|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 15, 05:39. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Programinė įranga » XP instaliavimas is HDD
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
|
XP instaliavimas is HDD |
Parašytas: 2008 01 21, 20:18 |
|
|
|
Nesiojamo kompiuterio HDD yra sukurtas atskirias skirsnis, HP recovery, kuriame yra windows XP ir bet kada sugedus OS ar šiaip kokiai tvarkyklei galima iškarto atkurti. Šias visas tvarkykles galima surašyti į CD ar DVD ( CD 11 reikia, DVD 2-3 reikia) (Programa sukuriami atstatomieji kompaktai. Juos galima pasidaryti vieną kartą, daugiau programa kopijų neleidžia daryti, bet tada viskas ir prasidejo, po padarymo DVD iskilo problema. Pirmas DVD buvo brokuotas ir dabar as negaliu atstayti (perinstaliuoti) Windausu su DVD. Ar galima su kazkokia programa is naujo susikurtu atstatuomosius DVD? O gal galima Windausus perinstaliuoti is DHH skirsnio, kur viskas yra? Gal kas zino ir gali pagelbeti? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 01 21, 20:59 |
|
|
|
Issitrauk draiverius,jei neiseina,parsisiusk is neto,kadangi Xp,tai turetum rast nesunkiai,pasiimk is bet ko windausu(nulauztu aisku ) diska,su programa nLite pasidaryk instaliacini diska ir kol sitas kompas bus gyvas,problemu neturesi.
Ir kokios ten chuinios prirasyta,kad 11CD reikia OS+draiveriai laisviausiai i 1 DVD turi tilpt. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 01 21, 21:36 |
|
|
|
As tai draiverius isitraukiau be problemu su programele (driver magicijan). Mano Xp tilpo i 3 DVD diskus su visom programom. O tai vindausai bus kiti, nulauzti? As tai seriala yrasysiu savo? Nelabai supratau. Prasau pakomentuok? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 01 21, 21:59 |
|
|
|
E minex blogai skaitai foruma? Tu man davei nuoroda i tai ka as jau seniausiai padariau. As moku kaip pasidaryti DVD, o leidzia tik viena karta. Man reikia tolimesniu gedimo salinimo budu. Kaip instaliuoti XP is HDD. O HDD yra windowsai, nes man nedave CD su windausais, o tas HDD skirsnis uzima 9,05 GB. Dabar labai populeru nebeduoti XP CD, o viskas HDD. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 01 21, 22:06 |
|
|
|
aras78 rašo: |
Dabar labai populeru nebeduoti XP CD, o viskas HDD. |
Nezinau,ar populiaru,bet man dave,nors kompas buvo pigiausias is pardes turetu
Tokius dalykus reik apgalvot pries mokant pinigus |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 01 21, 22:11 |
|
|
|
Pats rasai kad tau neina atskurti windowsu. Jei ten butu win instaliacinis cd, jam nereiketu 9GB vietos. Ten yra kopijos kietojo disko. Kur daviau linka, ten parasyta kaip atstatyti is to skirsnio, o ne perrasyt i cd. Eini -> Start>All Programs>HP Tools>HP PC System Recovery ir seki nurodymai kaip atkurti o ne kaip rasyti i cd. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 01 22, 08:16 |
|
|
|
minex rašo: |
Pats rasai kad tau neina atskurti windowsu. Jei ten butu win instaliacinis cd, jam nereiketu 9GB vietos. Ten yra kopijos kietojo disko. Kur daviau linka, ten parasyta kaip atstatyti is to skirsnio, o ne perrasyt i cd. Eini -> Start>All Programs>HP Tools>HP PC System Recovery ir seki nurodymai kaip atkurti o ne kaip rasyti i cd. |
Man neina atkurti Windausu is kompaktu. Ten bus windausai su probramomis, o siaip as nezynau kas yra HDD. HP PC System recoveri yra ivairiu programu atkurimas neformatinus c skirsnio, o as noriu isnaujo C skirsni formatuoti ir susiinstaliuoti vindausus. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 01 22, 08:18 |
|
|
|
gnt73 rašo: |
Dabar labai populeru nebeduoti XP CD, o viskas HDD. |
Nezinau,ar populiaru,bet man dave,nors kompas buvo pigiausias is pardes turetu
Tokius dalykus reik apgalvot pries mokant pinigus |
O tavo kompas stacionarus ar nesiojamas. Nes jau nepirmam nesiojamam kompe matau HDD windausus. Bandziau kariauti su jais, o man jie pasake, kad winausai harde. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 01 22, 09:00 |
|
|
|
svarbu ne iskur rasysi tuos vindosus, o koky koda yrasysi juos instalindamas, taigi parsitempi vindosus su visais SP ir ysirasai y kompakta, instalindams suvesi savo koda y viksks legalu bus, tik draiverius reks is intika pasipust |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 01 22, 10:04 |
|
|
|
Tai gerai, problemos cia jokios del windausu instaliavimo, turiu kelias versijas. Bet kaip su kitomis programomis? Nes manu, kad tame harde ne tik vindausai yra? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 01 22, 17:02 |
|
|
|
is to hardo neistrauksi atskiru failu ar programu, nebent neformatuojant disko. Jei jau sugalvojai formatuot tai reiks ieskot nauju programu ir draiveriu. Programas rasti internete ne beda, del sito maziausiai rupinciausi.
Pas mane stacionarus, taciau kiek teko dirbti su nesiojamais, tai tik dvieju rusiu kompuose buvau rades atkurimo particija, taciau ju naudoti neteko, abiejuose dariau formatus. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 01 22, 18:23 |
|
|
|
O tavo kompas stacionarus ar nesiojamas. Nes jau nepirmam nesiojamam kompe matau HDD windausus. Bandziau kariauti su jais, o man jie pasake, kad winausai harde. |
Nesiojamas,Fujitsu-Amilo pigiena,emiau tik darbui ir netui.
Windausai irgi buvo is pradziu kaip ir pas tave sudeti,tipo galima padaryt sistemos atstatyma,bet pridetas ir diskas,firminis,Windows Xp for Fujitsu ar kazkas panasaus su butent mano kompui reikalingais draiveriais ir dar ten kazkokiu menkaverciu programkiu buvo.
Kadangi mano labai mazas HDD-40GB-tai man nepatiko,kad dveji windausai sukisti ir be reikalo vieta uzima.Su partition Magic padariau "format C" ir viska susidejau po svojemu,kaip man geriau |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 01 22, 19:59 |
|
|
|
Jau uzkniso ieskoti info. Nerandu jokios info. Varau susikursiu clone partition ir bus ramu. Visi tik nes ir mes tau padarysime uz bapkes. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|