|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 02, 20:00. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Pastabos ir pageidavimai » Del taisyklių pažeidimų forume
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Del taisyklių pažeidimų forume |
Parašytas: 2008 01 09, 02:35 |
|
|
|
Cia gal skirta forumo valdziai. Turejau animuota avatara, isleidot istatyma kuris tai draudzia, gavau ispejima ir ji pakeiciau. Bet matau kad apie 5% forumieciu deda skersa ant jusu taisykliu. Abidna da  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 01 09, 02:49 |
|
|
|
Na žmonių forume yra daug. Matyt netyčia užkliuvai... Kaip ir aš kažkada vis tai nuoroda paraše tai paveiksliukas paraše. Išsitrini, bet pas kitus kaip yra taip tebėra. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 01 09, 03:19 |
|
|
|
Visos tos animacijos tik trukdo, o jei pastebėjai ką su animuotu avataru, tai gali parašyt adminams. |
|
Paskutinį kartą redagavo recall, 2008 01 09, 03:42. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 01 09, 03:45 |
|
|
|
tai cia ir rasykim pazeidimus, vat Vokietijoj visi kaziolina vienas ant kito ir ten tvarka  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 01 09, 13:54 |
|
|
|
Tai ir aš turėjau paraše vieną animuotą šypsenėlę, bet uždraudė. Ne kokį ten milžinišką per pusę puslapio buvau juk įsidėjęs. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 01 09, 14:32 |
|
|
|
Manau, visai gera mintis, jei kam nekyla ranka parašyti PM adminui, tai rašykite čia - adminai karts nuo karto gal užmes akį. Tik neįsivelkite į muštynes - švarus forumas - visų labui. Dėkui aktyvistams  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 01 09, 15:41 |
|
|
|
ERROR rašo: |
Manau, visai gera mintis, jei kam nekyla ranka parašyti PM adminui, tai rašykite čia - adminai karts nuo karto gal užmes akį. Tik neįsivelkite į muštynes - švarus forumas - visų labui. Dėkui aktyvistams  |
O ar gausiu zenkliuka su uzsukimu ant nugaros su Elektronika.lt atributika ?  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 01 09, 19:17 |
|
|
|
Kad neblašytų dėmesio (jei visi susidės avatarus ir parašus animuotus ar įsivaizduojate kokia košė knibždės?). |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 01 09, 21:17 |
|
|
|
Black Scorpio rašo: |
man tik idomu, kodel toks draudimas buvo sugalvotas?  |
Na siaip cia ju smelio deze.............  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 01 09, 21:22 |
|
|
|
ERROR rašo: |
Kad neblašytų dėmesio (jei visi susidės avatarus ir parašus animuotus ar įsivaizduojate kokia košė knibždės?). |
gerai del animacijos viskas aisku, bet cia man neaisku. Apatineje eiluteje buvau imetes teksta "Prekyba aparatura is Vokietijos, prekiu asortimentas svetaineje.............." taciau tai buvo traktuojama kaip reklama ir teko pakeisti. Kuom kliudo tokie uzrasai. Jie tiesiog sutekia daugiau informacijos apie mano veikla. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 01 10, 11:04 |
|
|
|
Jei visi pradės kabinėti pranešimus apie savo veiklas kur nori, iš ko portalas gyvens? O ir ta pati analogija su avatarais - jei visi susidėsim prie parašo skelbimus, tai kaip atrodys sąrašai įrašų? Negana to, kad jie visur dubliuosis, tai dar atitrauks demesį nuo esminės diskusijos tose temose.
Reklamai yra savos vietos, skelbimams taip pat: http://forum.elektronika.lt/viewforum.php?f=37
Tad būkite saikingi ir drausmingi  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|