Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 04, 15:31. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Tarkim turiu interneta tik darbe ,laiko pilnai perziureti noriman interneto puslapiui ir gi neuztenka. Kokia dabar naudoti programa svetaines turiniui persikelti i flash'a ? Ira ju visokiu ,bet man reikia geriausios,,kad irasius adresa perkeltu viska pati ,su paveiksliukais ir visa kita. tarkim kaip pvz ,noriu autoplius perziuret .
isbandziau ta teleport pro. Ko tai man nelabai pasiseke ten su juo to puslapio kuri reikia nukopijuot. Jis visa laika tik titulini kopijuoja. O pvz man reikia kad mano asmenini puslapi nukopintu, kuris su loginu ir su passwordu yra (tarkim pasto dezute su visais laiskais).
Imanoma taip padaryti? Ar kokiu kitu programu sia tema yra?
Su paswordai ,nemanau ,kad kas pavyks ,nes reiketu ieskoti hackeriu sukurtu programu. (jei tokiu yra) ,bet paprasta, skirta svetaines isirasymui ir pats zinojau neviena tik nepamenu pavadinimu .Bet seip visos buvo mokamos ,is free ,nezinau ar tokiu yra. Normalus tinklapiai parasyti php,tai tos programos perkedamos konveruoja turini i htm .