|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 06, 07:11. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Telefonija, tinklai, ryšio elektronika » Del telefono linijos ir DSL stoties
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Del telefono linijos ir DSL stoties |
Parašytas: 2007 11 29, 08:30 |
|
|
|
Esme uzsisakiau zebra interneta ir nuo pat pirmos dienos jis man trukineja (cia jau kaip jam uzpalaukia...) Susiskambinau su tais konsultantais ti tipo pirma jie pasake jog pasiziureciau tel pravodke bet ten vizualiai nieko blogo neradau... Ti va kaip man paziureti ar cia mano linija kalta ar cia tas zebras spardosi, kad tureciau bendra supratima apie si visa reikala. Bo jau ..  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 29, 17:32 |
|
|
|
kai as isiveddziau pas mane ir panasus bairei daridavos, 40skambuciu i zebra ir rysys lyg ir normalizavosi. pastovei jie ten pi...prota bet susitvarke pas mane ta beda,pats nieko nedariau,tik pazejau ar konktaktai visi geri ir tiek.. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 29, 18:42 |
|
|
|
jau baigiu antrus metus su dsl, nei karto nebuvo, kad linja durniuotu. Jei kas durniuoja tai pas juos, bet tas labai retai gal du kartus buvo neskaitant visuotinius gedimus kai praneša per TV |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 29, 21:55 |
|
|
|
Del linijos neturetu kritinet inetas. Si pavasari buvo taip. Nustojo dirbti telefonas, maniau sugedo. Pastaciau kita- neveikia. Pamatuoju linija, ten apie 10V. Inetas dirbo be problemu. Uzregistravau gedima. Atvaziavo remontininku komanda ir pozemineje linijoje rado dviejose vietose primirkusias movas. Inetas tada neveike tik tuomet, kada meistrai perkirpo laidus ir keite movas Jei nebutu prireike telefono, gal ir po siai dienai nezinociau, kad linija bloga. Todel jei kalba, kad "pas jus linija bloga uztai inetas trukineja" - cia yra atsifutbolinimas. Zebros inetas yra perkrautas kai kuriuose regionuose, uztai nepaveza ir trukineja. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 12 05, 17:09 |
|
|
|
Nu seip pas mane primeciau ti 65V ti nzn belm as jiem dar skambinau ti jie pareiske kad pas mane gali buti koks laidas trukes ir todel cia taip daros.... bet ti bl jei laidas butu trukes ti safsiem nieko nebutu...? |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |