemes pastatomas koloneles galvojau bet pas mane kambarys mazas ~12-13 kv. tad vietos joms tikrai nebutu jau dabar turimos koloneles su visatonais palyginti uzima nemazai vietos nors jos nera dideles (~35 berods litrus) Tad telieka tenkintis lentyninem. bet nenukrypstant nuo temos, kuris variantams jums butu priimtinesnis nes su akustika nemazia dirbes esate  |
as tau galeciau parodyt ~15kv kabari, kuriame stovi subelis toks nedidukas, apie 400litru turio dar kitur irgi apie 15kv kambarys, pasiuliau sakau yra komplektukas nenaudojamas, jeigu nori namie pasistatyk, o ten kruvele iki pat lubu gaunasi kai sudedi viena ant kitos. tai tuojpat tos vietos atsirado, sako tik duok cia  |
nu matai butu galima ir pas mane sutalpinti bet tada apsisukti negaleciau arba dienos swiesos nematyciau seip ar taip reikia kazkiek kad ir kambarys neatrodytu uzgriozdintas ir kad kazka grojancio butu galima pasigaminti =] |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 01 25, 16:29 |
|
|
|
|
na nzn man pirmoj eilej muzika del to is mano kambario ikeliavo puse baldu ir apsisukti vietos yra ir dvi poros kolonkiu sutilpo grindiniu (skirtingai muzikai)
as manau paaukoti baldus vardan kokybisko garso tikrai verta, juolab kad tu lentynines zadi deli dar ir i lentynas bus klaiku, geriausia kai aplink koloneles nieko nera jau nekalbu kad bus dezute dezuteje  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 01 25, 18:42 |
|
|
|
|
na nzn man pirmoj eilej muzika del to is mano kambario ikeliavo puse baldu ir apsisukti vietos yra ir dvi poros kolonkiu sutilpo grindiniu (skirtingai muzikai)
as manau paaukoti baldus vardan kokybisko garso tikrai verta, juolab kad tu lentynines zadi deli dar ir i lentynas bus klaiku, geriausia kai aplink koloneles nieko nera jau nekalbu kad bus dezute dezuteje  |
nea taip supratai =]]] lentynines tos bus ant tokios spinteles, ant (neauksta ir plati) =]] o ant zemes statomos jau numatytos kitame kambaryje, bet noriu kad muzikos butu galima klausytis ir siame =] nes sedint kartais prie pc norisi muzikos paklausyti (zinoma ne per kompa) o vietos didelems nera, tad ir gime tokia mintis=] |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 01 25, 22:12 |
|
|
|
|
na tikrai pritariu GSP. As kaimuka remontuojuosi ir pasidariau tam specialiai kambary kureme bus TV sofa ir gera akustine aparatura. Tada nori klausai muzika arba gali pasiziuret filma jau su padoriais garsais o ne pvz: VIDO NAMU KINA PASISTATES koky pasistates. o kambary tikrai nemaza paskyriau apie 26 kvadratai. Jau geriau normalus tam skirtas kambarys negu visur prikista televizoriu, muzikiniu centru ir panasiai |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |