|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 23, 07:39. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » Ieškau service manual Packard Bell alp-t19
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Ieškau service manual Packard Bell alp-t19 |
Parašytas: 2013 01 08, 00:17 |
|
|
|
Sveiki kiek googlinu tai niekaip nerandu service manualo Packard Bell alp-t19 laptopo modeliui kitaip žinomam kaip Packard Bell Easy Note R4 berots.
Gal kas galit patarti kokį puslapį ar šiap kur rasti tokių dalykų? Reik išskrosti man jį, o aklai ardyt nenoriu.. Googlinau jau kelis vakarus ir nieko, bandžiau youtubėj ieškoti ir nieko nerasti apie šitą modelį.. O nus4mus apatinį dangtį kad prieit iki ram ir hdd tai įdomi architektūra.. Pagal idėja turi būti fi-wi bet jo zloto ten nematyti, gal sakau kitoj pusėj įkištas.. Kas nesuprantama man būtų.. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 01 08, 14:28 |
|
|
|
Deje ne šitą buvau radęs ir aš.. Mano visai kitaip ardosi jau nuo pat pradžios nei ten rodo.. Randu visokių kitokių modelių, bet šit nei su žiburiu nieko neina rasti..
Beje kas kam šitas skirtas? http://www.ebay.ie/itm/PACKARD-BELL-ALP-T19-TV-CARD-/250775749120
Įdėtas sd kortelių saitytuvas ta ale TV korta, bet wifi sloto apačioj nematyti nė žiburio kas čia to buržuiškumas? Man tik tereikia vieno išsiaiškinti ar yra kur nors wifi slotas (keista jei nebūtų dar senesniuose laptopase randu, o čia atrodo ir šūstresnis..), jei nėr tuomet jungti USB bevieli, ar express card mesti.. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 01 08, 15:05 |
|
|
|
siaip as nelabai randu net koks cia pas tave tada tiksliai kompas, gal tada toks ?
http://www.dba.dk/packard-bell-alp-t19-gb/id-87328571/
Su packard bellais adventais ir kitais beveik barebonais visada problemu mazesniu ar didesniu buna kai prisireikia ko nors, nors del ardymo tai turi ardytis paprastai nebent ardytojas nepatyres.. Aplamai tokio dalyko kaip wifi slotas nera, yra tik bendros jungtys prietaisam laptope, ale vidines kaip mini pci ir mini pci-express ir tos jungtys buna laptopo dugne arba po klava. Arba isoriniams irenginiams skirtos tokios kaip usb pcmcia ir ju atmainos.
O tas tv card tai neteko man matyt bet itariu bus kazkoks integruotas tv priedelis kompe arba cia laptopo vaizdo korta nes pagal jungtis man rodos i jas matricos sleifas jungias. (nors galiu stipriai meluot). Siaip jei nuardei iki to ale TVCARD tai nusirasyk tos dideles mikres numeri i google ir bus aisku kas ten do padaras. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 01 08, 15:27 |
|
|
|
Daug nearadęs aš, hp kelis modelius iki veik visiško dalių pažėrimo tai ten aišku kaip ardosi.. po to asus, bet ten nuimi apatinė dangtį ir gauni viską ko reik.. Medion tas pats kaip asus.. O va šitas tai neaiškus, po klava nieko nėra jau tikrinau.. Nusiardžiau matricą kiek leido.. tai wifi antenų nematyti, nors kiek susidūręs jos visada matricos viršuje.. O gal ne? Bet ten tuščia, atvestas kebelis tik matyt ale web cam kokiam..
Aš nemėgstu ardyti be manualo.., per mažai priardęs, kad galėčiau intuityviai saugiau skrosti nematytą daiktą.. Plius turint manualą gal net ardyti nereiktų išvis.. Paaiškės, kad gal nėra mini PCI ar mini PICI express jungties išvis..
Dėl tos kortos tai taip ten pagal čipą pagooglinau tai kaip ir už vaizdą atsakinga. Bet apie pačią platą nieko neradau ir ebay va tas pardavimas ir TV card kas belamūtina..
Taip laptopas šitas apie jį info daug neina rasti ir dar reiks vieną mygtuką susimedžioti nes nėr..
Dėl wifi jungties žinau, tiesiog taip pavadinau ir tiek dažniausiai gi wifi jungia.. Įdomu tai kad klavoj yra fn + wifi mygtukas, taip pat korpuse prie touchpad lemputės yra ir wifi lemputė, tai pagal viską turi būti tas wifi jame, bet nerandu, nejau grynai motinos viršutinėj dalį užkištas kur nors.. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 01 08, 16:49 |
|
|
|
Tai kad ten senas trantalietas pas tave, as galvojau cia tas padoresnis bus kur is pirmo linko su manualu,o cia tai nenustebciau jei net ramai stacionaro dedasi, nes panasu esu ardes,tik jisai ten isvis neaiskaus brando buvo.
Jei wifi antenu nera nuo ekrano tada jos ir nenumatytos .
Pvz is patirties su senesniai grabais (kaip kad ibm r30 ar panasiu lauzu)
Daznai buna kad yra mini pci slotas bet nebuna ideta wifi korta ir nebuna antenu, tada dedam wifi korta ir jungiam antena nuo kito kompo ,kaip antena imontuojam tai fantazijos reikalas.
Dar buna kad isvis nebuna nei antenu nei mini pci sloto. Tada tiesiog per senas kompas.
O kas del tos plokstes ale TV , tai jei isardei jau matai kur eina matricos sleifas, i ja ar ne i ja ? Jeigu eina i ja ten vaizdo plokste kokia 16megu net net ne bga korpuse.
As isvis itariu kad ten bus vienas is laptop-desktop senu hybridu,nes yra senu neaiskiu laptopu kur ne tik stacionaro ramai dedas bet hardas 3.5 |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 01 08, 20:29 |
|
|
|
EI nestumk ant mano laptopo jis bus mamai skirtas kad vilktu skype ir netą viskas.. dar kartais wordą..
Procas celeron m ram DDR1 512MB per du laptopinius kaulus ( bet tiek nepakanka jei pasijungi youtube tai siurba viską, nežinau gal koki xp modintą kišti reik? Arba reiks ramu žiūrėt duagiau..) Vaizdas iš ram ima tai 64MB gali paiimti berots per bios..
Matai jis turi SD kortelių skaitytuvą, bootina iš usb tai pagal viską neatrodytu senas, bet vidus tai mistiškas..
Aš ir noriu rasti tą pci slotą, o toliau jau būtų kaip minėjot fantazijos reikalas kur ir kaip pasijungti viską.. Dar neardžiau nėra laiko prisėsti ir ramiai knabinėti, nusėmiau tik ką eina klavą (ta be varštu tvirtinasi), aptinį dangtį.. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 01 08, 22:36 |
|
|
|
Tai kad jei po klava ir po dugnu neradai,tai galbut ir nera,nes dazniausiai ten ir buna mpci jungtis.
O del OS , tai rasyk modintus, Windows XP performance edition,internetui chroma ir skaipo 3.8 arba 4.0 versijas. Offisa 2003 portable (apkarpytas biski). Su tokiu softu jis veiks gyviau,110% patikrinta ir dar ne ant tokiu grabu naudota
PS. chrome irasyk adblock su LT filtru. (susigooglinsi) antraip nuo flash reklamu stabdys.
PS2. Pasakymas kad 'reikia kad bile vilktu tik interneta' nelabai yra logiskas tokio kompo atzvilgiu, kadangi ivertint reiktu koks buvo internetas kai tas kompas 'atejo i pasauli' ir koks dabar ir kokiu resursu reikalauja... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 01 08, 22:42 |
|
|
|
Na sutinku, dabar netas siurbia resursus.. Net ta pati skype siurbelė juoda..
Reiks pagalvoti dėl tos os..
Tai va tame ir bėda po klava išvis nieko nėr tik metalinis danktis.. Po apačia ir.. Bet kam tada lemputė ir dar ta mygtukų kombinacija(na klava dar pateisinama)? Nejau taip neatsakingai daryti? Va tas įdomiausia.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 01 11, 13:32 |
|
|
|
Dėl PCI tai žinoma, va būna rodo gi ir ram slotus, o jų nėr nesulituoti ir pan. Lyg kažkada tokį atvejį esu apturėjęs.. Tik va kai rodo, kad tuščias tai viltis įsižiebia..
Neardysiu, pagal motinos foto nematomoj pusėj nieko nėr, išskyrus tas neaišku baltas šūdedelis, jei tas šūddelis būtu wifi tai everestas rodytų, o jis nieko nerodo.. Ir šiaip googlinau ir radau tokio pat laptopo draiverių nuskenuotų logą, tai ten buvo įdėtas usb wifi tokį teks ir man įsigyti.. Plius matricoj ir antenų nemačiau, o jos pačiam viršuje gi būna.. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|