|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 19, 22:52. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Autodiagnostika » patarkit del irangos
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Re: patarkit del irangos |
Parašytas: 2007 12 09, 18:46 |
|
|
|
Manau anoje Jusu temoje jau gavote aisku atsakyma tad nesikartokite vel su tomis paciomis temomis |
|
|
|
|
|
patarkit del irangos |
Parašytas: 2007 12 11, 15:37 |
|
|
|
Nesutinku su Ruslan, jei zmogus nori ismokt dirbt ir pasiruoses nemazai investuot tai galima gi nors truputi jam padet, bet kokiu atveju jis ka nors pirks ir tereikia bent jau atsiliepimu parasyt apie jo klausiamas programeles kad maziau problemu turetu, gal kada ismokes dirbt dar ir jums kanors patars. |
|
_________________ simsalabim |
|
|
|
|
patarkit del irangos |
Parašytas: 2007 12 11, 21:52 |
|
|
|
Ne , jus chebra neyvaziuojat y situacija, jis ne pradedantis vienas is musu, o masinu pardavejas, kuris nori viska pats daryt, ir nenori duot kitiems uzdirbt.O jeigu kas pavyks, tai po to sauks per visa turgu, tipo koks as kietas.Seip darykit kaip ismanot, cia tik mano nuomone. |
|
|
|
|
|
|
patarkit del irangos |
Parašytas: 2007 12 11, 22:47 |
|
|
|
raktas rašo: |
Ne , jus chebra neyvaziuojat y situacija, jis ne pradedantis vienas is musu, o masinu pardavejas, kuris nori viska pats daryt, ir nenori duot kitiems uzdirbt.O jeigu kas pavyks, tai po to sauks per visa turgu, tipo koks as kietas.Seip darykit kaip ismanot, cia tik mano nuomone. |
man atrodo kad cia tu neyvaziuoji y situacija, jei as uzsimaniau ismok tad vadinas ir ismoksiu ir tu cia saukdamas manes nesustabdysi pilnas internetas informacijos tik skaitik ir mokykis, as gi jusu neprasau viska ismokyt as tik viena klausima uzdaviau tiksliau patarymo, o jus tik dar karta parodet savo tikraji lietuviska veida |
|
|
|
|
|
|
patarkit del irangos |
Parašytas: 2007 12 11, 23:12 |
|
|
|
Passat rašo: |
man atrodo kad cia tu neyvaziuoji y situacija, jei as uzsimaniau ismok tad vadinas ir ismoksiu ir tu cia saukdamas manes nesustabdysi pilnas internetas informacijos tik skaitik ir mokykis, as gi jusu neprasau viska ismokyt as tik viena klausima uzdaviau tiksliau patarymo, o jus tik dar karta parodet savo tikraji lietuviska veida |
Sorry bet pats tai isties tikras lietuvis nes Jus visi masinu perpardavinetojai del lito kai reikia jums moketi rankos dreba ir del cento nubegtumes i bet kuri lietuvos krasta ar net motina parduotumet ir vaidinate nuskriaustuosius ir varksus kur uz masinu perpardavimo pelna realu as gal patilesiu ir neber cia ko aiskint |
|
|
|
|
|
|
patarkit del irangos |
Parašytas: 2007 12 12, 00:00 |
|
|
|
ruslanai suprask as gyvenu ir dirbu ne vilniui ir ne klaipedoj, mano servisas yra 25km iki pirmo elektriko. pas mane kieme pastoviai yra apie 30-40 passatu, kurie ispo rymtu avariju, prie kiekvieno reikalingas elektrikas, nes ne kiekviena ir uzsiveda ir pastoviai dega chek ir rusui tokios nepaduosi, tai esu priverstas pats mokytis nes betkokio patsano nepastatysi o rimtas elektrikas nevaziuos i kaima dirbt. tuo labiau per tiek metu jau pats esu kazkiek praktikos sukaupes ant to modelio kad manau ir jum galeciau duot patarimu apie amerikoniska pasata turbo. as esu priverstas nors tuos smulkius gedimus pasisalint pats nes visu masinu nepriveziosi. o gal tu ruslanai pareisi pas mane i serviza dirbt yra patalpos elektrikui |
|
|
|
|
|
|
patarkit del irangos |
Parašytas: 2007 12 12, 00:02 |
|
|
|
as ne is marijampoles ir i turgus nevazineju tad nebijok ne sauks |
|
|
|
|
|
|
patarkit del irangos |
Parašytas: 2007 12 12, 19:50 |
|
|
|
Ismokt tai ismoksi. Su patarimais ar be.
