Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 17, 07:22. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
taj wat noriu gamint stiprintuva mp3 grotuvui kad galecia kolonkes pajunkt turiu sena radija tokia nediele gan normaliai plaka turiu dar diktafona ir sena automobiliny maga gal is ju galima ka panaudoti atsiuskit llinkus kokiu ar ka kajp daryt shemas mp3 grotuvui stiprintuva rasykit jei tikraj znt kad jis man nesusiwlins kokio mp3, kad tik mp3 grotuvo garsui stiprint..aciu is anksto...;]
ka?nuswaigai biski..kuo jis turetu but ipatingas...as saku stirpintuvas man reikalingas kad galeciau per ji [pajungus kolonelias man grotu normalai o ne wos girdimaj kad nesiotis galeciau bet kur...
ka?nuswaigai biski..kuo jis turetu but ipatingas...as saku stirpintuvas man reikalingas kad galeciau per ji [pajungus kolonelias man grotu normalai o ne wos girdimaj kad nesiotis galeciau bet kur...
Vargu ar ką nors pats padarysi - per du postus klausimo nesugebi užduoti.
1. Kokio galingumo tavo kolonėlės?
2. Nešiotis - tai čia tikriausiai nešant tas stiprintuvas su kolonėlėmis turi groti ar tik pernešti iš vienos vietos į kitą kur yra ~220?
3. Reikia tik garso ar ir kokybės? Nors mp3 ir kokybė
per kokiu du postus pirmas cia...koloneles mano 0,5-0,3 W KOLONKES 8 OMU..garso reikai nu ir kokybe kad bent jau grotu kajp per naujsu telefus...
http://www.talpink.lt/files/862775http://www.talpink.lt/files/174258
cia isardytas diktafonas mmanau galiam kazka padaryt yra du laidai kurie buvo prijungta mikrafonastada yradu kolonkem buvo prijungtospilkas laidas kuriame du laidai vidui nzn nuo mikroschemos ant jos ir garsas reguliuojas...taj wat jai ka galit patarkit...[/url]
Nusipirk uz 10 lt tokias kolonkes: http://www.bms.lt/lt/catalog/view/?id=27009
Maitinima pajungsi nuo plokscios batareikos.Yra ausiniu kistukas, galesi tiesiai prijungti prie to mp3 grotuvo ir gros zymiai geriau negu "naujsas telefas". Siaip dar neteko girdeti, kad telefonas grotu, tas garsas kuri jis skleidzia galima naudoti nebent grauzikams baidyti.
ne nu jus durnni ar tik apsimetat ...as skau pas mane kajp pajungi kolonelias tiesiogiai prie mp3 su kistuku be jokiu chemu nk silpnaj groja taj man rejkia stiprintuvo tam dalykui...nu krc...matau kad is cia info negausiu...
taj kad as labai normaliai paklausiau ir prasiau chemu ar linku..taj ple vienas klause ko tawo mp3 ipatingas taj va cia taj durni klausimai... vienintelis gnt suprato..o jus ple .kajp kzn koki... nu ple nzn...geraj peace...;D
O visų pirmiausiai jwstux, derėtų išmokti normaliai lietuviškai rašyti prieš užduodant kokį klausimą. Nes dabar, pirmiausia, reikia penkis kartus perskaityti, kad suprastum ko tu nori. Dėl to ir atsakymai ne tokie kokių norėtum.
srr ple neradau kolonkiu teks ryt pirkt naujas... kajp pasidarysiu imesiu foto... sakiau darysiu tajp:isiimsiu stipreka ta pasidarysiu is plokstes tokia maza dezute joje imesiu turiu nediduke kolonke arba dwi imesiu stiprintuva batarkem keturiom sudet ir dezute aptrauksiu oda graziai turetu atrodyt ir nedidele but ...