|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 07, 05:59. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Akustika » ka manot
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
ka manot |
Parašytas: 2007 09 11, 09:50 |
|
|
|
Ka manot apie garsiakalbi eminence delta-15a? Duomenys tai atrodo labai geri 800w max 400wrms 100db Jautrumas tai atrodo pasakiskai,bet ar nera perdetas? ir ka reiskia spl parasytas prie jautrumo? |
|
|
|
|
|
ka manot |
Parašytas: 2007 09 11, 17:39 |
|
|
|
Aš turiu Beta 12LTA. Super garsiakalbiai, pagal savo kainą. Kol kas geriausia ką turėjau. Jų jautrumas, rašo 97,7dB, tai panašu, kad teisingas. |
|
|
|
|
|
ka manot |
Parašytas: 2007 09 11, 18:12 |
|
|
|
marus, as taip pat turiu eminence beta-12lta, dezes dariau 33*33*120 cm , aukstadazniai titaniniai http://www.evita.lt/det-1235-product.html , bet jie tam tikrame dazsnyje nemaloniai dzerzgia... filtrai sudeti yra , bet patys aukstadazniai nemalioniai dzerzg... fazika dejau 7.5 ir 11 cm ilgio , tai kaip dezese be vatos, tai zemus gerai atkalatoja, stiprintuvas 160w mosfet'as is sio puslapio ... pasiulyk kokius aukstadaznius kitus det ir ar fazika trumpint? |
|
|
|
|
|
ka manot |
Parašytas: 2007 09 11, 20:24 |
|
|
|
tai kur tuos garsiukus pirkot?as tai skuodo raj gyvenu nelabai kaip iseina nuwaryt i didmiesti tai ieskau parduotuviu kurios per dpd pristato i namus |
|
|
|
|
|
ka manot |
Parašytas: 2007 09 11, 20:36 |
|
|
|
Aš dariausi 150 ltr. uždaras dėžes. Iš pradžių planavau daryti fazikus, bet nusipirkęs, pabandymui įdėjau į turimą 55ltr. uždarą dėžę, tai mano skoniui suskambėjo labai puikiai. Nors pačių žemiausių ir negroja labai užtikrintai, bet tai ką groja, yra puiku.
Aukštukus dėjau Fostex FT17H, juos šiek tiek paslopinau, nes mano klausai jie truputį norėjo perrėkti vidurius. Eminencus paleidau laisvai, be jokių filtrų, o aukštųjų dažnių, pajungiau per 2,2mF kondensatorių. Ir viskas. Pagrindinis mano garso matavimo prietaisas yra mano ausys ir dabar jos yra patenkintos
Fostex'us pirkau todėl, kad tai tiesiog buvo mano pirmasis bandymas pirkti internetu, todėl pasirinkau pigiausius. Jiems gal ir trūksta muzikalumo, bet kol kas bus gerai. |
|
|
|
|
|
|
ka manot |
Parašytas: 2007 09 11, 20:37 |
|
|
|
swordas89 rašo: |
tai kur tuos garsiukus pirkot?as tai skuodo raj gyvenu nelabai kaip iseina nuwaryt i didmiesti tai ieskau parduotuviu kurios per dpd pristato i namus |
Milgretoje gali pirkti internetu. www.milgreta.lt |
|
|
|
|
|
ka manot |
Parašytas: 2007 09 11, 20:53 |
|
|
|
Na gal dar zinot kur galetu gaut ju kitur pvz klaipedoj?
Didelis dekui padejusiems ! |
|
|
|
|
|
ka manot |
Parašytas: 2007 09 12, 11:40 |
|
|
|
http://melhuish.org/audio/super12.html#crossover va pagal ka dariau , marus as irgi noriu tokio aukstadaznio , tiksliau dvieju ju , kaip galetumem susisiekti ? na manau tie fostexai tikrai geriau gros nei tie titaniniai is papigiaju ... filtrus tokius ir sudejau kaip tame puslapy kurio nuoroda daviau ... |
|
|
|
|
|
ka manot |
Parašytas: 2007 09 12, 15:01 |
|
|
|
swordas89 rašo: |
Na gal dar zinot kur galetu gaut ju kitur pvz klaipedoj?
Didelis dekui padejusiems ! |
Manau nueik į bet kokią elektronikos prekėmis prekiaujančią parduotuvę ir per ją užsisakyk. Aš Alytuje taip ir dariau. Kaina ta pati. |
|
|
|
|
|
ka manot |
Parašytas: 2007 09 14, 13:03 |
|
|
|
Nesenai radau toki italu gamybos garsiuka dap mb-15b 300wrms 102db o kaina tik 180lt.Gal kas esat girdeje kaip jie groja?Sis butu naudojamas zemiems.Ka manot apie ta firma ar gerus garsiukus gamina?Zadu daryt 2.1 soninems naudociau is tos pacios firmos mb-8 ir koki 2 aukstadazniu.Tai laukiu jusu komentaru! |
|
|
|
|
|
ka manot |
Parašytas: 2007 09 16, 06:45 |
|
|
|
Negi kas nieko neparasys Tai gal kas zino kur galetu rast jo parametrus nes jei ju nera tai net prasmes jo imt nera |
|
|
|
|
|
ka manot |
Parašytas: 2007 09 16, 08:02 |
|
|
|
Jei jau firma nepateikia parametrų, vadinasi nelabai rimta firma. Yra didelis pasirinkimas ir kitų. |
|
|
|
|
|
ka manot |
Parašytas: 2007 09 16, 08:41 |
|
|
|
Na ko gero teks ieskot dar kokiu nors,kad butu virs 100db |
|
|
|
|
|
ka manot |
Parašytas: 2007 09 16, 19:17 |
|
|
|
O kam tau virš 100dB? Negi turi lempinį stiprintuvą 2w? Jei turi bent 30w stiprą, tai pilnai pakaks ir 95dB, ar dar mažiau. Nebent tau reikia įgarsint salę diskotekoms. Tada kita kalba. |
|
|
|
|
|
ka manot |
Parašytas: 2007 09 16, 19:34 |
|
|
|
Sumanymas buvo pradziai naudoti prie kompo kaip namu sistema 2.1,bet dar galimas variantas kad gali prireikt ivairiems tusams,ar siaip pasiklausyti garsiai!Kambariukas apie 25kv,galima sakyti gyvenu salej Galima sakyti,kad esu nusivyles evr tad reikia daug daugiau garso,beto laikas pradet taupyt elektra |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|