|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 06 27, 02:08. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » Subo ir stipriaus derinys
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Subo ir stipriaus derinys |
Parašytas: 2007 12 11, 19:12 |
|
|
|
Sveiki visi, esu cia naujokas, suradau sitas puslapiuka ir pamaciau kad cia yra protingu zmoniu, atsiprasau is anksto jai buvo tokia tema.
As noriu, kad man jus padetumet issirinkti suba ir stipreka.
Noriu ytilpti i 800lt, noreciau subo kad neitu issedet masinoi
As galvoju stipreka tai pasimti koky megakick imperator 2000w.
Ateity dar nusipirksiu geresnius komponentus ir tt..
Zodziu atrasykit man kas netingit aciu !  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 11, 19:32 |
|
|
|
na zinau, kad tie w. yra akiu pudrinimas ir tt... Bet ka galetumet patart TIESA Subui deze darys specas kazkokia slegine sake 180lt paliksiu uz deze, bet tas zmogus zn ka daro dalivauja garso varzybose ir tt.. o tas 180lt neieina i 800lt cia tik subui ir stipriu.
Ai tiesa da kondika pasatatysiu 1,5f arba 2 sake per akis uztenka  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 11, 19:44 |
|
|
|
lynuxas rašo: |
na zinau, kad tie w. yra akiu pudrinimas ir tt... Bet ka galetumet patart TIESA Subui deze darys specas kazkokia slegine sake 180lt paliksiu uz deze, bet tas zmogus zn ka daro dalivauja garso varzybose ir tt.. o tas 180lt neieina i 800lt cia tik subui ir stipriu.
Ai tiesa da kondika pasatatysiu 1,5f arba 2 sake per akis uztenka  |
uztekti tai uztenka, jeigu silpnam subui tik vat galingas aiktas galingai ir kainuoja nu gali pasiziureti ka nors is magnat AD serijos zemadazniu  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 11, 19:55 |
|
|
|
na apie magnat subus nieko negirdejas bet stiprekai tai geri pagal mane pats turiu sena 2x po 80w tai per bridza pajunges 400w suba tampo kai uoga tas stiprius perdarytas biski orginalus isejaimai po 2x po 50w |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 11, 20:00 |
|
|
|
Is tirko tai db esu pasimetes, zadejau imt magnat koky stipriu pioneer suba 1200w 400rms, bet sako kad pioneeriu subai nieko gero. |
|
|
|
|
 |
Re: Subo ir stipriaus derinys |
Parašytas: 2007 12 11, 21:48 |
|
|
|
Noriu ytilpti i 800lt, noreciau subo kad neitu issedet masinoi
|
Jei tik tokie reikalavimai tai isidek bagazinen kokia galingesne laivo sirena. Pilnai atitinka tavo reikalavimus. Ir i biudzeta tilpsi, ir masinoj neissedesi kai uzkauks. Neisivaizduoju kam deti tokia aparatura kurios neimanoma klausyti. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 11, 22:39 |
|
|
|
http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=aparatura&id=56114
kaip sitas subas vertas demesio ? |
manyciau jog vertas .bet uz tokia kaina..tai ir alpine Typer R iseina bent MANO nuomone ir akimis alpine geriau,nes watu maziau ir dviritis ,jai cia tikrai siam emfazeri 1kilas rms tai tu jo neismaitinsi su tais megakakeis ir kitais stebuklais.o va alpine i bandpass ir maitini kad ir su mc hameriu. cia aisku mane daug kas " pakars" uz pasisakima alpine ir mc hameris. bet pinigu sumetimais gal ir geras variantas butu  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 11, 23:37 |
|
|
|
nu jei man "specas" pasakytu "slegine" deze tai turbut pasiulyciau kanors susikisti kur nors giliau aisku kita vertus gal kazkam band-pass labiau miglotai atrodo nei "slegine" ... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 12, 00:32 |
|
|
|
Linuxas .Taj jej jau tas tawo kajp sakaj specas dalywauja warzybose ir daris deze,taj tegu ir isrenka suba ir stipra,juk jis dalywauja tokiose warzybose juk jis SPECAS ar ne taip forumieciai?  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 12, 01:34 |
|
|
|
neaisku kas ten per specas jei tau net neisaiskino apie stiprus ir subus bent kazkiek o db zmogus apie mc hamerius svajoja, tai bent agnusa pasiimk galios biski turi... p.s alpine swr12 ir ta agnusa monobloka, pas ji valdymo nera bet galios turi biski, pasiimk situos daiktus ir i bandpass deze jai tas specas tavo padarys gera deze (nors nemanau kad kas uz 180 tau apsiims gera daryt bandpassa) ir tada uzteks tos galios manau...  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 12 12, 02:17 |
|
|
|
ewka666 rašo: |
neaisku kas ten per specas jei tau net neisaiskino apie stiprus ir subus bent kazkiek o db zmogus apie mc hamerius svajoja, tai bent agnusa pasiimk galios biski turi... p.s alpine swr12 ir ta agnusa monobloka, pas ji valdymo nera bet galios turi biski, pasiimk situos daiktus ir i bandpass deze jai tas specas tavo padarys gera deze (nors nemanau kad kas uz 180 tau apsiims gera daryt bandpassa) ir tada uzteks tos galios manau...  |
O kokios deziu kainos dabar? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 12, 10:58 |
|
|
|
10"-130lt
12"-140Lt
15"-150Lt
12"/2-240LT
beje aš taip pat patarčiau imti agnus monobloka - 1kw. Galios jis tikrai turi. Ne viena garsiakalbi yra supleškinęs bet tada garsiaklabiui geresniam lt neliks. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 12, 13:04 |
|
|
|
cia tos kainos turbut fazikiniu bet ne bandpass nes as ir pats uz tiek nedaryciau bandpass'o gera bandpasa swr'ui apie savaite tektu gaminti..... :/ p.s. pas agnusas 1kw tikrai neturi na bet tampys biski...  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |