|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 03, 10:28. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Akustika » pagelbekit del zemadazniu
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
pagelbekit del zemadazniu |
Parašytas: 2007 11 11, 13:11 |
|
|
|
Kam tau 15"? o siaip tai JBL manau gerai grotu(pats turiu 1202D), nu Hertz irgi nieko , bet man jie nepatinka, Agnus niekada nepirkciau, o RF galios biski per mazai turi, bet groja tai super... Dabar vietoje GTO1202D esu isimetes i masina RF P1 12" tai smagu klausyti, jei skardu, langu nesinori barbenti ir lauzyti, o norisi muzikos klausyti tada imk Rockforda! |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 11 11, 16:39 |
|
|
|
Marielis rašo: |
ciupk JBL bent jau zemas normalus (patikrinta praktiskai) |
gal galima truputi daugiau komentaru apie ta jbl?kokioi dezei jis gerai groja?koks zemas? as va pats klausausi dabar cw 12dvc bet kazkaip galvoju kad laikas atsinaujint ir jbl 1204d mano aki patrauke |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 11 12, 09:24 |
|
|
|
Na man irgi teko girėti agnusą, visai gerai skambą, turi galingą bosą. Bet aišku Rockfordas groja žymiai geriau. Žemas ne toks didelis, bet nors muzikos gali klausytis, o ne tik bumsėjimo. Jbl bosas man nepatinka, kazkoks geležinis. Apie herz nieko negaliu pasakyti, mažai susidūręs su jais. Aš tai asmeniškai imčiau rockfordą. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 11 12, 13:08 |
|
|
|
o jei jbl idejus i didesne deze o nei gamyklines dektuku dezutes?? turetu kietumas paminkstet ar klystu? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 11 12, 14:22 |
|
|
|
Tai as tau jau nurodziau kokias dezes gaminti geriausiam variantui, siaip aisku gali didinti deze, bet nieko ten perdaug nepamazes, kiekvienos firmos garsiakalbiai turi savotiska skambesi |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 11 12, 17:47 |
|
|
|
Enshteinas visiškai teisus. Visiems pagal skonį. Geriausia būtų, pačiam paklausyti ir nuspręsti, kuris tau labiausiai patinka. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 11 12, 18:08 |
|
|
|
JBL bosas gana kietas palyginus su Rockfordu... As ta JBL ikisau i bandpass, tai zemo galima isspausti belekiek... Bet muzikos klausymui man bandpass napatiko, nebent pavaidinti pries ka nors i masina toki isimetus... Kaip sakiau imk RF, Milgretoje jiem nerealios nuolaidos db... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 11 12, 19:24 |
|
|
|
o bandpass tipo deze duoda tik gilu boso . pvz klubines muzikos per ji nepaklausysi? |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|