|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 18, 05:47. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Lempinė technika » lempinis lygintuvas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
lempinis lygintuvas |
Parašytas: 2007 12 10, 20:40 |
|
|
|
Sian pabandziau panaudot kenotrona 5C4S kaip vieno pusperoidzio lygintuva. per oscilografa pamaciau apgailetina kreiva impulsini signala, po to pajungiau selenini ABC , ten vaizdas ishkart kitas, na tiesa ten jau tiltelis. Taigi klausiu. Ar visada jos toki kreivoka signala atiduoda? kokias lempas patartumet naudot? |
|
|
|
|
|
lempinis lygintuvas |
Parašytas: 2007 12 10, 21:15 |
|
|
|
tikrai buciau, bet kad neturejau galimybes, o kai ji atsirado jau viska buvau ishrinkes... na isivaizduok oscilograma nupaishyta vaiko ranka. pusperiodis shiek tiek pashlijes, atgaline itampa tokia shiek tiek su danchiu |
|
|
|
|
|
lempinis lygintuvas |
Parašytas: 2007 12 11, 22:49 |
|
|
|
2 Destroy, palyginimai visiškai nekorektiški. Tada lygink vieno pusperiodžio akmeninį su akmeniniu tilteliu. Ir po to lygink lempinį vieno pusperiodžio su lempiniu tilteliu. Arba lempinį vieno pusperiodžio su akmeniniu vieno pusperiodžio. Ir t.t.
Ir jeigu nematysi akmeninių diodų atsidarinėjimų - užsidarinėjimų tai čia jau matavimų metodikų ir stebėtojų bėdos. |
|
|
|
|
|
lempinis lygintuvas |
Parašytas: 2007 12 12, 22:05 |
|
|
|
visu pirma noreciau suzinoti kas per akmenys? taip , mano palyginimas nelogishkas , kaip lyginti B... su kulkosvaidziu.... tiesiog parasiau ka pastebejau. Kiek ziurejau tai ir mano trafas kazhkokiu budu negrazia sinusoide duoda.... |
|
|
|
|
|
lempinis lygintuvas |
Parašytas: 2007 12 12, 22:13 |
|
|
|
Destroy rašo: |
visu pirma noreciau suzinoti kas per akmenys? taip , mano palyginimas nelogishkas , kaip lyginti B... su kulkosvaidziu.... tiesiog parasiau ka pastebejau. Kiek ziurejau tai ir mano trafas kazhkokiu budu negrazia sinusoide duoda.... |
Puslaidininkinio prietaiso {detalės} kristalas ir yra akmuo bet any way čia jau seni bajeriai.
Ne tik trafas bet ir pats tinklas gražumų turi irgi nedaug. Taip kad pradžia nuo Adomo ir Ievos. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|