|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 14, 23:25. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » PK spartinimas ir modifikavimas » Ar nieko nenutiks CPU?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Ar nieko nenutiks CPU? |
Parašytas: 2007 03 30, 18:21 |
|
|
|
Sveiki! Idejau savajam PC procesoriaus ventiliatoriu kita. Jis dirba zymiai tyliau, bet temperatura CPU siekia apie 55 laipsnius. Ar nieko blogo nenutiks kompui ar procui? Procas Intel Celeron D320, 2333Mhz. Dekoju uz komentarus. |
|
|
|
|
|
Ar nieko nenutiks CPU? |
Parašytas: 2007 03 30, 19:15 |
|
|
|
DumBazz rašo: |
Nenutiks nieko. Žiūrėk, kad nepakiltų aukščiau ~70C |
O ta temperatura turi kokios reiksmes kompo darbui? Visgi yra kazkokios rekomenduotinos temp. |
|
|
|
|
|
Ar nieko nenutiks CPU? |
Parašytas: 2007 04 15, 21:09 |
|
|
|
seip pas mane p4 630 ht prescotas ir darbine temp buna net apie 70 laipsniu kartais, o celeronu siek tiek mazesne, bet nebijok kad sudegs,jie svyla prie 120laipsniu ir seip intelio procai turi apsauga, kai pasiekia kritine tep issijungia(pats isbandziau). 110 pasieke ir pc turn off |
|
|
|
|
|
Ar nieko nenutiks CPU? |
Parašytas: 2007 09 30, 18:59 |
|
|
|
nu siaip cia nuo proco priklauso kokioj jis temperaturoi geriausia dirba paieskok google kokia jo normali temperatura nes jei per dideli automatiskai motinine plokste stabdo visa darba apsaugodama proca o bandymu nepatariu atlikinesti nevisi procai gali atlaikkyti ir nuo didelio karscio gali abdeginti motinine tada islaidos nemazos atsiranda |
|
|
|
|
|
|
Ar nieko nenutiks CPU? |
Parašytas: 2007 09 30, 21:30 |
|
|
|
hmm, šiaip beveik visi procai turi apsaugas motininės irgi pastoviai matuoja tą temperatūrą, na 55C dar nėra kritinė temperatūra, jeigu apkrovus pasieks apie daugiau nei 70 C tai jau nieko gero, o padaryti šaltą ir tylų tikrai įmanoma, tiesa nemažai gali kainuot. Be to naujuose kompuose tylūs yra, sakykim mano P4 2,7 Ghz nekaista daugiau 38-40C bent jau nemačiau, kad tiek pasiekęs būtų. o dirba tikrai tyliai, iš ausiniu sklindantis garsas (gana garsiai nustačius) užgožia ūžimą, na po kažkiek laiko aišku prisirinks dulkių ir t.t. pradės garsiau ūžt. bet dar kas, įdėjus silpnesnį (už tai tylesnį) ventiliatorių, jis dirba didesniu apkrovimu, o įdėjus sakykim galingesnį, jis nedirbs pilnu pajėgumu, kadangi procas nebus karštas, ir gali būti netgi tyliau negu su silpnu. Nors yra namie kitas kompas, (senas jau) Intel celeron 1,4 ar tai 1,7 Ghz, tai ūžia, kaip koks reaktyvinis variklis ... tiesa, nestebėjau proco temperatūrų.
Ir dar toks patarimas, reikia nemažai dėmesio atkreipti į radiatorių, nes jis irgi labai įtakoja proco šilumą, o garso neduoda. |
|
_________________ nepamirškit, klysti žmogiška
privatas - privatiems klausimams
arch linux |
|
|
|
|
|
Ar nieko nenutiks CPU? |
Parašytas: 2007 09 30, 22:01 |
|
|
|
Gera ta temperatura, pas mane celeron 2,4
ir 56laipsniai... |
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
|
Ar nieko nenutiks CPU? |
Parašytas: 2007 09 30, 22:25 |
|
|
|
Dj.mc.matrane rašo: |
Gera ta temperatura, pas mane celeron 2,4
ir 56laipsniai... |
vistiek jau aukšta... žemesnę laikyt geriau, be to ir kompas geriau dirbs, nors čia tai skirtumas labai mažas. |
|
_________________ nepamirškit, klysti žmogiška
privatas - privatiems klausimams
arch linux |
|
|
|
|
Ar nieko nenutiks CPU? |
Parašytas: 2007 10 15, 08:23 |
|
|
|
Keistos pas jumi temperatūros pas mane celeronas 2,4 GHz 45 laipsnių nepasiekia Ir PC pats neišsijungs, kai CPU pasieks kritinę temperatūrą, jei tas parametras nebus nustatytas BIOS'e. |
|
|
|
|
|
Ar nieko nenutiks CPU? |
Parašytas: 2007 10 15, 20:53 |
|
|
|
Isidek keleta korpuso ausintuvu: priekyje oro itraukimo, gale - ismetimo. Temperatura turetu zymiai nukristi. Mano Quad Core kaista 25oC idle, o uzkirovus 33oC. Naudoju boxini ausintuva, taciau pasidares gera korpuso ventiliacija. Labai zema temp, nors procesoriaus TDP 105W. |
|
|
|
|
|
Ar nieko nenutiks CPU? |
Parašytas: 2007 10 16, 15:51 |
|
|
|
Andrius! rašo: |
Mano Quad Core kaista 25oC idle... Labai zema temp, nors procesoriaus TDP 105W. |
Tai čia beveik kambario temperatūra o_O. |
|
|
|
|
|
Ar nieko nenutiks CPU? |
Parašytas: 2007 10 16, 17:12 |
|
|
|
Zinoma, neabejoju, kad paklaida yra. Nezinau, kuris cia temperaturos daviklis fiksuoja ta temperatura. Vasara idle procesoriaus temp buvo 32oC.
Idomumo deliai paziurejau per bios - 29oC. |
|
|
|
|
|
Ar nieko nenutiks CPU? |
Parašytas: 2007 10 27, 12:51 |
|
|
|
mano temp.siekdavo 85c,''pavarius''ka nors gerai tiesa pas mane pentium procas... |
|
_________________ nelabai elektronikas |
|
|
|
|
Ar nieko nenutiks CPU? |
Parašytas: 2007 10 28, 18:01 |
|
|
|
Polygon rašo: |