|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 10, 14:45. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Mokslai » Siek tiek minciu prjektui...
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Siek tiek minciu prjektui... |
Parašytas: 2008 02 27, 18:25 |
|
|
|
Zodziu yra uzduotas fizikos projektas padaryti filmuka, apie fizika, temos gali buti yvairios, yra kile siek tiek minciu, bet reikia apjungti i visuma, Jei kas turit minciu reiksskites busiu labai dekingas... jei galima tai dar ir filmuotos medziogos kur nors esate mate... Ar zinote is kura galima atsisiusti... Filmukas nebutinai turi buti eksperimentinis gali buti kas nor is realaus gyvenimo.... Is anksto dekoju
P.s. rasiau i projektu tema bet neleido sukurti temos... |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 02 27, 18:34 |
|
|
|
eik i youtube ir prisirink ten visokiu bandymu sumesk i viena filma ir bus ko reikia, belieka isverti i lietuviu kalba ka ten sneka |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 02 27, 19:00 |
|
|
|
Taigi sakau kad cia neturi buti eksperimentinio tipo darbas... na bent as nenoriu kad toks butu nes visi luz is nuobofulio saleje ziuredami... As noriu kazko is ko galima butu ir bajeri padaryti, galvojam nufilmuoti "Niutona" po medziu ir obuoliais paskandinti ir tt.... Zodziu reikia pralinksminti bei sudominti zmones... |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 02 27, 19:05 |
|
|
|
Nu jei kursi fizikos komedija tai taip ir sakyk iskarto
tokiu atveju gali tiesiok parodyti filma apie eisnteina, kur per TV rode, absoliuti nesamone bet siek tiek juokingas.
beje dar galetu tikti kazkiek brainiac arba mythbusters laida.
Niutono paskandinimas obuoliuose nelabai ka nors bendro su fizika turi.
cia gal daugiau istorikams tas priklauso.
bet kad ir kaip bebutu kokios jusu galimybes, jug jei pasiulysim ideja nufilmuoti skrydi i menuli turbut nebus igyvendinama.
dar vienas variantas tai pasinaudok senais rusiakais filmukais.
pvz as turiu toki labai nebloga apie elektra nors jame biski daugoka lenininio tipo agtitacijos. vadinasi "zaibu valdovai" |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 02 27, 19:33 |
|
|
|
padaryk video kaip pasidaryt sprogmeni ir kokios naudojimo pasekmes ir bus tau nenuobodus ir kaip pasidaryt koki bairi  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 02 27, 20:15 |
|
|
|
Digix rašo: |
Nu jei kursi fizikos komedija tai taip ir sakyk iskarto
tokiu atveju gali tiesiok parodyti filma apie eisnteina, kur per TV rode, absoliuti nesamone bet siek tiek juokingas.
beje dar galetu tikti kazkiek brainiac arba mythbusters laida.
Niutono paskandinimas obuoliuose nelabai ka nors bendro su fizika turi.
cia gal daugiau istorikams tas priklauso.
bet kad ir kaip bebutu kokios jusu galimybes, jug jei pasiulysim ideja nufilmuoti skrydi i menuli turbut nebus igyvendinama.
dar vienas variantas tai pasinaudok senais rusiakais filmukais.
pvz as turiu toki labai nebloga apie elektra nors jame biski daugoka lenininio tipo agtitacijos. vadinasi "zaibu valdovai" |
Tu nesupranti... Cia neturi uzimti valanda, daugiausia 10min. Filmas netinka ir visi jau mate... Reikia sukurti kazka originalaus ir juokingo paskutine scena jau issivaizduoju tai bus branduolinis sprogimas ir uzrasysiu ant vieno pastato savo mokyklos pavadinima ir jisai bus nusluotas.. Bus geriausia scena... O seip galvoju kokiu nors avariju ir dar ka nors prideti... Kazka mastau is karines fizikos panaudojimo srieties paimti, bet taip pat turi buti juokinga.... Gal ka nors vaidinti reikes.. Bet niekaip neapsisprendziu ar solo daryti ar su grupe  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 02 27, 20:17 |
|
|
|
Elektronix rašo: |
padaryk video kaip pasidaryt sprogmeni ir kokios naudojimo pasekmes ir bus tau nenuobodus ir kaip pasidaryt koki bairi  |
tavo pasiulimas siek tiek i chemija krypsta... Ir nelabai issivaizduoju kaip ka nors galima pasiepti.. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 02 27, 20:38 |
|
|
|
Medkirtys rašo: |
Reikia sukurti kazka originalaus ir juokingo paskutine scena jau issivaizduoju tai bus branduolinis sprogimas ir uzrasysiu ant vieno pastato savo mokyklos pavadinima ir jisai bus nusluotas.. |
tai vadinasi ruopsiesi daryti lietuviska "neprikllausomybes diena" varinata
o jug tokiem dalykam spec efektu reikes oho kiek. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 02 27, 21:04 |
|
|
|
Kodel? pasiimi nufilmuota sprogima ir kad pastatai girutu, o ant to pastato uzrasyti mokyklos pavadinima viskas daugiau nieko. O sumontuoti is atskiru daliu viska neturetu buti sunku... Manau Tik sugalvoti ka kaip ir is kur gaut viska va cia sukiausia.. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 02 27, 23:42 |
|
|
|
Medkirtys rašo: |
Kodel? pasiimi nufilmuota sprogima ir kad pastatai girutu, o ant to pastato uzrasyti mokyklos pavadinima viskas daugiau nieko. O sumontuoti is atskiru daliu viska neturetu buti sunku... Manau Tik sugalvoti ka kaip ir is kur gaut viska va cia sukiausia.. |
manau kaikam tai gali pasirodyti visishaki nejuokinga Ar nebijai, kad palaikys tave Binladenu? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 02 27, 23:59 |
|
|
|
Manau kad is tokio bajerio visa sale lus... Cia butu hitas... Dar bajeri su draugeliu sugalvojom, tipo losiam cs ir gauna hs kas nors ir uzrasom ant jo direktoriaus varda ir pavarde, ir tipo fizikos pritaikymas armojoje saunamiesiems ginklams ir ju pavaizdavimas... Nu bet biski ne i tema atrodytu bet vistiek puse sales luztu... neadrysim zinoma taip bet mintis gera... |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |
FS25 Tractors