Kita vertus, abejoju ar pats patarinetum forume klausiantiems i kurias masinos vietas reikia ziureti, ieskant pasleptu ar einamiausiu defektu
Autoelektrikai yra atskira meistru klase (dazniausiai tai elektronikai). Daznai tai kalbus zmones, kai kalbasi su elektronscikais. Taciau savo uzdarbiu irgi rupinasi. Nes informacija, pateikta internete tampa beverte. Pvz., kas moketu uz dyzelio siurblio remonta 500 Lt, jei zinotu kurioje vietoje koki tranzistoriu reikia pakeisti?
Zodziu, geriau idemiai perskaityk foruma, paieskok kituose puslapiuose. Kai pamatysi kokios tavo laiko sanaudos paprastu dalyku issiaiskinimui, suprasi uz ka yra imami pinigai. |
|
|
|
|
|
|
patarkit del irangos |
Parašytas: 2007 12 12, 20:13 |
|
|
|
ruslanai suprask as gyvenu ir dirbu ne vilniui ir ne klaipedoj, mano servisas yra 25km iki pirmo elektriko. pas mane kieme pastoviai yra apie 30-40 passatu, kurie ispo rymtu avariju, prie kiekvieno reikalingas elektrikas, nes ne kiekviena ir uzsiveda ir pastoviai dega chek ir rusui tokios nepaduosi, tai esu priverstas pats mokytis nes betkokio patsano nepastatysi o rimtas elektrikas nevaziuos i kaima dirbt. tuo labiau per tiek metu jau pats esu kazkiek praktikos sukaupes ant to modelio kad manau ir jum galeciau duot patarimu apie amerikoniska pasata turbo. as esu priverstas nors tuos smulkius gedimus pasisalint pats nes visu masinu nepriveziosi. o gal tu ruslanai pareisi pas mane i serviza dirbt yra patalpos elektrikui |
tai kur tu dirbi,sakei klaipedoj ir kad klaipedoje tik du elekrikai.dabar jau ne klaipedoj.tai iki pirmo klaipedos elektriko 25km o iki antro kiek?
yra ten pas jus elektriku ir kiek yra teke girdet visai neprastu,kurie ir i vieta atvaziuoja ir preis kuriuos keliais nereikia sliauziot.itariu kad paprasciausiai melouji. o jei tamsta reikalauji is tu elektriku kad pusvelciui dirbtu,todel taip ir gaunas. |
|
|
|
|
|
|
patarkit del irangos |
Parašytas: 2007 12 13, 08:18 |
|
|
|
aciu labai kad atsirado nors kazkiek palaikanciu, jus irgi negymet mokantis leiskit nors pabandyt, kazkaip uzsikabint. vis delto nesulaukes patarimo uzsisakiau sita http://www.ross-tech.com/vag-com/hex-usb+can.html kaip jusu nuomone, jau vistiek uzsisakiau pasakykit. |
Kai gausi papasakok kiek bendroj sumoj gavosi. Ar reikejo moketi muita. Nes kiek suprantu cia is US siuncia.
Tokiai sumai jau turetu paskaiciuoti ir muita. |
|
_________________ Ir i darba ir i soda as vaziuoju tik su Skoda:) |
|
|
|
|
|
patarkit del irangos |
Parašytas: 2007 12 13, 22:32 |
|
|
|
cai tiem raktu risikam noriu pasakyti kai uzsilenksit automobili busit skaudziai nubausti jog lendat ir dirbat ne savo darba
turedamas tiek auto turetu uztekt rupesciu vien detalems supirkti ir eiles pas tampytojus nepramazinti
kas liecia raktu risima rasyk skambink www.raktai.visiems.lt jai tie jusu meistriukai tokie jau plesikai atvaziuosiu jai netoli
KLAIPEDA RICARDAS 8-681 63199 |
|
|
|
|
|
|
patarkit del irangos |
Parašytas: 2007 12 13, 23:44 |
|
|
|
rukas rašo: |
aciu labai kad atsirado nors kazkiek palaikanciu, jus irgi negymet mokantis leiskit nors pabandyt, kazkaip uzsikabint. vis delto nesulaukes patarimo uzsisakiau sita http://www.ross-tech.com/vag-com/hex-usb+can.html kaip jusu nuomone, jau vistiek uzsisakiau pasakykit. |
Kai gausi papasakok kiek bendroj sumoj gavosi. Ar reikejo moketi muita. Nes kiek suprantu cia is US siuncia.
Tokiai sumai jau turetu paskaiciuoti ir muita. |
jis jau lietuvoj truputi strigo muitinei tureciau gauti pirmadieni, muita uzdejo 175lt+120lt muitines deklaracijos sumoj 295lt prie tos kainos. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|